Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözünüz aydın olsun
Teşekkür ederim en kısa zamanda sizlerin de güzel haberlerini alma dilegiyle

@deeploneliness ee anlatsana belirtin var mıydı şu an var mı ne hissediyorsun canım
Canım hiç bir sey hissetmiyorum sadece dünden beri aksama dogru baslayan hafif bir bulantı var normalde yarın yapacaktım testi ama bulantidan isgillendim açıkçası bu kadar erken baslamasi da dusundurucu cunku ilkinde cok cektim bulantidan 5 ay surmustu dogumdan bile bu kadar korkmuyorum ins bu sefer kolay gecer

Ay nasil sevindim ya Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin kendine cok iyi bak artik sen bir annesin :)))
Sağolasın kuzum bu yola giren herkes anne bence simdiden başlıyor fedakarliklar, sizlerin de güzel haberlerini en kisa zamanda almak dilegiyle

Evet ya super olur bu ay sogan kuru deniycem bakalim sizde yapin kizlar. Kocaya ne yapmak lazim ya. Benimki uyuz yemez icmez. Bal polen propolis aldim resnen tarihi gecicek. Keciboynuzu yediriyim olmadi onu seviyo
Valla canim esim ne zaman keçiboynuzu ozu icse gebelik oldu bence deneyin derim hazir seviyormus

İlki erkek, inşallah kolay geçer seninde var bitane degil mi beni anlarsın
Benimde 9 yaşında oğlum var teyzesi ama ben ne hamile kaldığımı anlamıştım nede eziyetini çektim kuş gibi geçirmiştim o gebeliğimi bakalım şimdi olursa nasıl olacak inşallah bi kızçe gelir canım

Oy Allah bağışlasın abi olacak desene o zaman yine rahat geçer kuzum.. İnsan iki duguyu da tatmak ister elbet ama en başta sağlık olsun..

Tamamdır yarın sorarım sana da haber veririm ama sen tüp bebek dusunuyorsan dedigin cok mantıklı simdiden yapman.
Herşey temizlenir..
İnşallah tüp bebek tedavisine gerek kalmadan güzel haberi alırsın
Ben hergün iki defa çamasır suyuyla yikiyorum, ütüsüz iç çamaşırı giymiyorum çorapsız gezmem ama bi kurtulamiyorum.
Bekarkende olurdum doktor bana kronikleşmis dedi.
Benim olma sebebi tuvalet tutma alışkanlığımdan sanırım hatta o kadar tutarım ki farkında olmadan tuvaletim geri gider.
Onu da iş yerinde alışkanlık olmuştu.. doktora söyledigimde bu yüzden olma ihtimali çok yuksek demisti.
Şimdi evden çalışiyorum dikkat etmeye başladım inşallah tekrarlanmaz daha
Leblebi tavsiyesi süpermiş..
Deneyeceğim mutlaka çünkü cidden çok buyuk su sorunum var. Bir insan susuz yaşarmi sorusuna cevap niteliğindeyim resmen

Günaydın ateşim fırladı ama erken gebelik testinde silik dahi olsa çizgi çıkmadı sanırım hasta oluyorum başımda ağrıyor hafiften hayır bugünü buldum hasta olacak bende umutlanmıştım acaba mı diye

Kizlarr sizce bu tabloya göre adet mi olcam böyle olup hamile olan var mi? 9 gun gecikme bugun cok umitlenmistim 9 gun gecince

Eklentiler

• 20181115_085458.webp
    66,6 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…