- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Aminnn İnşallaahhh :)❤Canım ben de silik bir çizgi görüyorum. Sabah ilk idrarla yaparsan daha iyi sonuç alırsın. İnşallah sabah güzel haberler verirsin
Teşekkür ederimGözünüz aydın olsun
Canım hiç bir sey hissetmiyorum sadece dünden beri aksama dogru baslayan hafif bir bulantı var normalde yarın yapacaktım testi ama bulantidan isgillendim açıkçası bu kadar erken baslamasi da dusundurucu cunku ilkinde cok cektim bulantidan 5 ay surmustu dogumdan bile bu kadar korkmuyorum ins bu sefer kolay gecer@deeploneliness ee anlatsana belirtin var mıydı şu an var mı ne hissediyorsun canım
Sağolasın kuzum bu yola giren herkes anne bence simdiden başlıyor fedakarliklar, sizlerin de güzel haberlerini en kisa zamanda almak dilegiyleAy nasil sevindim ya Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin kendine cok iyi bak artik sen bir annesin :)))
Valla canim esim ne zaman keçiboynuzu ozu icse gebelik oldu bence deneyin derim hazir seviyormusEvet ya super olur bu ay sogan kuru deniycem bakalim sizde yapin kizlar. Kocaya ne yapmak lazim ya. Benimki uyuz yemez icmez. Bal polen propolis aldim resnen tarihi gecicek. Keciboynuzu yediriyim olmadi onu seviyo
İlki erkek, inşallah kolay geçer seninde var bitane degil mi beni anlarsın@deeploneliness ilk çocuğun ne cinsiyeti inşallah bu sefer çok çekmezsin farklı olur derler hep ama bize anlatırsın artık
Olmuş cnm
Yanlız şimdide 40 günlük ayarlanmış sanırım ben 26-27 günde oluyorum bunu nasıl ayarlıycam canımOlmuş cnm
Benimde 9 yaşında oğlum var teyzesi ama ben ne hamile kaldığımı anlamıştım nede eziyetini çektim kuş gibi geçirmiştim o gebeliğimi bakalım şimdi olursa nasıl olacak inşallah bi kızçe gelir canımİlki erkek, inşallah kolay geçer seninde var bitane degil mi beni anlarsın
Oy Allah bağışlasın abi olacak deseneBenimde 9 yaşında oğlum var teyzesi ama ben ne hamile kaldığımı anlamıştım nede eziyetini çektim kuş gibi geçirmiştim o gebeliğimi bakalım şimdi olursa nasıl olacak inşallah bi kızçe gelir canım
Meyveliturta19 canim doktora gittiginde onuda sor istersen bende gelecek aylarda tup bebege gideyim diyorum o yizdende sogana basliyim dedim. En azindan temizlensin polip falan varsa. Ben evlenmeden once sistit olurdum cok. Wcde Camasir suyuyla ask yasayali olmuyorum ayaginida sicak tut. Kizlar ben gecen sene yaki yapistiriodum biliyomusunuz hahaha :)) kim ne dediyse yapmisim varya @hilallll ben cok su icerim gozumu acar icerim kapar icerim. Su bi aliskanlik ama ben anneme su icmeye nasil alistirdim biliomusunuz 3 5 leblebi at agzina diodum sonra 5 koca yudum su ic. Hem kilo verdi hemde suya alisti. Kac leblebi yiyosan o kadar yudum su icin. 1 hafta yapin bunu insanin cildi bile guzellesiyor
Olmuş.ateş de güzel yükselmiş hadi hayırlısıUygulama bende yüklü değildi ki meğer ondan olmuyormuş şimdi tele yükledim oldu
Müsait zamanda yazarımYanlız şimdide 40 günlük ayarlanmış sanırım ben 26-27 günde oluyorum bunu nasıl ayarlıycam canım
Maşallah kuzuya büyümüş bile:)Evet doğurdum çok şükür 3 hafta oldu. Teşekkür ederim. Amin inşallah
Yarınki ateşi görelimGünaydın ateşim fırladı ama erken gebelik testinde silik dahi olsa çizgi çıkmadı sanırım hasta oluyorum başımda ağrıyor hafiften hayır bugünü buldum hasta olacak bende umutlanmıştım acaba mı diye
Canım zaten testte negatif gördüğün gün düşüşe geçmiş hafif hafif inşallah olmazsın canım ama bence adet geliyor gibiKizlarr sizce bu tabloya göre adet mi olcam böyle olup hamile olan var mi? 9 gun gecikme bugun cok umitlenmistim 9 gun gecince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?