Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım zaten testte negatif gördüğün gün düşüşe geçmiş hafif hafif inşallah olmazsın canım ama bence adet geliyor gibi
Tesekkurler canim banada öyle gelio okadarda belirti vardi demekki piskolejikmis hep önumizdeki ayi kestiremiyorum bile keske biran önce gelsede ovulasyon kullansam bari böyle daha kötu

Kuzum belki hastalıktan değildir ateş yükselmesi. Adette olmammissin henüz .hala umut var bence.bekleyelim bakalım

Kuzum belki hastalıktan değildir ateş yükselmesi. Adette olmammissin henüz .hala umut var bence.bekleyelim bakalım
Hiç bilmiyorum canım hastada hissetmiyorum gayet iyiyim ama testte silik bile çıkmadı o beni umutsuzluğa itti az önce ölçtüm o bile 36.9 çıktı ki gün içinde düşer baya biliyorsun artık derece mi bozuk ki diye düşünmeye başladım bakalım adet bugün gelecek mi

Aynen onu bende test etmiştim.adet gelecegi zaman gün icindede ateş düşük çıkıyordu.insallah gelmez adetinde bi mucize haberide senden alırız canım

Aynen onu bende test etmiştim.adet gelecegi zaman gün icindede ateş düşük çıkıyordu.insallah gelmez adetinde bi mucize haberide senden alırız canım
Aynen hatta ben akşam yatmadan önce ölçüyorum bakıyorum düşükse tamam gelcek diyorum nitekim de ertesi gün düşük ateşle uyanıp regl oluyorum. Gerçi bu ay tutmadı o durum ama :)

İnşallah canım ya valla hiç kafama takmadığım aman zaten olmayacak dediğim ay olursa çok mutlu olucam şimdi tabloya bakıyorum ilişkiden sonra hep yum akıntısı girmişim acaba erken mi yumurtladım bu ay ahh test bile yapmadığıma yanıyorum şimdi

Insallah ummadığın bu ay yüzün güler kuzum

Oy Allah bağışlasın abi olacak desene o zaman yine rahat geçer kuzum.. İnsan iki duguyu da tatmak ister elbet ama en başta sağlık olsun..
Özlemim hamile misin yoksa totem mi bilemedim . Ama inşallah hamişsin ve değerlerin kat kat artar. Rabbım güzel bir hamilelik geçirtsin inşallah

Hahah bak buna sonuna kadar katılırım ben çalışmalara başladım yavaştan. Hiç gün saymıcam ovü testi aldım ya onu bile yapasım gelmiyor.
Sen genede yap bosverme.ha yok akışına birakcam diyosan oda olur

Sen genede yap bosverme.ha yok akışına birakcam diyosan oda olur
Akışına bıraksam da olmadı bırakmasam da :) ne yapacağımı şaşırdım. Bugün 9. Gün herhalde 12 de yaparım testi onu da sabah 10 dan sonra yapın diyorlar ama o saatlerde ofiste olduğum için çok rahat olmaz 9 gibi yapsam olur mu ki acaba

Ilk idrarla yapmayin ve sabah 10dan sonra diyorlar genelde.bir yolunu bulursan ofiste yap ama orda zor olacaksa cok gec gelmiyorsan eve iş dönüşü evde yap canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…