Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Açılmadı dedi. Ama tüpler alınmalı da demedi. Sadece tüp bebek sizin gibi durumlar için zaten dedi.
Cnm net okuyamadm.ama anladgm kadariyla rahim filminde tupler tikali mi cikti..ayni durumu iki ay once bnde ozel hastanede yazasadm ikiside tikali dedi ceken doktor agladim gozlerim sisti gunlerce bi yilonce kimysl gebelik ysmstm nasl tikaliydi banada enfeksyn kapmis olabilirsn care laporoskapi acilmazsa direkt tupbebek dedi sonrabaskahastanede cektrdk cihazlari farkliyms acisiz narkozsuz cok sukur acildi okadarsevindikki anlatamam suan asilama yptrdm sende baska yerde tekrar cektir bazen zorlamiolarms acilmasi icn doktorunabagli iste rabbim yardmcn olsun

Verdim canım sağlık ocaginda ama akilli dr beta hcg dışında herseye bakmış yani isin ozu tekrar kan vermem bi 10 gun sonra usg kontrolune giderim bi aksilik olmazsa
Gözün aydın saglikla kucagina alirsin insAllah canim

Cnm çok geçmiş olsun cnm rahim filmin var mı yollar mısın

Bana
bana direkt tüp bebek yaptır dedi. Laparoskopi ile açılsa da dış gebelik riskin olabilir bence bunu göze alma direkt tüp bebeğe yönelin dedi.

Cnm çok geçmiş olsun cnm rahim filmin var mı yollar mısın
Şu an işteyim cd olarak verdi. Pazartesi tekrar gidicem tıkalı da neresi tıkalı? Ne yapmalıyız?

Allah korusun farklı tıkanıklık türünde tüp bebeğe bile sızıntı zarar verirmiş.

Kadın bana direkt tatlııımmm ikiside kapalı bence tüp bebeğe yönelin dedi.

Hangimizsevmedik2000 canım ates iyice yükselmiş sen bi kanmi versen acaba hasta falan degilsen tabi
Kuzum valla değilim ama inan kafam o kadar karışık ki bütün gece üşüdüm yatakta sabah yataktan çıkmak istemedim ama şu an yok birşeyim hamile olan arkadaşlar böyle şeyler yaşadınız mı sizde sağlık ocağı veya hastahane ertesi gün veriyor sonucu o yüzden p.tesi beklerim mecbur belki o arada gelir adet inş gelmezde artık

Insallah gelmez adetin kuzum.aslında devlet hastaneleri sabah erkenden gidince öğlene cikiyor sonuclar.yani benim gittiğim hastanede öyle.asilamalardan sonra sabah kan veriyordum öğlene hastanenin sitesinden sonuç sisteminden kendim bakiyordum

canım bugün işe bile geç kaldık dedim ya zor kalktım yataktan ama diyorum ki stresten adet gecikti diyelim ateş niye bu kadar fırladı 36.3. 36.2 olurdu benim yada hastayım desem boğazım acımıyor dayak yemiş gibi kırıklık olurdu o yok şimdi bile 37 ateşim yani beni durup dururken umutlandırdı bu ateş inşallah vardır

Stresten gecikmis bile olsa dedigin gibi ateş düşerdi genede.ay valla bana stres falan işlemiyor.her ay oldumu olmadimi diye stresten uykularim bölünüyor ama saat gibi zamaninda geliyor iyiki de öyle oluyor yoksa acabami derken pat adet gelir iyice mort olurum.senin ki insallah stresten şundan bundan değildir canim.heyecanla bekliyorum mucize haberini

Canım benimde hiç gecikmez en fazla bir gün yumurtlamadan sonraki 15.gün olurum ama bu ay farklı birşeyler var hayırlısı Allahtan inşallah dün birde sağ göğsüm zonkladı koltuk altından 20 sn falan sürdü geçti o da acaba dedirtti bana ama idrar testinde silik bile çıkmıyor kanda mutlaka çıkarmıydı

Khaleesi21 canım nasılsın? Hamilelik nasıl gidiyor? Doktora gittin mi?
@deeploneliness canım kan verdin mi?
@Peri Tozuu canım tekrar gebelik testi yaptın mı?
Yeşil geziyorum.aynen yüzüm böle buruş buruş.şükür diyelim.çok feci değil ama hiç geçmiyor.
İlk çocuk evet. Direkt tüp bebek yaptırın hiç uğraşmayım dedi doktor.

Çok gerildim ve üzüldüm.

Bu kadar seromoniye ne gerek var anlamadım.devlet hastanesinde 2sn bir acı ve bitti gitti.özeller para için neler yapmıyor.bu arada bana da çoook ünlü bir dr senin tüp bebekle bile çocuğun olmaz,boşa para harcama demişti.nitekim ilaç bile kullanmadan geldi meleğim.sen hiç takma bunları.ne gerekiyorsa yap.önemli olan yumurta ve spoş siz de varmış işte.gerisi hikaye...
Sağolasın kuzumsizin de güzel haberlerinizi en kısa zamanda duymak dilegiyle
Tebrikler Temmuz annesi.çok sevindim.sağlıkla kucağına alırsın umarım.

Bu tablo Ümit verici valla.hadi beklmedeyim.devlet hastanesinde öğleden sonra çıkar sonuç.sağlık ocağı Pazartesi’ye kalır.

Sağolasın canım, sen naptın nasil gidiyor hamilelik

Varsa kesin kanda cikar bence kuzum

Merhaba ,

Bu ay Menogon İğnesi kullandım 5 yumurtam oluştu. Sat : 23 ekim ve 27- 28 günde bir adet oluyorum. İlk defa bu ay her gün sabah dilaltından ateşimi ölçtüm. Sonuçlarımı yorumlayabilir misiniz?

36.4 24 ekim (Adetin 2.günü menogona başladım)
36.6 25 ekim
36.4 26 ekim
36.5 27 ekim
36.7 28 ekim
36.6 29 ekim
36.3 30 Ekim
36.5 31 ekim
36.3 1 kasım
36.5 2 kasım
36.6 3 kasım ( Çatlatma iğnesi vuruldum adetin 12.günü)
36.6 4 kasım
36.7 5 kasım
36.8 6 kasım
36.8 7 kasım
36.8 8 kasım
37.0 9 kasım
37.0 10 kasım
36.9 11 kasım
36.6 12 kasım
37.0. 13 kasım
36.9 14 kasım
36.7 15 Kasım
36.9 16 kasım ( Bugün adetin 23.günündeyim)

Canım ateşin su an icin iyi insallah aşılaman pozitif olur.ama ilk kez ölçüm yaptığın icin su tabloya kesin bisey denilemez.cunku adetine 4-5 gün var.adet günü atesin birden de düşebilir.yada bi kac gun kala düşüşte baslayabilir.umarim düşmez bu sekide devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…