Sağol canım çok teşekkürler. Aminn inşallah sağlıkla gelsinler hepimizin bebekleriÇok sevindim canım. Süper bir haber.Maşallah onlara. Sağlıkla büyüsünler
Aminn inşallah canım Allah razı olsunMaşallah maşallah :)) çok sevindim canım sağlıcakla büyüsün minnoslar :)
Amin inşallah canım aminnÇok sevindim canım benim tebrik ederim.
Allah ikisine de sağlık versin inşallah.
Bizede süper haber oldu canımAllahhhhhh süper haber diye buna denir.maşşş maşşş sağlıkla kavuş bebişlerine.
Hoşgeldin gebelik nasıl gidiyor göbüşü büyütüp de gelmişsin.kanama alanı vardı enson ne durumdasınŞükür kavuşturana. Sisteme giriş yapamıyorum aylardır. Az önce şifremi yenileyip öhle girebildim. Ben yokken neler neler olmuş, kimler kimler hamile kalmış. Özledim sizleri çok. Kucak dolusu sevgiler
Allah razı olsun canım
Inşallah o günleride göreceksin kuzumAllah razı olsun canıminşallah sağlıkla gelsinler rabbim doğduklarını görmeyi de nasip etsin inşallah. Sizlerinde güzel haberlerine sevinelim inşallah
Oyy oyy masallah
Günaydın kuzum ovulasyon gununu bos gecirmeyin artık hormonlar guzel çalışıyor demekki progesteron degerin iyiydi bu ay diğer ay sans buyuk benden soylemesiGünaydın ateş düşüşe geçti bugün değilde yarın adet gelir herhalde niye böyle gecikti bu ay anlamadım ilk defa
Evet canım bu ay tutacakmış kesin demekkiGünaydın kuzum ovulasyon gununu bos gecirmeyin artık hormonlar guzel çalışıyor demekki progesteron degerin iyiydi bu ay diğer ay sans buyuk benden soylemesi
Ateş güzel luteal faz uzun bu da bebegin rahme tutunması için gerekli o yuzden dedim ama sen diyince farkettim gecen ay benim de gecikmem vardi aynı senin gibi ovulasyon günlerini bos gecirdik bu ay tuttu senin de oyle olur ins.Rabbim ol desin yeter ki canımEvet canım bu ay tutacakmış kesin demekkiaralık ayını sıkı çalışmayı düşünüyorum kısmet artık bakalım Allah ne zaman ol derse geciktikten sonraki aylar tutar diyorlar o yüzden mi dedin canım
İnşallah canım valla çığır açtım kendim de lekelenmeler başladı sanırım adet oldum yine ölçtüm normalde gün içi ısım hep 36 nın altında sürünür 36.9 hala artık bilmediğim bir enfeksiyonum mu vardır nedir bilmiyorumAteş güzel luteal faz uzun bu da bebegin rahme tutunması için gerekli o yuzden dedim ama sen diyince farkettim gecen ay benim de gecikmem vardi aynı senin gibi ovulasyon günlerini bos gecirdik bu ay tuttu senin de oyle olur ins.Rabbim ol desin yeter ki canım
Reglden sonra düşer canim, bazen oyle oluyor demekki yuksek ateşte gelecekİnşallah canım valla çığır açtım kendim de lekelenmeler başladı sanırım adet oldum yine ölçtüm normalde gün içi ısım hep 36 nın altında sürünür 36.9 hala artık bilmediğim bir enfeksiyonum mu vardır nedir bilmiyorum
Hani derler ya gecikme olduğunda bebek yerini arıyor diye inşallah öyledir de aralık ayında müjdeli haber verirsinİnşallah canım valla çığır açtım kendim de lekelenmeler başladı sanırım adet oldum yine ölçtüm normalde gün içi ısım hep 36 nın altında sürünür 36.9 hala artık bilmediğim bir enfeksiyonum mu vardır nedir bilmiyorum
Aminnn inşallah canımInşallah o günleride göreceksin kuzumAllahim rahat bi hamilelik süreci nasip etsin.bizlerde iyi haberler verecegiz insallah bir gün
Oyy oyy masallah
inanılması zor diye bişey yok. :) kocaman kocaman tebrikler. rabbim tamamına erdirsin inaşallahhhHahaaa ben mesela!!!inanılması zor ama...
bi hafta sonra gittiğim kontorlde herşey tertemizdi çok şükür. eveet göbüşümüz büyüdü. 16. haftadan itibaren kızımın pıt pıt tekmelerini hissediyorum (zayıf yapılı olmaktan kaynaklı tabi bu kadar erken hissetmem :)) dün detaylı ultrason şeker yüklemesi vardı. rabbime şükürler olsun ki herşey yolunda. miniğimin kilosu hep bi hafta önden gidiyo :) 53 kilo ile başladığım gebeliğim 5, ayımda 61 kilo ile devam etmekte :) birazcık fazla kilo almışım. doktor sen neyle besleniyosn bakim böyle dedi resmen :)) ama allahtan çatlak vs yok şimdilik. işte boyleeeeee... bebiş de ben de iyiyiz :) sizleri de kocaman kocaman özledik tabi bu aradaaaaHoşgeldin gebelik nasıl gidiyor göbüşü büyütüp de gelmişsin.kanama alanı vardı enson ne durumdasın
Evet canım ilk defa böyle olduReglden sonra düşer canim, bazen oyle oluyor demekki yuksek ateşte gelecek
Evet canım gecikme yide ilk defa yaşadım bende hep okumuştum bu tarz şeyler inş bende de öyle olur ilişki alakasız bi zamanda olmasına rağmen ateş beni umutlandırmıştıHani derler ya gecikme olduğunda bebek yerini arıyor diye inşallah öyledir de aralık ayında müjdeli haber verirsin
Ikinizede maşallah kuzumbi hafta sonra gittiğim kontorlde herşey tertemizdi çok şükür. eveet göbüşümüz büyüdü. 16. haftadan itibaren kızımın pıt pıt tekmelerini hissediyorum (zayıf yapılı olmaktan kaynaklı tabi bu kadar erken hissetmem :)) dün detaylı ultrason şeker yüklemesi vardı. rabbime şükürler olsun ki herşey yolunda. miniğimin kilosu hep bi hafta önden gidiyo :) 53 kilo ile başladığım gebeliğim 5, ayımda 61 kilo ile devam etmekte :) birazcık fazla kilo almışım. doktor sen neyle besleniyosn bakim böyle dedi resmen :)) ama allahtan çatlak vs yok şimdilik. işte boyleeeeee... bebiş de ben de iyiyiz :) sizleri de kocaman kocaman özledik tabi bu aradaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?