Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba canım. Aşılama yaptırmadım sadece iğne kullandım normal ilişki oldu. İnşallah hep yüksek olur ateşim. Yorumun için sağol.

merhaba canım. Aşılama yaptırmadım sadece iğne kullandım normal ilişki oldu. İnşallah hep yüksek olur ateşim. Yorumun için sağol.
Pardon ben 4 kez aşılama yaptırdığım icin catlatma ignesini görünce direk aşılama algılıyorum :)) insallah canım gelmistir bebişin

Bu tablo Ümit verici valla.hadi beklmedeyim.devlet hastanesinde öğleden sonra çıkar sonuç.sağlık ocağı Pazartesi’ye kalır.
İnşallah bende çok merak içindeyim pat diye adet gelmiş gibi oluyor bazen testim de yok yapamıyorum yarın yaparım artık bugün alıp

İlişki günleri yazmıyor ama eminim ki değerlendirmişsinizdir, iğnenin üzerinden 14 gün geçmiş ateş güzel gebelik varsa testte görebilirsin :) Hadi inşallah

En azından sebebini öğrendin ona göre tedaviye yönelirsin cnm.sebepsiz olunca insan ne yapacağını bilemiyor.rabbim çok uğraştırmasın inşallah

Kızlar az önce lavoboda peçeteye kahverengi birşey geldi sadece silince çok az birşey adet mi sökülmeye çalışıyor acaba ateşim hala yüksek idrar testi yaptım negatif çok merak ediyorum artık ne olcak sa olsa keşke acilde kana bakıyorlar mı gebelik için geldim dersem daha önce gideniniz var mı böyle rezil olmayayım

İlaç kullanacağını adet gecikmen olduğundan dolayı ilacı kullanmakta tereddüt yaşadığını söyle gebelik için kan tahlili istediğini söyle

Şükür kavuşturana. Sisteme giriş yapamıyorum aylardır. Az önce şifremi yenileyip öhle girebildim. Ben yokken neler neler olmuş, kimler kimler hamile kalmış. Özledim sizleri çok. Kucak dolusu sevgiler
Hahaaa ben mesela!!!inanılması zor ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…