- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
merhaba canım. Aşılama yaptırmadım sadece iğne kullandım normal ilişki oldu. İnşallah hep yüksek olur ateşim. Yorumun için sağol.Canım ateşin su an icin iyi insallah aşılaman pozitif olur.ama ilk kez ölçüm yaptığın icin su tabloya kesin bisey denilemez.cunku adetine 4-5 gün var.adet günü atesin birden de düşebilir.yada bi kac gun kala düşüşte baslayabilir.umarim düşmez bu sekide devam eder
Pardon ben 4 kez aşılama yaptırdığım icin catlatma ignesini görünce direk aşılama algılıyorum :)) insallah canım gelmistir bebişinmerhaba canım. Aşılama yaptırmadım sadece iğne kullandım normal ilişki oldu. İnşallah hep yüksek olur ateşim. Yorumun için sağol.
İnşallah bende çok merak içindeyim pat diye adet gelmiş gibi oluyor bazen testim de yok yapamıyorum yarın yaparım artık bugün alıpBu tablo Ümit verici valla.hadi beklmedeyim.devlet hastanesinde öğleden sonra çıkar sonuç.sağlık ocağı Pazartesi’ye kalır.
Merhaba ,
Bu ay Menogon İğnesi kullandım 5 yumurtam oluştu. Sat : 23 ekim ve 27- 28 günde bir adet oluyorum. İlk defa bu ay her gün sabah dilaltından ateşimi ölçtüm. Sonuçlarımı yorumlayabilir misiniz?
36.4 24 ekim (Adetin 2.günü menogona başladım)
36.6 25 ekim
36.4 26 ekim
36.5 27 ekim
36.7 28 ekim
36.6 29 ekim
36.3 30 Ekim
36.5 31 ekim
36.3 1 kasım
36.5 2 kasım
36.6 3 kasım ( Çatlatma iğnesi vuruldum adetin 12.günü)
36.6 4 kasım
36.7 5 kasım
36.8 6 kasım
36.8 7 kasım
36.8 8 kasım
37.0 9 kasım
37.0 10 kasım
36.9 11 kasım
36.6 12 kasım
37.0. 13 kasım
36.9 14 kasım
36.7 15 Kasım
36.9 16 kasım ( Bugün adetin 23.günündeyim)
inşallah vardır.2 kere düşük yaşadım.İnşallah ateş hep yüksek kalır :)İlişki günleri yazmıyor ama eminim ki değerlendirmişsinizdir, iğnenin üzerinden 14 gün geçmiş ateş güzel gebelik varsa testte görebilirsin :) Hadi inşallah
inşallah canım bir de alt karın bölgemde ağrı var beklemedeyim :)Pardon ben 4 kez aşılama yaptırdığım icin catlatma ignesini görünce direk aşılama algılıyorum :)) insallah canım gelmistir bebişin
En azından sebebini öğrendin ona göre tedaviye yönelirsin cnm.sebepsiz olunca insan ne yapacağını bilemiyor.rabbim çok uğraştırmasın inşallahŞu an işteyim cd olarak verdi. Pazartesi tekrar gidicem tıkalı da neresi tıkalı? Ne yapmalıyız?
Allah korusun farklı tıkanıklık türünde tüp bebeğe bile sızıntı zarar verirmiş.
Kadın bana direkt tatlııımmm ikiside kapalı bence tüp bebeğe yönelin dedi.
İlaç kullanacağını adet gecikmen olduğundan dolayı ilacı kullanmakta tereddüt yaşadığını söyle gebelik için kan tahlili istediğini söyleKızlar az önce lavoboda peçeteye kahverengi birşey geldi sadece silince çok az birşey adet mi sökülmeye çalışıyor acaba ateşim hala yüksek idrar testi yaptım negatif çok merak ediyorum artık ne olcak sa olsa keşke acilde kana bakıyorlar mı gebelik için geldim dersem daha önce gideniniz var mı böyle rezil olmayayım
Aa süper ikiz yani çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Çok sevindim cnm:)
Sağol canım inşallah rabbim sağlıkla kucaklamak nasip etsinAa süper ikiz yani çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Sağol canım:)Çok sevindim cnm:)
Çok sevindim canım. Süper bir haber.Maşallah onlara
Allahhhhhh süper haber diye buna denir.maşşş maşşş sağlıkla kavuş bebişlerine.
Hahaaa ben mesela!!!inanılması zor ama...Şükür kavuşturana. Sisteme giriş yapamıyorum aylardır. Az önce şifremi yenileyip öhle girebildim. Ben yokken neler neler olmuş, kimler kimler hamile kalmış. Özledim sizleri çok. Kucak dolusu sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?