Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba nasılsınız. Kontrole gittim iki kese ve bebek göründü LeYLa_21
Oyyy maşallah haticem..Çok sevindim canım benim..Rabbim ikisinide size bağışlasın..sabrın sonu selamettir sözünün en canlı örneği sensin kuzum..inşallah herşey dahada güzel olsun ablacım....

Kızlar sabaha karşı yine kanamam basladi bu defa zeynep Kamile geldim yatisim yapıldı bekliyorum. Nst de az da olsa kasilmam var.
Dua edin de dogurmadan çıkayım burdan

Kızlar sabaha karşı yine kanamam basladi bu defa zeynep Kamile geldim yatisim yapıldı bekliyorum. Nst de az da olsa kasilmam var.
Canım Rabbim yardımcınız olsun ikinizinde. İnşallah ciddi bişey yoktur. Biraz daha annesinin karnında sağlıkla büyüsün. Dualarım ikiniz için. Bizi de haberdar at durumundan

Kuzum Allah yardımcınız olsun, benim dogumum zeynep kamilde olmuştu bir seye ihtiyacın olursa haber et mutlaka

Oyyy maşallah haticem..Çok sevindim canım benim..Rabbim ikisinide size bağışlasın..sabrın sonu selamettir sözünün en canlı örneği sensin kuzum..inşallah herşey dahada güzel olsun ablacım....
Allah razı olsun ablacım aminn inşallah rabbim ikisini de bize bağışlar hayırla sağlıkla gelirler.
Canım geçmiş olsun inşallah miniğin zamanını bekler doğmak için Allah yardımcınız olsun inşallah

canım benim inşallah hakkında hayırlısı olur.
içerde kalsın da biraz daha içeride büyüsün inşallah prenses.
durumdan haberdar et bizi mutlaka.

Canım yeni gördüm.insallah iyisinizdir ikinizde.umarım bebişin gelmek icin acele etmez göbüşünde gelişimini tamamlar Allah yardımcınız olsun

Merhaba bugün adet günüm işte ateş tablom ne diyorsunuz kızlar ?

36.4 24 ekim (Adetin 2.günü menogona başladım)
36.6 25 ekim
36.4 26 ekim
36.5 27 ekim
36.7 28 ekim
36.6 29 ekim
36.3 30 Ekim
36.5 31 ekim
36.3 1 kasım
36.5 2 kasım
36.6 3 kasım ( Çatlatma iğnesi vuruldum adetin 12.günü)
36.6 4 kasım
36.7 5 kasım
36.8 6 kasım
36.8 7 kasım
36.8 8 kasım
37.0 9 kasım
37.0 10 kasım
36.9 11 kasım
36.6 12 kasım
37.0. 13 kasım
36.9 14 kasım
36.7 15 Kasım
36.9 16 kasım ( adetin 25.günü)
36.7 17 kasım
36.8 18 kasım
36.9 19 kasım (bugün beklenen adet günüm)

Netten gebelik testi sipariş vermiştim. Bugün gelir gün içinde test yaparım artık hayrlısı.

Günaydın canım.eger yüksek atesle adet olmuyorsan bu ates tablosuna göre olma ihtimalin yüksek gibi duruyor.hayırlısı olsun.insallah hamişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…