cibi35 nasıl oldun canım?
Kuzum iyice ikinizinde iyi oldugundan emin olsunlar her hengi bi risk olmadığı kesinlessin çıkarsın.az daha sabret.en azından hersey yolunda görünüyor cok şükürAktif kanamam yok canım hatta bebek de iyi hiç sıkıntısı yok dedi Dr. ama previa tamamen rahim ağzını kapatmış damarlanma da var ne olacağı ameliyatta belli olur, Rahmi almaya varacak risk görmüyorum simdilik o nedenle tüplerini baglat tekrar hamile kalman çok riskli dedi.
Durum böyle canim. Eve gitmek istiyorum çok sıkıldım
Az daha sabir son trimesterdasın canım, ama bundan sonra hep dinlen çok zor biliyorum ama bebek doğunca zaten cok hareketli gunler seni bekliyor, bu durum sonraki gebeliklerini de etkiliyor öyle mi? Rabbim 3 tane evlat nasip etmis çok sukur kiAktif kanamam yok canım hatta bebek de iyi hiç sıkıntısı yok dedi Dr. ama previa tamamen rahim ağzını kapatmış damarlanma da var ne olacağı ameliyatta belli olur, Rahmi almaya varacak risk görmüyorum simdilik o nedenle tüplerini baglat tekrar hamile kalman çok riskli dedi.
Durum böyle canim. Eve gitmek istiyorum çok sıkıldım
Selam yumurtlama olmus ama sona doğru ateş de dusmus muhtemelen bi kac güne regl gelirSelam kizlar. Cizgi ayin 5inde cikmisti en son simdi kayboldu tabloyu gönderiyorum sizce ben hangi gun yumurtladim? veya bu ay yumurtlama olmadi mi ki?böyle bi durum yasayan var mi test yapiyorum negatif cikiyo adette olmuyorum belirtiside yok olcak gibi deilim. Hic böyle duzensizlik olmamisti bu kadar uzun.
İğne üzerimde kac gun gecti eger 13-14 gun gecti ise muhtemelen gebelik vardir tebriklerbugun adet günüm çatlatma iğnesini 3 kasımda vuruldum. test yaptım sanırım hamileyim iğne etkisi çoktan geçmiştir dimi.
16 gün geçti. teşekkür ederim. 2 kimyasla gebeliğim oldu. bu sefer daha temkinli ve sakinim o yüzden.İğne üzerimde kac gun gecti eger 13-14 gun gecti ise muhtemelen gebelik vardir tebrikler
Ignenin etkisi kalmamıştır canım hamilesin tebrik ederimbugun adet günüm çatlatma iğnesini 3 kasımda vuruldum. test yaptım sanırım hamileyim iğne etkisi çoktan geçmiştir dimi.
inşallah canım bu sefer daha sakinim . yarın doktor randevum var.Ignenin etkisi kalmamıştır canım hamilesin tebrik ederimsağlıkla ilerlesin insallah
Gebelik var tebrik ederim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbim..Eki Görüntüle 2207347
16 gün geçti. teşekkür ederim. 2 kimyasla gebeliğim oldu. bu sefer daha temkinli ve sakinim o yüzden.
Insallah bu sefer sağlıklı bir gebeliktir.inşallah canım bu sefer daha sakinim . yarın doktor randevum var.
inşallah canım Allah razı olsun. Sen de sağlıkla kucağına al inşallah.Gebelik var tebrik ederim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbim..
Amin sağolasın caniminşallah canım Allah razı olsun. Sen de sağlıkla kucağına al inşallah.
Insallah canim kandilin mubarek olsun seninde ve gruptaki herkesin rabbim hepimizin duasini kabul etsin dualariniza benide ekleyin nolur bende hamile kalmak istiyorum 2 aydir olmuyor.Selam yumurtlama olmus ama sona doğru ateş de dusmus muhtemelen bi kac güne regl gelir
Amin sagolasin canim, Rabbim sana ve isteyen, hasretlik çeken bütün ailelere su mubarek gunun hürmetine sağlıkla nasip etsin ins.Insallah canim kandilin mubarek olsun seninde ve gruptaki herkesin rabbim hepimizin duasini kabul etsin dualariniza benide ekleyin nolur bende hamile kalmak istiyorum 2 aydir olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?