Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aktif kanamam yok canım hatta bebek de iyi hiç sıkıntısı yok dedi Dr. ama previa tamamen rahim ağzını kapatmış damarlanma da var ne olacağı ameliyatta belli olur, Rahmi almaya varacak risk görmüyorum simdilik o nedenle tüplerini baglat tekrar hamile kalman çok riskli dedi.
Durum böyle canim. Eve gitmek istiyorum çok sıkıldım

Kuzum iyice ikinizinde iyi oldugundan emin olsunlar her hengi bi risk olmadığı kesinlessin çıkarsın.az daha sabret.en azından hersey yolunda görünüyor cok şükür

Selam kizlar. Cizgi ayin 5inde cikmisti en son simdi kayboldu tabloyu gönderiyorum sizce ben hangi gun yumurtladim? veya bu ay yumurtlama olmadi mi ki?böyle bi durum yasayan var mi test yapiyorum negatif cikiyo adette olmuyorum belirtiside yok olcak gibi deilim. Hic böyle duzensizlik olmamisti bu kadar uzun.

Eklentiler

• Screenshot_20181119-121956_FF Mobile.webp
    66,2 KB · Görüntüleme: 31
Az daha sabir son trimesterdasın canım, ama bundan sonra hep dinlen çok zor biliyorum ama bebek doğunca zaten cok hareketli gunler seni bekliyor, bu durum sonraki gebeliklerini de etkiliyor öyle mi? Rabbim 3 tane evlat nasip etmis çok sukur ki

Selam yumurtlama olmus ama sona doğru ateş de dusmus muhtemelen bi kac güne regl gelir

Selam yumurtlama olmus ama sona doğru ateş de dusmus muhtemelen bi kac güne regl gelir
Insallah canim kandilin mubarek olsun seninde ve gruptaki herkesin rabbim hepimizin duasini kabul etsin dualariniza benide ekleyin nolur bende hamile kalmak istiyorum 2 aydir olmuyor.

Insallah canim kandilin mubarek olsun seninde ve gruptaki herkesin rabbim hepimizin duasini kabul etsin dualariniza benide ekleyin nolur bende hamile kalmak istiyorum 2 aydir olmuyor.
Amin sagolasin canim, Rabbim sana ve isteyen, hasretlik çeken bütün ailelere su mubarek gunun hürmetine sağlıkla nasip etsin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…