hayirli olsun canim saglikla ilerlesin insallahEki Görüntüle 2207347
16 gün geçti. teşekkür ederim. 2 kimyasla gebeliğim oldu. bu sefer daha temkinli ve sakinim o yüzden.
inşallah canım Allah razı olsun.hayirli olsun canim saglikla ilerlesin insallah
Tebrik ederim ff yüklersen ilk sayfadan yardım alarak ateş tablonu listeye eklemek isteriz tebriklerbugun adet günüm çatlatma iğnesini 3 kasımda vuruldum. test yaptım sanırım hamileyim iğne etkisi çoktan geçmiştir dimi.
Adet yakında gelir düne W girmişsin onu sil bugünkü ateş yükseliş göstermiş o Yüzden de çizgi kaybolmuş olabilir.ama yumurtlama olmuş daha önce de demiştim Hatırlıyorum bu tabloyu yumurtlama geç olmuş o Yüzden adet geç geliyor.inşallah önümüzdeki aylara hayırlusıSelam kizlar. Cizgi ayin 5inde cikmisti en son simdi kayboldu tabloyu gönderiyorum sizce ben hangi gun yumurtladim? veya bu ay yumurtlama olmadi mi ki?böyle bi durum yasayan var mi test yapiyorum negatif cikiyo adette olmuyorum belirtiside yok olcak gibi deilim. Hic böyle duzensizlik olmamisti bu kadar uzun.
Tebrikler.. Allah sağlıklı bir süreçle kucağına almayı nasip etsin.Eki Görüntüle 2207347
16 gün geçti. teşekkür ederim. 2 kimyasla gebeliğim oldu. bu sefer daha temkinli ve sakinim o yüzden.
amin çok teşekkür ederim.Tebrikler.. Allah sağlıklı bir süreçle kucağına almayı nasip etsin.
bugun adet günüm çatlatma iğnesini 3 kasımda vuruldum. test yaptım sanırım hamileyim iğne etkisi çoktan geçmiştir dimi.
Canım gözün aydın. Sağlıkla ilerlesin, Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin.Eki Görüntüle 2207347
Allah razı olsun canım darısı isteyen herkesin basınaCanım gözün aydın. Sağlıkla ilerlesin, Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin.
Bende iyiyim canim bu ay tekrar ateş ölcmeye başladimSağol cnm sen nasılsın?
Tebrikler sağlıkla kucağına al. Güzel, mutlu,sağlıklı bir ömür versin Rabbim.Allah razı olsun canım darısı isteyen herkesin basına
Gözün aydın cnm..Sağlıkla ilerlesin inşallah...amin çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederm darısı buradaki herkesn basınaTebrikler sağlıkla kucağına al. Güzel, mutlu,sağlıklı bir ömür versin Rabbim.
Allah razı olsun canım inşallah oyle olurGözün aydın cnm..Sağlıkla ilerlesin inşallah...
Günaydın aynı saatte yapıyorsun ve en az 2 saat su içmiyorsun demi aksi olursa sonuçlar yanıltıcı oluyor canımGünaydın kızlar bu ay ovü testi yapıyorun 10. Günden beri ama sanki her geçen gün rengi daha da açılıyor gibi. 10. Gün daha kırmızıydı anlam veremedim
9:30 10 arası yapıyorum akşam da 6 da yapıyorum. Bugün 14. Günüm ama henüz bir kırmızılık yokGünaydın aynı saatte yapıyorsun ve en az 2 saat su içmiyorsun demi aksi olursa sonuçlar yanıltıcı oluyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?