Oh oh maşallah ilk kaç aylık olduBende iyiyim canim bu ay tekrar ateş ölcmeye başladim
Eşit koyuluk olmadığı sürece hepsi negatif anlamında.negatif testleri karşılaştırma Kafanı karıştırır.eşit koyuluk değilse negatif de geç.yumurta çatlayacağı zaman koyulaşma olacaktır endişe etmeGünaydın kızlar bu ay ovü testi yapıyorun 10. Günden beri ama sanki her geçen gün rengi daha da açılıyor gibi. 10. Gün daha kırmızıydı anlam veremedim
Rabbim sizi korusun inşallahAllah razı olsun canım. Bugün taburcu oluyorum kanamam durdu çok şükür. Risk devam ediyor 36. Haftaya kadar durması için kesin yatak istirahati dedi. İnşallah dayaniriz o zamana kadar.
Evet daha önce yapmıştım hatırlıyorum 14. Gün kopkoyu olmuştu. Bu ay klomen kullandım yine belki ondan geç çatlama olabilir. Bekliyorum sabırla :)Eşit koyuluk olmadığı sürece hepsi negatif anlamında.negatif testleri karşılaştırma Kafanı karıştırır.eşit koyuluk değilse negatif de geç.yumurta çatlayacağı zaman koyulaşma olacaktır endişe etme
Amin. Çok sevindim. Çok şükür. Dikkat et kendine lütfen.Allah razı olsun canım. Bugün taburcu oluyorum kanamam durdu çok şükür. Risk devam ediyor 36. Haftaya kadar durması için kesin yatak istirahati dedi. İnşallah dayaniriz o zamana kadar.
:) :) :) 2 yaşini gecti canim herşeyin hayirlisi artik ates tablo mu yorumlayabilir misinOh oh maşallah ilk kaç aylık oldu
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim bi daha yaşatmasın. İkiniz de Allah a emanetsnzAllah razı olsun canım. Bugün taburcu oluyorum kanamam durdu çok şükür. Risk devam ediyor 36. Haftaya kadar durması için kesin yatak istirahati dedi. İnşallah dayaniriz o zamana kadar.
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendineAllah razı olsun canım. Bugün taburcu oluyorum kanamam durdu çok şükür. Risk devam ediyor 36. Haftaya kadar durması için kesin yatak istirahati dedi. İnşallah dayaniriz o zamana kadar.
Gözün aydın cnm..Sağlıkla ilerlesin inşallah...
Âmin cnm inş. Allah razı olsun saracim..Ederim tabiki kuzum tüm kızlarımıza edecem inşallah...sizde bize dua edin Yavrum sağlıkla doğsun inşallah..leylam doğuma az kalmış bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah doğuma giderken aklına gelirsem banada dua edermisin canım
Âmin cnm inş. Allah razı olsun saracim..Ederim tabiki kuzum tüm kızlarımıza edecem inşallah...sizde bize dua edin Yavrum sağlıkla doğsun inşallah..
Allah razı olsun canım. Bugün taburcu oluyorum kanamam durdu çok şükür. Risk devam ediyor 36. Haftaya kadar durması için kesin yatak istirahati dedi. İnşallah dayaniriz o zamana kadar.
Hadi cok geçmiş olsun canım.insallah doğuma kadar bir daha böyle bir sey tekrarlanmaz.bebişede kendinede cok dikkat etGeldik çok şükür evimizdeyiz. Hepinize dualariniz dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim kizlar. Allah razı olsun.
Benim ates genelde oynuyor yaa :)) ovuya kadar olan zamandaki ateşi pek umursamiyorum@Ada Lovelacehilallll kizlar atesimiz ucumuzunde col cilgin benin hep ayni cizgide giderken bu ay bayagi bi oynak adetim biteli 2 gun oldu sogan kurunu nasil yapicaktim kokunu kesicemmi soyucammi bana dogrusunu yazarmisiniz. Bu arada esim cuma tahlil veriyo tam 2.5 sene sonunda sonra doktora gidip tuo bebek icin konusucaz.
Biliyorum canım arkadaşım..senin yerinde herzaman bende farklıdır saram bilirsin. Güzel dualarına yürekten Âmin diyorum cnm Benim..Inşallah Rabbim senin ve tüm bekleyen kızlarımızın da yüzünü güldürsün...ismen dua edecem inşallah doğumda...Ben inanıyorum ki senin çektiğin acılarda son bulacak ve yeniden anne olacaksın cnm benim...kalbi temiz saram...Ben hep dua ediyorum canım sağlıkla kucağına al huzurla büyüt yavrunu çok üzüldün çok sıkıntı çektin ama hepsi boşunaymış dersin inşallah seni çok severim leylam biliyosun
Biliyorum canım arkadaşım..senin yerinde herzaman bende farklıdır saram bilirsin. Güzel dualarına yürekten Âmin diyorum cnm Benim..Inşallah Rabbim senin ve tüm bekleyen kızlarımızın da yüzünü güldürsün...ismen dua edecem inşallah doğumda...Ben inanıyorum ki senin çektiğin acılarda son bulacak ve yeniden anne olacaksın cnm benim...kalbi temiz saram...
Sen hala çalışıyor musun leyloş?iş yerinde doğuracaksın mazallah!herkes o beşikleri beğeniyor canım ya....hafta sonu bakacam..bakalım nasıllar...bu hafta izinli olmam gerekiyordu aslında...çalışma raporunu almaya bir hafta geç gidince böyle oldu...bende bir daha rapor almadım....
pıt pıtları duymak nasip olsun inşallah kuzum....valla isim bir kaç tane var kafamızda ama tam karar veremedik henüz...doktordan çıkınca yaz beni etiketle merak ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?