Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım benim çok duygulandım yazdıklarını okuyunca Allahım hepimizin yardımcısı olsun senide bi avazda kurtarıp yavruna kavuştursun canım benim
Âmin cnm benim inşallah..dualarınızı bekliyorum her daim...

Sen hala çalışıyor musun leyloş?iş yerinde doğuracaksın mazallah!
Ayrıldım cnm.bir hafta kaymış oldu geç alınca çalışır raporunu..:))

Evet daha önce yapmıştım hatırlıyorum 14. Gün kopkoyu olmuştu. Bu ay klomen kullandım yine belki ondan geç çatlama olabilir. Bekliyorum sabırla :)
Çatlama iğnesi olacaksan boş yere yapma iğne testi etkiliyor doğru sonuç anlamayanilirsin
:) :) :) 2 yaşini gecti canim herşeyin hayirlisi artik ates tablo mu yorumlayabilir misin
test vakti gelmiş

Günaydın yeni gördüm :)
Bugün sanırım benim yumurtlama günüm..
Bu kadar erken olur mu diye şaşırdım ama geçen ay ki tablomdaki çizginin değerleri aynı şuanda :)

Süper bi haber senin için belki de tüpe hiç gerek kalmadan bir tedavi uygulanır
Eşinin tahlil sonuçlarına göre.. en azından bir adım atıyorsunuz Allahım güzel güzel sonuçlar versin..

Soğan kürüne ben başlayamadım
internetten alıntıladım
Saraçoglu bu şekilde diyormuş:
Kürümüzü hazırlamak için ihtiyacımız olan malzemeler bir adet açık kahverengi kabuklu kuru soğan ve iki bardak klorsuz sudur. Soğanı kabukları kırmızı, mor ya da beyaz kabuklu olandan seçmemelisiniz. Bunlar yapılacak kürde etkili olmamaktadır. Sizin kullanacağınız yemeklerde kullanılan kuru soğandır. Soğanı kök ve kabuğuyla birlikte kullanacağımızdan, yıkayıp sirkeli suyun içinde bir süre bekletmelisiniz. Bu şekilde dezenfekte olmasını sağlarsınız. Suyu bir tencerenin içine koyarak, ocağın üzerinde kaynamaya bırakın. Kaynadıktan sonra kuru soğanı dört parçaya bölerek içine atın. Bu şekilde yaklaşık olarak beş dakika kadar kaynatmanız, kürü hazır hale getirecektir. Kullanıma hazır olması için biraz ılınmasını beklemelisiniz.

Soyma çamur varsa onları yıka olduğu gibi dörde böl hazır su içinde 15 dakika kaynat ılık Ilık iç

Geldik çok şükür evimizdeyiz. Hepinize dualariniz dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim kizlar. Allah razı olsun.
Canımmmm çok geçmiş olsun.yeni gördüm.eee bacım kendin kaşındın,yok sıkıldım yok of yok puf!şimdi paşa paşa dinleneceksin kuzucuk için.10-15takım daha örersin fena mı?hatta satış pazarlamaya geçersin artık.öpüldünüz!!

Âmin cnm benim inşallah..dualarınızı bekliyorum her daim...

Ayrıldım cnm.bir hafta kaymış oldu geç alınca çalışır raporunu..:))
Şimdiiii Doğum izni de 1 hafta uzamış oldu mu?öyleyse bu iyi bişey.

Ev tımarhane gibi, herkes deli birer profesöre dönüştü. Pazartesi akşamı ziyarete geldiler beni mahvedip gittiler. Ne senaryolar ne senaryolar... Salı sabahı gelen uzman taburcumu verip birde üstüne çalışabilir verince göbek atasım vardı zor tuttum kendimi.
Bugün işe döndüm Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin inşallah. Kanamadan değil sinirden doğurabilirdim o derece bunalttılar.
Özetle bebek çok iyi Allaha şükür kritik zamanı atlattık hafta olarak. Doğsa da bir problemi olmayacak görünüyor.
Kanamalar ara ara tekrarlayacak, durdurabildikleri sürece bebeğe dokunmayacaklar ama yoğun ve durmayan bir kanama olursa doğuma alacaklar.
Merak etmeyin iş yerinde daha rahat ve dinlenmiş oluyorum. Diğer odadan kanepeyi benim odaya getirmişler, zaman zaman uzanma imkanım da var artık. Doğumdan sonra adresimi değiştirip kimseye söylemeyi düşünmüyorum

Çok saol canım. İnsanın bedeninden önce beyni dinlenmeli öyle iyi anladım ki şu 4 günde.

Canım senin doktor isi ne oldu.gidebildin mi ?

Canım senin doktor isi ne oldu.gidebildin mi ?

Gidecegim gün mesaj atıldı doktor bugün yok diye
Sonra adeti kacırmayalım dedik baska sacma sapan bir doktora gittim.. sadece ultrasyona baktı herşey yolunda dedi haftaya tekrar gel catlamıs mı bakalım dedi.
İlk gittim diyorum ki ne zaman yumurtladığımı öğrenmek istiyorum. Gerizekalı bana diyorki adetin 1. gününden itibaren sayalım 14.gün yumurtlama günü.
Google sorsam daha ayrıntılı bilgi veriyor mal herif. Sonra anlattım falan stres yapma şöyle böyle sonra hormon tahlili falan denildi.

Dışarı çıktım ablama anlattım ablam boşver bunu dedi .. ablamda hamile ya benim onun doktoruna gideceğiz adeti beklemeden gideceğim

Resmen şans yok :)

O doktor standarta bağlamış anlasilan.14.gun yumurtlamaymis :)) ee hocam onu bizde biliyoruz.ama iste o hep öyle olmuyor.neyse kuzum hayırlısı olsun.dedigin gibi farkli bi doktor dene bakalım

O doktor standarta bağlamış anlasilan.14.gun yumurtlamaymis :)) ee hocam onu bizde biliyoruz.ama iste o hep öyle olmuyor.neyse kuzum hayırlısı olsun.dedigin gibi farkli bi doktor dene bakalım

Aynen öyle zorla doktorluk yapıyorlar sanki.. ne bekledim ne umdum :)
Sen ne durumdasın yavaş yavaş yumurtlama yaklaşıyor seninde
Benim bugün herhalde yumurtlama yarın ki ates belirler artık biraz erken gibi ama şaşırmıyorum artık
Elimizdeki dereceler bile gittiğim doktordan daha bilgili :)

Durdun durdun bi doktora gideyim dedin oda umdugun gibi cikmadi hafiften kasik ağrılarım basladi.yarindan itibaren ovu testi yapmaya başlayacağım zaten.bi taraftanda yapmasam daha mi az stres olurum diyorum ama yapmasamda acaba kactimi diye stres olcam

Valla bilmiyom oldu bir karışıklık..32 de alınması gereken çalışır raporunu 33 te aldık. Bir haftan yandı dedi bana..gidince soracam dr.a..kafam karıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…