Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Tahlil sonucunu soruyorsan bildiğin gibi.devlet sırrı gibi kimselere vermiyorlar.eşim geçen gün adanada işim var dedi gitmişken tahlili de al dedim.he ya onu da alalım dediEdiyorum sen hiç merak etme canım. Noldu senin rapor işi kendi derdime düşüp unuttum sormayı.
Hey maşallah tablodan belliydi.yeni linkini yolla ekleyeyim seni:)çok sevindim cnm kardeş geliyor
Rabbim yeterki ol desin:))Yaptim canim ben şaskinim 2 gun oncesi iliski olmustu tutmus valla
Allah im isteyen herkese saglikli sihhatli evlat nasip etsin tez zamanda sizlerede
Bu ff ve ates topigi bana cok ugurlu geliyor :)
Tebrikler. . Sağlıkla ilerlesin inşallah. .
Amin canim sagolasin seninde bebisin hayirli olsun canimHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Aynen kardes geliyor :) tamam canim yollayim Allah im nasip etsin sizlerede en kisa zamandaHey maşallah tablodan belliydi.yeni linkini yolla ekleyeyim seni:)çok sevindim cnm kardeş geliyorEki Görüntüle 2208170
Tesekkurler canim amin insallahTebrikler. . Sağlıkla ilerlesin inşallah. .
Aynen Rabbim yeter ki ol desinRabbim yeterki ol desin:))
Ablacim kusura bakma sana cevap yazmayi unutmusumSağol cnm Amin ...Allah razı olsun..Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah..epeydir yoksun varmı gelişmeler..neler yapıyorsun?
Tahlil sonucunu soruyorsan bildiğin gibi.devlet sırrı gibi kimselere vermiyorlar.eşim geçen gün adanada işim var dedi gitmişken tahlili de al dedim.he ya onu da alalım dediama gitmedi.kaynım giderse onu göndereceğim ben kocasıyım desin alsın bari soyadı da tutuyor.evlilik cüzdanını istemezler artık herhalde
Tebrik ederim, sağlıkla kavuşun ins.Yaptim canim ben şaskinim 2 gun oncesi iliski olmustu tutmus valla
Allah im isteyen herkese saglikli sihhatli evlat nasip etsin tez zamanda sizlerede
Bu ff ve ates topigi bana cok ugurlu geliyor :)
Durdun durdun bi doktora gideyim dedin oda umdugun gibi cikmadihafiften kasik ağrılarım basladi.yarindan itibaren ovu testi yapmaya başlayacağım zaten.bi taraftanda yapmasam daha mi az stres olurum diyorum ama yapmasamda acaba kactimi diye stres olcam
Orası öyle canım sürekli aklımızda zaten. Yaparim ovu testiAynen öyle oldu resmen :)
Riske atma ne zaman yumurtlama olacağı belli olmuyor zaten strese gireceğimiz kadar giriyoruz.
Aklımızdan çıktığı 1 saat var mı ki..
Hem ateşle hem ovü testi ile günü kaçırmaz sağlıklı bi şekilde değerlendirmiş olursun
Cok tebrik ederim.sağlıkla ilerlesin insallah
Sağol canım inşallahAmin canim sagolasin seninde bebisin hayirli olsun canim
Benim 15. Gün ve testlerim hala negatif klomende kullandım neden böyle oldu acaba bak testleri yüklüyorum. Ateş desen zaten daha düşükOrası öyle canım sürekli aklımızda zaten. Yaparim ovu testievde klomende varmış.asilamalardan kalmış atmışim dolaba.bilseydim bu ay onuda kullanırdım.elimde birazda progesteron jel var.bu ay yumurtlamadan sonra onlarida kullanacam.ne var ne yok yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?