Canım acaba klomenden dolayi erken mi yumurtladin acaba.çünkü 10.ve 11.gün koyu sonrasinda hep silik çıkmışBenim 15. Gün ve testlerim hala negatif klomende kullandım neden böyle oldu acaba bak testleri yüklüyorum. Ateş desen zaten daha düşük
Tesekkur ederim canim bende seni tebrik ederim saglikla ilerlesin ins ayni sayilirizTebrik ederim, sağlıkla kavuşun ins.
Bende onu düşündüm ama yumurtlama erken olsaydı ateş de ona göre yüksek seyretmez miydi? Ateş tabloma bakarsan henüz yumurtlama yok belki geç olur hiç bilmiyorum ki. Ama sanki her geçen gün silikleşmiş dimiCanım acaba klomenden dolayi erken mi yumurtladin acaba.çünkü 10.ve 11.gün koyu sonrasinda hep silik çıkmış
Sagol canim amin insarzerik tablonu inceledim de geç yumurtlamışsın normalde adet döngün nasıl?
Bu arada teste gerek bile yokmuş ateş maşallah :)
Allah razi olsun canim cok sagol tez zamanda sizlerede insallahCok tebrik ederim.sağlıkla ilerlesin insallah
Merhabalar canim bence testleri bu sekilde degilde yaptiktan 5 dk sonra fotosunu cek daha sonra karsilastirma yapBenim 15. Gün ve testlerim hala negatif klomende kullandım neden böyle oldu acaba bak testleri yüklüyorum. Ateş desen zaten daha düşük
Öncelikle hamileliğin hayırlı olsun senin adına çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhabalar canim bence testleri bu sekilde degilde yaptiktan 5 dk sonra fotosunu cek daha sonra karsilastirma yap
Cunku boyle birsey anlasilmiyor birde ayni saatte yapmaya ve sivi alimina dikkat et hayirlisi olsun ins
Evet testlere bakarsak öyle görünüyor ama tablonda da belirgin bi düşüş yada yukselmede yok.bekleyip göreceğiz canımBende onu düşündüm ama yumurtlama erken olsaydı ateş de ona göre yüksek seyretmez miydi? Ateş tabloma bakarsan henüz yumurtlama yok belki geç olur hiç bilmiyorum ki. Ama sanki her geçen gün silikleşmiş dimi
Evet her ay olduğu gibi sabredicem artık :) bünye alıştı ne de olsa iyi yönünden bakmaya çalışıyorumEvet testlere bakarsak öyle görünüyor ama tablonda da belirgin bi düşüş yada yukselmede yok.bekleyip göreceğiz canım
Aminn Allah razi olsun canim cok sagol Anladim canim insallah bu ayda görürsün ve degerlendirirsiniz hayirlisi olsun insallahÖncelikle hamileliğin hayırlı olsun senin adına çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsintestlerin hepsinin tek tek fotosu da var yaptıktan sonra çekilen aynı ayardalar. Her sabah 9:30 10 arası yapıyorum akşamda 6 da sıvı alımını 3 saat önceden kesiyorum. Daha önce yaptığım 2 ayda 14. Gün koyu çizgiyi gördüm ama bu ay bi garip oldu
Orası öyle canım sürekli aklımızda zaten. Yaparim ovu testievde klomende varmış.asilamalardan kalmış atmışim dolaba.bilseydim bu ay onuda kullanırdım.elimde birazda progesteron jel var.bu ay yumurtlamadan sonra onlarida kullanacam.ne var ne yok yapacam
Tebrik ederimmm çok güzel bi haber.sağlıkla devam eder umarım
Amin canim insallahTebrik ederimmm çok güzel bi haber.sağlıkla devam eder umarım
Aynen kardes geliyor :) tamam canim yollayim Allah im nasip etsin sizlerede en kisa zamanda
Evet doğru diyorsun ateşim hala düşük demekki geç çatlıcak bu ay. Birazdan testi yapıcam bakalım belki koyu olur :)uniq12 cnm daha ateş çatlamamış diyor çatlayacağı zaman test de koyulaşacaktır stres yapma stres yaptıkça gecikir
Aminn canımm.hepimiz emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla alalım insallah bubl ayAynen her yerden saldır en azından umudun artar ay sonunu daha heyecanlı beklersin:) Ya varya bu ay son olur insallah bütün emeklerinin karşılığınü bu ay güzel bi haberle sonlandırırsın
Ben ne yaptım dün yumurtladığımı bile bile değerlendiremedim.. yarın ki ateşi sallamasyon girdim düne çekiyor çizgiyi.. kafamı nerelere vursam onu düşünüyorum sabah sabah
Sen kendini strese sokma yeter canım.belki klomendendir bu gec catlamasi.nazli nazli geliyor demekki bu ay yumoşunEvet her ay olduğu gibi sabredicem artık :) bünye alıştı ne de olsa iyi yönünden bakmaya çalışıyorum
Evet belli ki öyle 14 ay bekledin biraz daha bekle diyor galiba :)Sen kendini strese sokma yeter canım.belki klomendendir bu gec catlamasi.nazli nazli geliyor demekki bu ay yumoşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?