Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Son bekleyişin olsun insallah canım.yaptın mı test bugun ki nasıl çıktı
Yaptım canım ama yine silik çıktı yüklüyorum fotosunu. İnşallah hepimizin son bekleyişi olsun

Eklentiler

• 21DA1A19-A9CC-4FEB-951F-23071976AB91.webp
    2 KB · Görüntüleme: 32
Koyulascak gibi ama.yapmaya devam kuzum bende biraz once test yaptim silik henüz benimkide
Aynen sanki bugün biraz daha koyu gibi geldi. Yılmadan devam yapmaya :) hangi marka aldın testi?
Yarına koyulaşacak gibi geldi bana
Bana da öyle geldi akşam 6:30 gibi bi daha yaparım inşallah koyulaşır da bir umut olur :)

Aynen sanki bugün biraz daha koyu gibi geldi. Yılmadan devam yapmaya :) hangi marka aldın testi?

Bana da öyle geldi akşam 6:30 gibi bi daha yaparım inşallah koyulaşır da bir umut olur :)

Benim test seninki gibi çıkmıştı o gün çalışma oldu. Ertesi 2 günde pozitif çıktı. 5 günü tamamlamıştık zor da olsa :)) Hadi hayırlısı olsun inşallahh

Benim test seninki gibi çıkmıştı o gün çalışma oldu. Ertesi 2 günde pozitif çıktı. 5 günü tamamlamıştık zor da olsa :)) Hadi hayırlısı olsun inşallahh
İnşallllahhh Ben çalışmaları ihmal etmiyorum zaten bu ay hep gün aşırı yaptık bundan sonrada regl olana kadar devam

Cibi seni yakalamışken azcık soru sorsam simdi benim testler genelde 12.13.ve14.günler pozitif oluyor genelde.çoğunlukla da 13.ve14.gun.simdi ben cumartesi evde olmayacagim.bugun iliski olabilir.diyorum ki bugun olmasada yarin olsa.sonra pazar olur.bizim spermlerde biraz yavas ya.iliskiyi yarina birakirsam bi onceki iliskiden 3 gun sonra oluyor.ay kafam corba bi akıl versen

Son düzenleme:

Canim ben hep laboquick kullaniyorum.

14.gün pazartesi oluyor, Pazar ilişki olursa ve ertesi güne zorlanacaksanız pazar sabahı olsun canım en azından ptesi akşamına 1,5 gün geçmiş olur üzerinden spermlerde gün aşırı yenilenir.
Ovu testine devam et sen yine ona göre de değerlendiririz.
Beni etiketle ama çok takip edemiyorum bu aralar

İnşallllahhh Ben çalışmaları ihmal etmiyorum zaten bu ay hep gün aşırı yaptık bundan sonrada regl olana kadar devam

Valla benim gebeliğim yeter artık bana yok demeyeceksin deyip yumruğumu masaya vurduğum zamanda oldu Normalde isteksiz olan taraf benim ama üst üste olunca kocalarda sıkılıp göz teması bile kurmuyorlar hadi deriz diye
Alınganlık yapmayacağım diye kendimi de motive etmiştim iyi ki de öyle yapmışım :))

Aa sorma ya kesinlikle göz teması muhabbetine katılıyorum hatta bazen bana adeta bir sapıkmışım gibi davranıyor. Aslında benim de biraz kırgınlıklarım var eşime karşı ama köprüyü geçene kadar işte dayanıyoruz. Bu dönemlerde küslük en tehlikeli şey çünkü

Ayy şimdi de gözümün içine bakıyor 3 aydır yasak 1 ay doğuma var e birde 1,5 ay sonrası
Beter olsunlar

Işte ben pazar sabahida evde olmayacağım. Cumartesi annemlerde kalcam ertesi ertesi günde esimde oraya gelecek eve kacta geçeriz bilmiyorum.yani olursa aksama olacak.artık pazar pazartesi üst uste olacak yapacak bisey yok.bugun yada yarın iliski olmasininda bi onemi yok demi.en iyisi bugun olsun en azindan pazara bizimki biraz daha istekli olur.bak bu ay seni sık boğaz etmedim der pazarteside oldururum.mecbur olacak yani.tamam canım etiketlerim seni.cok sağol

Kız ne işin var annende :)) Bugün olsun o zaman canım biz yine de ovu testini takip edelim

Kız ne işin var annende :)) Bugün olsun o zaman canım biz yine de ovu testini takip edelim
Yaa sorma normalde gitmemde kız kardeşimin doğum günü.ertesi gün öğlende ablamin kayınpederinin ölüm yıldönümü kuran okutulacak.onada mecbur katılacağız.evimizde uzak.simdi gitsem aksam geri dönsem herkes bi taraftan yarın geri geleceksin kal niye gidiyorsun derler.e bende kocamla isim var diyemem yani kötü denk geldi.bu ay benimki aktardan karışım yaptirdi onu yiyor.bende pregnom icmeye basladim icinde bir sürü vitaminde var.belki onun spermlerde benim yumoslarda daha iyidir bu ay

Harbi denk gelmiş :)) vardır bunda da bir hayır hem bir günde olsa ozlersiniz birbirinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…