Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Harbi denk gelmiş :)) vardır bunda da bir hayır hem bir günde olsa ozlersiniz birbirinizi
Aynen öyle oluyor.ne zaman annemlerde kalsam sanki çıkıyormusuz gibi mesajlasmaya başlıyoruz :)) dedigin gibi testlere bakalım.yarin koyu çıkacağını sanmıyorum.cumartesi koyu cikarsada ertesi güne kacirmamis olcam gene ben su ovu zamani bi sakin olsam.hayırlısı bakalım

Tey teyze tey yumurtlamayi kaçırmışım. Ne kadar erken çatlamış bu ay

Ablacim kusura bakma sana cevap yazmayi unutmusum
Cocuklarla ugrasiyorum bu ay ates olcmeye baslamistim ki dun testte pozitifi gordum
Seninde doguma az kalmis Rabbim saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin
Aaaa çok sevindim cnm.hamilesin demek..sağlıkla ilerlesin inşallah cnm..güzel dualarına da Âmin diyorum yürekten kuzum..hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşallah..Rabbim bekleyen kızlarımızın da yüzünü güldürsün cnm...

Aminn canımm.hepimiz emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla alalım insallah bubl ay kuzum dün catladiysa eger bugünü kaçırma ala şansın var kafani duvarlara vurma hemen

Aminn inşallahhh
Dün eşimle şakalaşırken (Sagolsun el şakaları yapmaya bayılır) ciddi şekilde tartışmaya basladık :)))
Yatarken barışmaya çalıştı ama benim domuz inadım devreye girdi yine.
İşten gelsin bi duruma göre değerlendiririm inşallah :)

Meyveliturta19 kaçmış birşey yok.bugünü de değerlendir.

İnşallah degerlendirebilirim ..
Ben adet bittiği günden beri akıntı sorunu yasıyorum ama programa girmiyorum.. o yuzden kesik kesik çıkar dimi.
Geçen ay yumurtlamadan sonra başlamıştı bu ay adet bittigi gün başladı

Bir de ben hep 5 gün olurum adet ama bu ay 5. gun öğlen uyandım lavb. afedersin hiç bir şey yoktu leke falanda yoktu hatta akıntı başlamıştı. Programa ne olur ne olmaz belki ben farketmemisimdir diye leke bilgisi girdim onu kaldırayım mı?

Ayy el şakasını bende hic sevmem.uyuz olurum :)) ama sen ovu zamani ayıya dayı deme kuralını unutmussun.kusmek yok bence cibi35 gibi yumruğu masaya vurup yola getirmemiz lazim bunlari :) bir iki gün öncede biz bozustuk o haksiz olduğu icin yatana kadar öpüp öpüp özür diledi.tabi onla isim olmadığı icin surat yapmaya devam ettim.telefonu eline aldi yatta yatağa.baktim aktardan aldigi karışımından yememis.kalk şu karisimini ye napiyorsan yap dedim.cocuk gibi hızlı hızlı kalkıp bi mutfaga gidisi var.tamam hayatim tamam unuttum ben onu diye diye

O anki sinirle dayı diyemiyorum sonra köpek gibi pişman oluyorum yumurtlama dönemini sacma sapan bir sebepten kacırdım diye :)
Ya o kadar çok yapiyor ki el şakaları sinirden beynime sancılar vuruyor durduk yere kolumu bacağımı sıkıyor bacağım mosmor şeytan diyor eğer bu ay çocuk tutmasın git darp raporu al mahkeme kararıyla evden uzaklastır :))

Ay varya nasıl özledim trip atmalarımı :)) Geçen ay kendime geldim valla :))
En çokta neye sinir oluyorum benden kahve istedi.. kalk kendin yap dedim.
Öylee miii gece görüşürüz o zaman dedi :) Adam beni neyle tehtit ediyor ya.. bildiğin sapık gibiyim evde :))

Valla çocuk gibiler ya su bebekler tutsun bugünlerin acısını bi çıkartalım bunun için bile bol bol dua ediyorum :)

Senin eşinde aslında içecek ama sırf sen onla konus diye unutmus numarası yapıyor gibi geldi :) Allah bize önce kocalarımızı verdi yetistirelim diye sonra çocuğu nasip edecek inşallah :)

Bende ovu zamani ayri bi sinirli oluyorum. Onlarda sanki özellikle yapar gibi o günler daha mi gıcık oluyorlar yoksa bize mi oyle geliyor bilmiyorum :)) ya icmeye icerde arada benim dürtmem gerekiyor. O gun gercekten unutmuştu.ben sesimi yükselterek söyleyince gözleri açıldı :))) valla esin sana ne yapıyorsa sende ona yap.cok affedersin benimki yanımdan gecerken totoya vurup geciyor.bende onu ne zaman arkasi dönük yakalarsam totosuna yapıştırıyorum kalıyor öyle bebek olana kadar hepimiz sapık gibi olacagiz gözlerinde maalesef.ben aramizda kaynatirken bile her lafini oraya cekiyorum.yavrum hayırdır ne ayaksin sen diyo bana.bizi bu hallere düşürenler utansın

Akıntı koyu renkse ben ona da leke giriyorum genelde.çok da bir Önemi yok gerçi ama bazen lazım oluyor.kaçıncı gün birmiş banyo yapmışım geriye dönüp bakma ihtiyacı olabiliyor.akıntı opk bilgisi olmazsa kesikli çeker çizgiyi.akıntılardan emin değilsen bırak girme boş kalsın.sadece bir kağıda not al .gerekirse gireriz

Kızlar iyi akiamlar herkese şimdi yaptım bu testi. Gözlerim ışıl ışıl oldu ne diyorsunuz? Daha da koyulaşması lazım mı

Eklentiler

• 277E3192-9A07-4EDE-8C6B-8B6064BAF714.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar iyi akiamlar herkese şimdi yaptım bu testi. Gözlerim ışıl ışıl oldu ne diyorsunuz? Daha da koyulaşması lazım mı
Canım evet şimdi olmus bugünü ve sonraki günleri kacirmadan değerlendirin.sabahki testten belliydi koyulasacagı

Canım evet şimdi olmus bugünü ve sonraki günleri kacirmadan değerlendirin.sabahki testten belliydi koyulasacagı
Acaba diyorum bu akşamı geçeyim yarın sabah mı ilişki olsun. Çünkü yarın kayınvalidemler geliyor malesef ki sabah daha iyi oluyormuş ya. Geç kalmış olmam dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…