- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Yok canım gec kalmış olmazsin.sabah zaten silikti daha yeni koyulasti.kacmaz benceAcaba diyorum bu akşamı geçeyim yarın sabah mı ilişki olsun. Çünkü yarın kayınvalidemler geliyor malesef kisabah daha iyi oluyormuş ya. Geç kalmış olmam dimi
O zaman bu akşamı boş geçeyim en iyisi yarın sabaha hazırlanıyımYok canım gec kalmış olmazsin.sabah zaten silikti daha yeni koyulasti.kacmaz bence
Kuzum bugünü degeelendirin bazen bir anda siliklesiyor benim bu ay oyleydi pozitifi gördüğüm gun iliski olmustu riske atmayin derimAcaba diyorum bu akşamı geçeyim yarın sabah mı ilişki olsun. Çünkü yarın kayınvalidemler geliyor malesef kisabah daha iyi oluyormuş ya. Geç kalmış olmam dimi
Evet istemesem de değerlendirmek zorunda kaldık eşim hissetti galibaKuzum bugünü degeelendirin bazen bir anda siliklesiyor benim bu ay oyleydi pozitifi gördüğüm gun iliski olmustu riske atmayin derim
Evet istemesem de değerlendirmek zorunda kaldık eşim hissetti galibayarın sabahı da es geçmiyim diyorum. Yarın kayınvalideler gelcek haftasonu imkanımız olmıcak çünkü
Ohhh hep destek tam destekelleme iyi olmus o zaman.oluyorsa sabahta olsun tabiki.madem imkan yok hafta sonu.elinden geleni ardına koyma
İyi iyi tam guzel zamanlamaEvet istemesem de değerlendirmek zorunda kaldık eşim hissetti galibayarın sabahı da es geçmiyim diyorum. Yarın kayınvalideler gelcek haftasonu imkanımız olmıcak çünkü
Bugun catlar muhtemelen bak arzenik iki gün onceki iliski ile hamile su an senin de sansin buyuk ovulasyon oncesi icerde sperm olmasi lazim zatenGünaydın herkese. az önce yaptığım ovü testi sanırım Bugün ki daha koyu oldu herhalde Bugün çatlar ama bizim bundan sonra ilişki malesef olmıcak. Şansa artık içerde kalanlarla
Günaydın canım.hic sıkma canını bugünde çatlasa şansın yüksek.sabah iliski olmasida iyi olmuşGünaydın herkese. az önce yaptığım ovü testi sanırım Bugün ki daha koyu oldu herhalde Bugün çatlar ama bizim bundan sonra ilişki malesef olmıcak. Şansa artık içerde kalanlarla
Aynen bende ona güveniyorum zaten. Ateşimde bugün yükseldi. Şimdi sabırla bekleme zamanıBugun catlar muhtemelen bak arzenik iki gün onceki iliski ile hamile su an senin de sansin buyuk ovulasyon oncesi icerde sperm olmasi lazim zaten
işimi garantiye alıyım dedimGünaydın canım.hic sıkma canını bugünde çatlasa şansın yüksek.sabah iliski olmasida iyi olmuş
Em iyisini yapmışsınAynen bende ona güveniyorum zaten. Ateşimde bugün yükseldi. Şimdi sabırla bekleme zamanı
işimi garantiye alıyım dedim
Amin amin inşallah hepimiz için güzel bir ay olurEm iyisini yapmışsınhadi insallah bu ay bi güzel haberde sen patlatırsın
Leylacım maşallah baya büyütmüşsün kızı :)Aaaa çok sevindim cnm.hamilesin demek..sağlıkla ilerlesin inşallah cnm..güzel dualarına da Âmin diyorum yürekten kuzum..hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşallah..Rabbim bekleyen kızlarımızın da yüzünü güldürsün cnm...
Kızlarcibi35 bugun ki ovu testim.yarin daha koyu olcak hatta esit koyuluktada olabilir.dün iliski oldu.yarin olmayacagi icin bugunde olmalimi sizce her ihtimale karşı
Eki Görüntüle 2208663
Ilk 5 dk icinde çekmiştim fotoyu.sonra dahada koyulasti zaten.sence bugünde iliski olmali miYarında koyulaşabilir bu gece de ama pazara ilişki olursa ovu kaçmaz diye düşünüyorum canım.
Ilk 5 dk icinde çekmiştim fotoyu.sonra dahada koyulasti zaten.sence bugünde iliski olmali mi
O zaman bugün icin simdiden yerini yapayımBu gece pik yapar bu test :)) Olsun kuzum fazla çalışma göz çıkarmaz ama pazar günü mutlaka diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?