Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acaba diyorum bu akşamı geçeyim yarın sabah mı ilişki olsun. Çünkü yarın kayınvalidemler geliyor malesef ki sabah daha iyi oluyormuş ya. Geç kalmış olmam dimi
Yok canım gec kalmış olmazsin.sabah zaten silikti daha yeni koyulasti.kacmaz bence

Acaba diyorum bu akşamı geçeyim yarın sabah mı ilişki olsun. Çünkü yarın kayınvalidemler geliyor malesef ki sabah daha iyi oluyormuş ya. Geç kalmış olmam dimi
Kuzum bugünü degeelendirin bazen bir anda siliklesiyor benim bu ay oyleydi pozitifi gördüğüm gun iliski olmustu riske atmayin derim

Kuzum bugünü degeelendirin bazen bir anda siliklesiyor benim bu ay oyleydi pozitifi gördüğüm gun iliski olmustu riske atmayin derim
Evet istemesem de değerlendirmek zorunda kaldık eşim hissetti galiba yarın sabahı da es geçmiyim diyorum. Yarın kayınvalideler gelcek haftasonu imkanımız olmıcak çünkü

Evet istemesem de değerlendirmek zorunda kaldık eşim hissetti galiba yarın sabahı da es geçmiyim diyorum. Yarın kayınvalideler gelcek haftasonu imkanımız olmıcak çünkü
elleme iyi olmus o zaman.oluyorsa sabahta olsun tabiki.madem imkan yok hafta sonu.elinden geleni ardına koyma

İyi iyi tam guzel zamanlama yarin sabahi da degerlendirdiniz mi tamamdir

Günaydın herkese. az önce yaptığım ovü testi sanırım Bugün ki daha koyu oldu herhalde Bugün çatlar ama bizim bundan sonra ilişki malesef olmıcak. Şansa artık içerde kalanlarla

Eklentiler

• E271175C-3669-46EE-A5CF-DDF567A00233.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 45
Günaydın herkese. az önce yaptığım ovü testi sanırım Bugün ki daha koyu oldu herhalde Bugün çatlar ama bizim bundan sonra ilişki malesef olmıcak. Şansa artık içerde kalanlarla
Bugun catlar muhtemelen bak arzenik iki gün onceki iliski ile hamile su an senin de sansin buyuk ovulasyon oncesi icerde sperm olmasi lazim zaten

Günaydın canım.hic sıkma canını bugünde çatlasa şansın yüksek.sabah iliski olmasida iyi olmuş

Kızlar cibi35 bugun ki ovu testim.yarin daha koyu olcak hatta esit koyuluktada olabilir.dün iliski oldu.yarin olmayacagi icin bugunde olmalimi sizce her ihtimale karşı

Bugun catlar muhtemelen bak arzenik iki gün onceki iliski ile hamile su an senin de sansin buyuk ovulasyon oncesi icerde sperm olmasi lazim zaten
Aynen bende ona güveniyorum zaten. Ateşimde bugün yükseldi. Şimdi sabırla bekleme zamanı
Günaydın canım.hic sıkma canını bugünde çatlasa şansın yüksek.sabah iliski olmasida iyi olmuş
işimi garantiye alıyım dedim

Leylacım maşallah baya büyütmüşsün kızı :)
Doğum tarihi belli mi? Sezaryen olursa belli olmuştur herhalde

Yarında koyulaşabilir bu gece de ama pazara ilişki olursa ovu kaçmaz diye düşünüyorum canım.
Ilk 5 dk icinde çekmiştim fotoyu.sonra dahada koyulasti zaten.sence bugünde iliski olmali mi

Eklentiler

• 20181123_113846.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…