O zaman bugün icin simdiden yerini yapayımpazarda her sekilde oldururum.yoksa vururum onu
Aynen sinirlerime hakim olmam lazım.helede pazar pamuk gibi olmam gerekAy hadi inşallah :) Sen sinirlerine hakim ol bir daha ki emre kadar tartışma ve küsme yasak sanaAl bebeği sonra napıyosan yap serbest
İntikam için yanıp tutuşuyoruz resmenAynen sinirlerime hakim olmam lazım.helede pazar pamuk gibi olmam gerekAllahım o günleri göstersin de insallah.bi elime düşsün de.o zaman kim yaman göreceğiz
İntikam için yanıp tutuşuyoruz resmenhele şu bebekler bi gelsin de onlar görcek günlerini
Kuzum artmaya başlamış bugün ve yarın onemli iki gunu değerlendirin derimKızlarcibi35 bugun ki ovu testim.yarin daha koyu olcak hatta esit koyuluktada olabilir.dün iliski oldu.yarin olmayacagi icin bugunde olmalimi sizce her ihtimale karşı
Eki Görüntüle 2208663
canım yarın olamayacak da bugün ve pazar oldurcam inşallah.ondan sonra bekleme listesineKuzum artmaya başlamış bugün ve yarın onemli iki gunu değerlendirin derim
her sabah yataktan kalkmadan mı ölçüyorsun?Yumurtanın çatladığını nasıl anlayabiliriz bende ateşimi ölçüyorum ama anlayamıyorum reglimin bugün 13. Günü ateşim cok düstü yani bugun çatladımı oluyo ?
Ewet her sabah 06:40 da ölçüyorum 12 .gunune kadar 36 ve 36.1 degisiyodu dun catlatma ignesi vuruldum bugun 13. Gunum 35.4 tu yani yumurtam catladimi yoksa atesin yukselmesimi gerekli catlamasi icin cok soru sordum hakkini helal et ❤her sabah yataktan kalkmadan mı ölçüyorsun?
yumurta çatladıktan sonra ateşte yükselme olur.
bunu da ancak çatlama sonrası anlayabilirsin.
Henüz yükseliş yok yükseliş olduğunda yumurta çatlamış demektir.ateş yükselene kadar ilişkileri bırakmaEwet her sabah 06:40 da ölçüyorum 12 .gunune kadar 36 ve 36.1 degisiyodu dun catlatma ignesi vuruldum bugun 13. Gunum 35.4 tu yani yumurtam catladimi yoksa atesin yukselmesimi gerekli catlamasi icin cok soru sordum hakkini helal et ❤
Cnm dün gece sancı ve kanamayla hastaneye geldim.normal doğum oldu.hemen yoğun bakıma aldılar. Kan değerleri yüksek çıktı. Onu düşürmeye uğraştılar ve bugün kanı değişti. Dr.ambulansla Samsun araştırmaya gönderdi. Yarında biz gidecez..duanızı eksik etmeyin bizden...
Dün gece normal doğum yaptım dr.bebeğin değerleri yüksek çıktı dedi.bugun kanı değişti ve ambulansla Samsuna gitti. Yarın da eşim gidecek.durumum iyi olursa bende giderim..duanızı eksik etmeyin bizden ..Leylacım maşallah baya büyütmüşsün kızı :)
Doğum tarihi belli mi? Sezaryen olursa belli olmuştur herhalde
Rabbim acil şifa versin her ikinize de. Dualarım sizinleDün gece normal doğum yaptım dr.bebeğin değerleri yüksek çıktı dedi.bugun kanı değişti ve ambulansla Samsuna gitti. Yarın da eşim gidecek.durumum iyi olursa bende giderim..duanızı eksik etmeyin bizden ..
Ablacım geçmiş olsun Allah size bağışlasın inşallah tez zamanda atlatırsınız bu zor günleriDün gece normal doğum yaptım dr.bebeğin değerleri yüksek çıktı dedi.bugun kanı değişti ve ambulansla Samsuna gitti. Yarın da eşim gidecek.durumum iyi olursa bende giderim..duanızı eksik etmeyin bizden ..
Leylacım hayırlı olsun, sağlıkla da çıksın hastaneden inşallahDün gece normal doğum yaptım dr.bebeğin değerleri yüksek çıktı dedi.bugun kanı değişti ve ambulansla Samsuna gitti. Yarın da eşim gidecek.durumum iyi olursa bende giderim..duanızı eksik etmeyin bizden ..
Anladım canım çok saol yükseliş oldugu zaman atarim ateş tablomu catlayip catlamadigini söylersinnHenüz yükseliş yok yükseliş olduğunda yumurta çatlamış demektir.ateş yükselene kadar ilişkileri bırakma
Rabbim Şafi ismiyle acil şifalar versin dualarımızla seninle Rabbim bebeğinizi size bağışlasınDün gece normal doğum yaptım dr.bebeğin değerleri yüksek çıktı dedi.bugun kanı değişti ve ambulansla Samsuna gitti. Yarın da eşim gidecek.durumum iyi olursa bende giderim..duanızı eksik etmeyin bizden ..
Canim Allah yardımcınız olsun,inşallah bebeginde sende bir an önce saglikla evinize dönersiniz.Allah a emanet olunCnm dün gece sancı ve kanamayla hastaneye geldim.normal doğum oldu.hemen yoğun bakıma aldılar. Kan değerleri yüksek çıktı. Onu düşürmeye uğraştılar ve bugün kanı değişti. Dr.ambulansla Samsun araştırmaya gönderdi. Yarında biz gidecez..duanızı eksik etmeyin bizden...
Cnm dün gece sancı ve kanamayla hastaneye geldim.normal doğum oldu.hemen yoğun bakıma aldılar. Kan değerleri yüksek çıktı. Onu düşürmeye uğraştılar ve bugün kanı değişti. Dr.ambulansla Samsun araştırmaya gönderdi. Yarında biz gidecez..duanızı eksik etmeyin bizden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?