- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
Allah acil şifalar versin. Dualarımdasın.Dün gece normal doğum yaptım dr.bebeğin değerleri yüksek çıktı dedi.bugun kanı değişti ve ambulansla Samsuna gitti. Yarın da eşim gidecek.durumum iyi olursa bende giderim..duanızı eksik etmeyin bizden ..
Çok geçmiş olsun ablacığım. Rabbim ikinize de acil şifalar versin. En kısa zamanda sağlıkla evinize dönün inşallah. Dualarımız ikiniz içinCnm dün gece sancı ve kanamayla hastaneye geldim.normal doğum oldu.hemen yoğun bakıma aldılar. Kan değerleri yüksek çıktı. Onu düşürmeye uğraştılar ve bugün kanı değişti. Dr.ambulansla Samsun araştırmaya gönderdi. Yarında biz gidecez..duanızı eksik etmeyin bizden...
Leylacım çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun.bebek de sen de bir an evvel sağlığınıza kavuşursunuz umarım.dualarımız sizinle.Dün gece normal doğum yaptım dr.bebeğin değerleri yüksek çıktı dedi.bugun kanı değişti ve ambulansla Samsuna gitti. Yarın da eşim gidecek.durumum iyi olursa bende giderim..duanızı eksik etmeyin bizden ..
Allah yardımcınız olsun canim, acil şifalar diliyorum, Rabbim korusun siziDün gece normal doğum yaptım dr.bebeğin değerleri yüksek çıktı dedi.bugun kanı değişti ve ambulansla Samsuna gitti. Yarın da eşim gidecek.durumum iyi olursa bende giderim..duanızı eksik etmeyin bizden ..
Cnm dün gece sancı ve kanamayla hastaneye geldim.normal doğum oldu.hemen yoğun bakıma aldılar. Kan değerleri yüksek çıktı. Onu düşürmeye uğraştılar ve bugün kanı değişti. Dr.ambulansla Samsun araştırmaya gönderdi. Yarında biz gidecez..duanızı eksik etmeyin bizden...
Degerlendirdim tatlim seni uzermiyim haha
Canım cok anlamam ama ileri hızlı sizde de hic yok.bizim de o sıkıntı.belki doktorunuz bir ilac falan tavsiye eder.sıkma canını duzelmeyecek birsey degilKizlar merhaba esimin sonuclarini aldim ama iyi degil sanki bi bakarmisiniz. Canim cok sikkin @Ada Lovelacehilallll Veson
Kizlar merhaba esimin sonuclarini aldim ama iyi degil sanki bi bakarmisiniz. Canim cok sikkin @Ada Lovelacehilallll Veson
Kizlar merhaba esimin sonuclarini aldim ama iyi degil sanki bi bakarmisiniz. Canim cok sikkin @Ada Lovelacehilallll Veson
Cnm çok anlamıyorum sperm değerlerinden ama iyi duruyor o kadar da kötü değil sanki.daha iyi yorumlayan arkadaşlar olur mutlaka.dr ne dediKizlar merhaba esimin sonuclarini aldim ama iyi degil sanki bi bakarmisiniz. Canim cok sikkin @Ada Lovelacehilallll Veson
Dışarı çıkıyor jeldirKızlar buda bugunki ovu.dünü değerlendirdik ama preseed jel kullaniyorum yacibi35 ilişkiden 10 dk önce sıkabildim.iliski sonrasi sanki hep dışarı çıktı.jelmiydi eşimin menisimiydi anlamadim.genede sırt üstü yattim kalkmadim
Insallah jeldir.ilkinde bu kadar dışarı çıkmamıştı.bide iliski sonrasi sabah ilk tuvalete gittigimde hep esimden kalanlar direk gelirdi.simdi ilerleyen saatlerde geliyor.jel icerde tutuyor galiba.Dışarı çıkıyor jeldir
Kızlar buda bugunki ovu.dünü değerlendirdik ama preseed jel kullaniyorum yacibi35 ilişkiden 10 dk önce sıkabildim.iliski sonrasi sanki hep dışarı çıktı.jelmiydi eşimin menisimiydi anlamadim.genede sırt üstü yattim kalkmadim
Insallah jeldir.ilkinde bu kadar dışarı çıkmamıştı.bide iliski sonrasi sabah ilk tuvalete gittigimde hep esimden kalanlar direk gelirdi.simdi ilerleyen saatlerde geliyor.jel icerde tutuyor galiba.
Giden gitmiştir merak etme canim. Jel geri geliyor bende yaşadım o hissi. Hadi hakkında hayırlısı test de açılmaya başlamışsen yine de yarını atlama
Be3nde çıkan jeldir diye umuyorum.test dünkine göre koyu ama dun sanki geceye kadar daha koyun olacak gibiydi.belki senin dedigin gibi gece pik olmuştur bugunde açılıyordur.yarin test yapabilirsem anlariz ne oldugunuOvulasyon zamanı seninde akintin oluyor hepsi birbirine karışıyor kuzum. Bence bu iyi bişey ne kadar sıvı olursa o kadar ileri hareket edebiliyor spermler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?