Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah acil şifalar versin. Dualarımdasın.

Çok geçmiş olsun ablacığım. Rabbim ikinize de acil şifalar versin. En kısa zamanda sağlıkla evinize dönün inşallah. Dualarımız ikiniz için

Leylacım çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun.bebek de sen de bir an evvel sağlığınıza kavuşursunuz umarım.dualarımız sizinle.

Allah yardımcınız olsun canim, acil şifalar diliyorum, Rabbim korusun sizi

ablacığım bizim araştırma fakültesi iyidir merak etme sen.
dualarım sizinle.
Allah ım sağlıkla evine götürmeyi nasip etsin.
haber et mutlaka bizi.

Eklentiler

• Screenshot_20181124-110719.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20181124-110715.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar buda bugunki ovu.dünü değerlendirdik ama preseed jel kullaniyorum ya cibi35 ilişkiden 10 dk önce sıkabildim.iliski sonrasi sanki hep dışarı çıktı.jelmiydi eşimin menisimiydi anlamadim.genede sırt üstü yattim kalkmadim

Eklentiler

• 20181124_111544.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 37
Kizlar merhaba esimin sonuclarini aldim ama iyi degil sanki bi bakarmisiniz. Canim cok sikkin @Ada Lovelace hilallll Veson

sayı gayet güzel.
morfoloji sınırın altında ama 2 ile hamile kalan çoook.
ileri hareketin 0 olması tabi sıkıntı.
bunun için vitamin ve kür gerekiyor.
bence biraz çabayla yoluna girer.

Giden gitmiştir merak etme canim. Jel geri geliyor bende yaşadım o hissi. Hadi hakkında hayırlısı test de açılmaya başlamış sen yine de yarını atlama

Insallah jeldir.ilkinde bu kadar dışarı çıkmamıştı.bide iliski sonrasi sabah ilk tuvalete gittigimde hep esimden kalanlar direk gelirdi.simdi ilerleyen saatlerde geliyor.jel icerde tutuyor galiba.

Ovulasyon zamanı seninde akintin oluyor hepsi birbirine karışıyor kuzum. Bence bu iyi bişey ne kadar sıvı olursa o kadar ileri hareket edebiliyor spermler.

Giden gitmiştir merak etme canim. Jel geri geliyor bende yaşadım o hissi. Hadi hakkında hayırlısı test de açılmaya başlamış sen yine de yarını atlama

Ovulasyon zamanı seninde akintin oluyor hepsi birbirine karışıyor kuzum. Bence bu iyi bişey ne kadar sıvı olursa o kadar ileri hareket edebiliyor spermler.
Be3nde çıkan jeldir diye umuyorum.test dünkine göre koyu ama dun sanki geceye kadar daha koyun olacak gibiydi.belki senin dedigin gibi gece pik olmuştur bugunde açılıyordur.yarin test yapabilirsem anlariz ne oldugunu evet benim ovu zamanida cok akıntım oluyor.insallah hepsi birden bana mucizemi getirir dun esime dedim pazarda olacak sonra ellemeyecem sana diye.tamam hayatım olur merak etme sen.bu ay seni uzmeyecegim dedi.zaten olmazsa gecen ayki kavgadan daha büyüğü kopar biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…