Aynen sen dedikten sonra baktimda netlesmisBu arada ff in tabloları değişmiş mi Gözüme farklı geldi daha net okunaklı gibi:))
Evet ya bende kaç gündür var bi değişiklik diyorum. Daha güzel olmuş bence :)Bu arada ff in tabloları değişmiş mi Gözüme farklı geldi daha net okunaklı gibi:))
Ne biliyim canim ya sanki 2.5 senedir bosa caba verdik ates bile olcmek isteniyorim nasilsa ileri hareket yok olmaz diyeCanım cok anlamam ama ileri hızlı sizde de hic yok.bizim de o sıkıntı.belki doktorunuz bir ilac falan tavsiye eder.sıkma canını duzelmeyecek birsey degil
Tamam canin doktora sorucam cok tesekkur ederimEki Görüntüle 2208987
Kuzum bunu arastirin, esin icin takviye urologa da sorabilirsiniz
Ilac soylicek doktor heralde ama keciboynuzu yapicaz artiksayı gayet güzel.
morfoloji sınırın altında ama 2 ile hamile kalan çoook.
ileri hareketin 0 olması tabi sıkıntı.
bunun için vitamin ve kür gerekiyor.
bence biraz çabayla yoluna girer.
Doktora adetin2. Gunu gidicez ama hemen tup bebege baslamicak heralde. Kecibynuzu kuru yapicaz bugun baslarizCnm çok anlamıyorum sperm değerlerinden ama iyi duruyor o kadar da kötü değil sanki.daha iyi yorumlayan arkadaşlar olur mutlaka.dr ne dedi
Benimkide 2.5 sene sonunda artik iliskiye girmedigim icin mecbur gitti test verdi. Bende bisey yok diodu sanki kendk doktor gibi ama dun sonucu gorunce oturdu kaldi. Tup bebek asamasida vitamin ddesteginden sonra baslicak 2 3 ay sarkicak anca mart en iyi ihtimalle. O kadar tartismistimki dun sadece dedimki benden aldigin 3 seneye degdimi? Daha erken gidemezmiydin? Simdi kedi gibi benimkide. Klomen kullanirken 1.5 sene once yalvarirdim igne vuruldum diye bin naz kapris 2 ayds kavgadan yapamadik. Aralikta benle gitmezse doktora o zaman bizdede kiyamet kopucak. Cocuk olunca babayim demesini biliyolar valla cok sinir oluyorum.Be3nde çıkan jeldir diye umuyorum.test dünkine göre koyu ama dun sanki geceye kadar daha koyun olacak gibiydi.belki senin dedigin gibi gece pik olmuştur bugunde açılıyordur.yarin test yapabilirsem anlariz ne oldugunuevet benim ovu zamanida cok akıntım oluyor.insallah hepsi birden bana mucizemi getirir dun esime dedim pazarda olacak sonra ellemeyecem sana diye.tamam hayatım olur merak etme sen.bu ay seni uzmeyecegim dedi.zaten olmazsa gecen ayki kavgadan daha büyüğü kopar biliyor
Canim cok gecmis olsin. Ikinizde ins en kisa zamanda sagliginizs ve birbirinize kavusursunuzDün gece normal doğum yaptım dr.bebeğin değerleri yüksek çıktı dedi.bugun kanı değişti ve ambulansla Samsuna gitti. Yarın da eşim gidecek.durumum iyi olursa bende giderim..duanızı eksik etmeyin bizden ..
İşte bazen is sadece bizde degil eşler de önemli kaldı ki eslerin degerleri daha cabuk toparlaniyor azcık dislerini sıksalar, canim bence sizin tüp bebege ihtiyacınız filan kalmayacak takviyeler ise yarayacak, bak ben ilk defa bu ay esime takviye yaptim oldu cok sukur senin tablolar gayet iyi, esin de takviyeyi alınca bu is tamamdırBenimkide 2.5 sene sonunda artik iliskiye girmedigim icin mecbur gitti test verdi. Bende bisey yok diodu sanki kendk doktor gibi ama dun sonucu gorunce oturdu kaldi. Tup bebek asamasida vitamin ddesteginden sonra baslicak 2 3 ay sarkicak anca mart en iyi ihtimalle. O kadar tartismistimki dun sadece dedimki benden aldigin 3 seneye degdimi? Daha erken gidemezmiydin? Simdi kedi gibi benimkide. Klomen kullanirken 1.5 sene once yalvarirdim igne vuruldum diye bin naz kapris 2 ayds kavgadan yapamadik. Aralikta benle gitmezse doktora o zaman bizdede kiyamet kopucak. Cocuk olunca babayim demesini biliyolar valla cok sinir oluyorum.
Ilac soylicek doktor heralde ama keciboynuzu yapicaz artik
Zannetmem hemen tüp demez daha kötü durumdakiler hamile kalıyorDoktora adetin2. Gunu gidicez ama hemen tup bebege baslamicak heralde. Kecibynuzu kuru yapicaz bugun baslariz
Canım tek sorun bu olsun.bu hallolmayacak bir sorun degil.evet su an yeni öğrendiğin icin biraz can sıkıcı olmustur ama en kolay çözülecek sorun bu emin olNe biliyim canim ya sanki 2.5 senedir bosa caba verdik ates bile olcmek isteniyorim nasilsa ileri hareket yok olmaz diye
Ya benim eşim Allahtan hastane olayında hic sorun çıkarmadı.1 yil dolana kadar olmazsa doktora gideriz dedim.tamam dedi ve benle geldi.hatta ilk sperm verecegi zaman O kadar hastaydiki boncuk boncuk terliyordu gene de kalkip gitmişti.o yönden hakkını yiyemem.bizim sıkıntıda iliski.cok sık ilişkiye giremiyor.bide ovu zamani ben kendimi yirtarken ve bunu biliyorken gevsek davranmasi dikkat etmemesi.iste kavga ede ede ancak düzeliyorlar.hic sıkma canını hersey yoluna girer.insallah tüp bebeğe bile gerek kalmazBenimkide 2.5 sene sonunda artik iliskiye girmedigim icin mecbur gitti test verdi. Bende bisey yok diodu sanki kendk doktor gibi ama dun sonucu gorunce oturdu kaldi. Tup bebek asamasida vitamin ddesteginden sonra baslicak 2 3 ay sarkicak anca mart en iyi ihtimalle. O kadar tartismistimki dun sadece dedimki benden aldigin 3 seneye degdimi? Daha erken gidemezmiydin? Simdi kedi gibi benimkide. Klomen kullanirken 1.5 sene once yalvarirdim igne vuruldum diye bin naz kapris 2 ayds kavgadan yapamadik. Aralikta benle gitmezse doktora o zaman bizdede kiyamet kopucak. Cocuk olunca babayim demesini biliyolar valla cok sinir oluyorum.
Leylacım hayırlı olsun, sağlıkla da çıksın hastaneden inşallah
Sen nasılsın? Bozmamaya çalış moralini, zaten sürekli kontrol altında tutarlar merak etme sen
Rabbim Şafi ismiyle acil şifalar versin dualarımızla seninle Rabbim bebeğinizi size bağışlasın
Canim Allah yardımcınız olsun,inşallah bebeginde sende bir an önce saglikla evinize dönersiniz.Allah a emanet olun
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin ikinize de
Allah acil şifalar versin. Dualarımdasın.
Çok geçmiş olsun ablacığım. Rabbim ikinize de acil şifalar versin. En kısa zamanda sağlıkla evinize dönün inşallah. Dualarımız ikiniz için
Leylacım çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun.bebek de sen de bir an evvel sağlığınıza kavuşursunuz umarım.dualarımız sizinle.
Allah yardımcınız olsun canim, acil şifalar diliyorum, Rabbim korusun sizi
ablacığım bizim araştırma fakültesi iyidir merak etme sen.
dualarım sizinle.
Allah ım sağlıkla evine götürmeyi nasip etsin.
haber et mutlaka bizi.
LeYLa_21 cnm çok geçmiş olsun Rabbim sana da evladına da Şafi ismi ile şifa versin inşallah kısa zamanda evinize geçersiniz
LeYLa_21 Leyla ablacım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin inşallah evinize hemen dönersiniz dağ salim Allah analı babalı büyütsün inşallah dualarım sizinle
LeYLa_21 naptınız canim? Nasıl bebek?
Dualarınız için Allah razı olsun kızlar.. hâlâ hastanede bebeğim..durumunuda söylemiyorlar bize.pazartesi görüş olabilir belki dedi hemşire. Dua edin canlarım..Canim cok gecmis olsin. Ikinizde ins en kisa zamanda sagliginizs ve birbirinize kavusursunuz
Dualarımız seninle. Geçmiş olsun ikinize de sıhhat sağlık versin Allahım. 41 kere maşallah. Allaha emanet olsun.Dualarınız için Allah razı olsun kızlar.. hâlâ hastanede bebeğim..durumunuda söylemiyorlar bize.pazartesi görüş olabilir belki dedi hemşire. Dua edin canlarım..
Leylacım hayırlı olsun bahtı acık olsun kızının inşallah bu günleri hemen atlatıp kavuşursunuz kızınla dualarım sizinleDualarınız için Allah razı olsun kızlar.. hâlâ hastanede bebeğim..durumunuda söylemiyorlar bize.pazartesi görüş olabilir belki dedi hemşire. Dua edin canlarım..
Âmin cnm inş çok sağolun..Dualarımız seninle. Geçmiş olsun ikinize de sıhhat sağlık versin Allahım. 41 kere maşallah. Allaha emanet olsun.
Âmin alpicim..insallh cnm.duanizi eksik etmeyin bizden...Leylacım hayırlı olsun bahtı acık olsun kızının inşallah bu günleri hemen atlatıp kavuşursunuz kızınla dualarım sizinle
Ablacım Allah Şafi ismiyle şifa versin bebeğini size bağışlasın inşallahÂmin cnm inş çok sağolun..
Âmin alpicim..insallh cnm.duanizi eksik etmeyin bizden...
Âmin gülüm Allah razı olsun..Ablacım Allah Şafi ismiyle şifa versin bebeğini size bağışlasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?