Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dualarınız için Allah razı olsun kızlar.. hâlâ hastanede bebeğim..durumunuda söylemiyorlar bize.pazartesi görüş olabilir belki dedi hemşire. Dua edin canlarım..

Dualarımız sizinle canım Allah'ın izniyle sağlıkla kavuşacaksınız inşallah.
Neden kaynaklanmış bu kan değerlerindeki artış hiç bişey söylemediler mı?

Kızların hepsi de dua ediyor sana
Allah razı olsun canlarım..Rabbim evladımın acısını göstermesin..herkesin yavrusunu bağışlasın inşallah..
Dualarımız sizinle canım Allah'ın izniyle sağlıkla kavuşacaksınız inşallah.
Neden kaynaklanmış bu kan değerlerindeki artış hiç bişey söylemediler mı?
Âmin cnm.hep tahmini konuşuyorlar.herseyden kaynaklı olabilirmiş..tek duam down sendromundan kaynaklı olmasın..sağlıkla alıp gelip gelmek istiyorum yavrumu...

Rabbim korusun canım bir an önce al kucağına bir an önce

Insallah canim benim bugun keciboynuzunu icirdim inatlasmadan icerse insallah duzelir sende dikkatvet kendine

Canım tek sorun bu olsun.bu hallolmayacak bir sorun degil.evet su an yeni öğrendiğin icin biraz can sıkıcı olmustur ama en kolay çözülecek sorun bu emin ol
Ne biliyim ya sanki hic olmicak sandim o sifiri gorunce oyle canim sikildiki iyiki varsiniz valla

Belirsizlik kadar kötü birsey yok ya.Allahim korktugun yere ugratmasin insallah.sağlıkla kucagina al insallah

Buda bugun ki ovu testim kızlar cibi35 sanırım bugün pik yapmış.dun zaten kasik agrim akintimda oldu.atesimde yükseliyor catladi galiba. Bugünü de degerlendirirsem kafam biraz daha rahat eder

Eklentiler

• 20181125_105021.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 41

Tamamdır öyle yapayım o zaman sağolasın

Dün çok kalabalık misafir ağırladım iki gündür hazırlik yapmaktan giremedim buralara.. bu misafirlerde yumurtlama dönemlerine denk geliyorlar gıcık oluyorum.
Gün aşırı planlamıştım bu ay 2 gün boşluk oluştu bu arada ateşimde düştü çizgi çekmedi :)

Senin maşallah değerlendirmeler güzel gidiyor zaten ek takviyelerde kullaniyorsun insallah bu ay son olur uğraşmalar güzel sonuçlanır

Bu arada 12.gün yumurtlamış olabilir misin.. yorumları hiç okuyamadım bugünü de ne olur ne olmaz değerlendirme şansın varsa değerlendir geçen ay ki tablonla kıyasladım sanki yarın daha fazla çıkacak gibi duruyor

Kızlar sizce hamile olabilir miyim? Inanilmaz bacaklarımda yorgunluk var. Göğsümde ağrıyor.adetime 2 gün var. Ateş tablomda böyle.
16. Gün 36.3 (yumurtlama)
17.gün 36.4
18. Gün 36.5
19. Gün 36.5
20. Gün 36.6
21. Gün 36.7
22. Gün 36.5
23. Gün 35.8
24. Gün 36.5
25. Gün 36.6
26. Gün 36.7
27.gün 36.6

C Certo88 Hiç canını sıkma erkeklerin tedavileri daha kolay. Tüpe gerek kalmadan takviyelerle kalırsın insallah
En azından şuan sorunu biliyorsunuz çözümleride kolay.
En kötü tüp bebekle olma şansın çok çok yüksek.
Enişteminde sperm yetersizligi vardı
Ilk tüp denemesinde teyzemin ikizleri oldu bir kız bir erkek.. O yüzden moralini bozma biliyorsun bize stres hiç yaramiyor en büyük düşmanımız

Yarında ateşin bu değerlerde olursa bir test yaparsın şuan güzel ama son gün bazen birden de düşebiliyor. İnşallah düşmez güzel haberler verirsin

Yarında ateşin bu değerlerde olursa bir test yaparsın şuan güzel ama son gün bazen birden de düşebiliyor. İnşallah düşmez güzel haberler verirsin
23. Günde ki ani ateş düşüşü acaba yerleşme düşüşü mu diye şüphelendim işte umutlandım. Neyse son iki gün :) Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…