Dualarınız için Allah razı olsun kızlar.. hâlâ hastanede bebeğim..durumunuda söylemiyorlar bize.pazartesi görüş olabilir belki dedi hemşire. Dua edin canlarım..
Allah razı olsun canlarım..Rabbim evladımın acısını göstermesin..herkesin yavrusunu bağışlasın inşallah..Kızların hepsi de dua ediyor sana
Âmin cnm.hep tahmini konuşuyorlar.herseyden kaynaklı olabilirmiş..tek duam down sendromundan kaynaklı olmasın..sağlıkla alıp gelip gelmek istiyorum yavrumu...Dualarımız sizinle canım Allah'ın izniyle sağlıkla kavuşacaksınız inşallah.
Neden kaynaklanmış bu kan değerlerindeki artış hiç bişey söylemediler mı?
Allah razı olsun canlarım..Rabbim evladımın acısını göstermesin..herkesin yavrusunu bağışlasın inşallah..
Âmin cnm.hep tahmini konuşuyorlar.herseyden kaynaklı olabilirmiş..tek duam down sendromundan kaynaklı olmasın..sağlıkla alıp gelip gelmek istiyorum yavrumu...
Âmin çiğdemcim inşallah...Rabbim korusun canım bir an önce al kucağına bir an önce
Insallah canim benim bugun keciboynuzunu icirdim inatlasmadan icerse insallah duzelir sende dikkatvet kendineİşte bazen is sadece bizde degil eşler de önemli kaldı ki eslerin degerleri daha cabuk toparlaniyor azcık dislerini sıksalar, canim bence sizin tüp bebege ihtiyacınız filan kalmayacak takviyeler ise yarayacak, bak ben ilk defa bu ay esime takviye yaptim oldu cok sukur senin tablolar gayet iyi, esin de takviyeyi alınca bu is tamamdır
Allahim hayurlisini versin insallah cnm hepimizeZannetmem hemen tüp demez daha kötü durumdakiler hamile kalıyor
Ne biliyim ya sanki hic olmicak sandim o sifiri gorunce oyle canim sikildiki iyiki varsiniz vallaCanım tek sorun bu olsun.bu hallolmayacak bir sorun degil.evet su an yeni öğrendiğin icin biraz can sıkıcı olmustur ama en kolay çözülecek sorun bu emin ol
Belirsizlik kadar kötü birsey yok ya.Allahim korktugun yere ugratmasin insallah.sağlıkla kucagina al insallahAllah razı olsun canlarım..Rabbim evladımın acısını göstermesin..herkesin yavrusunu bağışlasın inşallah..
Âmin cnm.hep tahmini konuşuyorlar.herseyden kaynaklı olabilirmiş..tek duam down sendromundan kaynaklı olmasın..sağlıkla alıp gelip gelmek istiyorum yavrumu...
Buda bugun ki ovu testim kızlarcibi35 sanırım bugün pik yapmış.dun zaten kasik agrim akintimda oldu.atesimde yükseliyor catladi galiba. Bugünü de degerlendirirsem kafam biraz daha rahat eder
Aminnnn insallah canımÇalışmalar da çok güzel oldu maşallah canım :)) ateşin 9 ay düşmesin
Akıntı koyu renkse ben ona da leke giriyorum genelde.çok da bir Önemi yok gerçi ama bazen lazım oluyor.kaçıncı gün birmiş banyo yapmışım geriye dönüp bakma ihtiyacı olabiliyor.akıntı opk bilgisi olmazsa kesikli çeker çizgiyi.akıntılardan emin değilsen bırak girme boş kalsın.sadece bir kağıda not al .gerekirse gireriz
Bende ovu zamani ayri bi sinirli oluyorum. Onlarda sanki özellikle yapar gibi o günler daha mi gıcık oluyorlar yoksa bize mi oyle geliyor bilmiyorum :)) ya icmeye icerde arada benim dürtmem gerekiyor. O gun gercekten unutmuştu.ben sesimi yükselterek söyleyince gözleri açıldı :))) valla esin sana ne yapıyorsa sende ona yap.cok affedersin benimki yanımdan gecerken totoya vurup geciyor.bende onu ne zaman arkasi dönük yakalarsam totosuna yapıştırıyorumkalıyor öyle bebek olana kadar hepimiz sapık gibi olacagiz gözlerinde maalesef.ben aramizda kaynatirken bile her lafini oraya cekiyorum.yavrum hayırdır ne ayaksin sen diyo bana.bizi bu hallere düşürenler utansın
Âmin cnm inşallah..Belirsizlik kadar kötü birsey yok ya.Allahim korktugun yere ugratmasin insallah.sağlıkla kucagina al insallah
Âmin cnm inş..LeYLa_21 Yeni görebildim mesajları..
Çok çok geçmis olsun Rabbim en kısa zamanda sağlıkla kavuştursun sizi inşallah
Kızlar sizce hamile olabilir miyim? Inanilmaz bacaklarımda yorgunluk var. Göğsümde ağrıyor.adetime 2 gün var. Ateş tablomda böyle.
16. Gün 36.3 (yumurtlama)
17.gün 36.4
18. Gün 36.5
19. Gün 36.5
20. Gün 36.6
21. Gün 36.7
22. Gün 36.5
23. Gün 35.8
24. Gün 36.5
25. Gün 36.6
26. Gün 36.7
27.gün 36.6
23. Günde ki ani ateş düşüşü acaba yerleşme düşüşü mu diye şüphelendim işte umutlandım. Neyse son iki gün :) Teşekkürler.Yarında ateşin bu değerlerde olursa bir test yaparsın şuan güzel ama son gün bazen birden de düşebiliyor. İnşallah düşmez güzel haberler verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?