Yumurtam bugün de catliyor olabilir canım. Çünkü test daha koyu cikti ve kasik ağrım bugün daha cok.bugunde bi çalışma olursa artık beklemeye gececegim hayırlısıyla.ya zaten ovu zamani ya misafir cikar ya baska bişey.hayırlısı olsun.insallah hepimizin son uğraşları olur bu ayDün çok kalabalık misafir ağırladım iki gündür hazırlik yapmaktan giremedim buralara.. bu misafirlerde yumurtlama dönemlerine denk geliyorlar gıcık oluyorum.
Gün aşırı planlamıştım bu ay 2 gün boşluk oluştu bu arada ateşimde düştü çizgi çekmedi :)
Senin maşallah değerlendirmeler güzel gidiyor zaten ek takviyelerde kullaniyorsun insallah bu ay son olur uğraşmalar güzel sonuçlanır
Bu arada 12.gün yumurtlamış olabilir misin.. yorumları hiç okuyamadım bugünü de ne olur ne olmaz değerlendirme şansın varsa değerlendir geçen ay ki tablonla kıyasladım sanki yarın daha fazla çıkacak gibi duruyor
Canım bu akşamı değerlendir. Eğer değerlendirebilirsen yarını da değerlendir derim ben. Çünkü test baya koyu. Ama yarını değerlendiremesen de üzülme. Olacağı varsa 2 gün önceki ilişkiyle bile hamile kalınabiliyor burda örnekleri gördük. Ama bugünü muhakkak değerlendir.Sabah 11 de ovu testi yapmıştım simdi ne durumda diye tekrar yaptin hala koyu.bi taraftan sevindim iliski gece olacagi icin.bi taraftanda bugün de iliski olursa bu ay icin yeterlimi diye sıkıntıya girdim henüz testte açılma olmadığı icin
Işte yarindan hic emin degilim.ama bugünü degerlendircem kesin.yarın icinde şansımi denerim ama hic sanmiyorum.dedigin gibi olacaksa bugun ki iliskidende nasip eder Allah.sanmiyorum.dediginCanım bu akşamı değerlendir. Eğer değerlendirebilirsen yarını da değerlendir derim ben. Çünkü test baya koyu. Ama yarını değerlendiremesen de üzülme. Olacağı varsa 2 gün önceki ilişkiyle bile hamile kalınabiliyor burda örnekleri gördük. Ama bugünü muhakkak değerlendir.
Şu beklemelerden mahvoldun kaç aydır.sonucu kalbine göre olsun.Allah korktuğunu vermesin canım.umarım sağlıkla kucaklarsın bitaneni.bizi de haberdar et.Allah razı olsun canlarım..Rabbim evladımın acısını göstermesin..herkesin yavrusunu bağışlasın inşallah..
Âmin cnm.hep tahmini konuşuyorlar.herseyden kaynaklı olabilirmiş..tek duam down sendromundan kaynaklı olmasın..sağlıkla alıp gelip gelmek istiyorum yavrumu...
Kizlar gunaydin. Tablomdan henuz yumurtamin catlamadigini dusunuyorum, siz ne dersiniz? Bu arada henuz seffaf akintiyi da gormedim ama 15 ve 16. gunlerde lekelenme seklinde kanamam oldu. Aslinda o zaman catlamis da olabilir demistim ama atesim yukselmedi. Bu aydan hicbir sey anlamadim ben. Yorumlarsanuz cok sevinirim.
http://fertilityfriend.com/home/6aacdf/
Bence 15te çatlamış olma ihtimali yüksek.ateş yükselmiş ve lekelenme var.ama sen gene de çalışmayı bırakma.Kizlar gunaydin. Tablomdan henuz yumurtamin catlamadigini dusunuyorum, siz ne dersiniz? Bu arada henuz seffaf akintiyi da gormedim ama 15 ve 16. gunlerde lekelenme seklinde kanamam oldu. Aslinda o zaman catlamis da olabilir demistim ama atesim yukselmedi. Bu aydan hicbir sey anlamadim ben. Yorumlarsanuz cok sevinirim.
http://fertilityfriend.com/home/6aacdf/
Çalışmalar guzel, inşallah sen de Ağustos annesi olursun canimMerhabalar kızlarbuda son ovu testi. artik hayırlısıyla bekleyeceğim.bugün de iliski olsa iyi olurdu ama olmaz galiba artık.
Merhabalar kızlarbuda son ovu testi. artik hayırlısıyla bekleyeceğim.bugün de iliski olsa iyi olurdu ama olmaz galiba artık.
Insalah canım aminn.artık gelir benim mucizemde insallahÇalışmalar guzel, inşallah sen de Ağustos annesi olursun canim
Ay yok kıvamda olduğundan degil.gecen ayki tartışmanın zorundan sesi cikmadi.Kız koca kıvamda bu ay bence cazibeni kullan bu akşam da :))
Hahha düştüğümüz hallere bak ya çok komiğizInsalah canım aminn.artık gelir benim mucizemde insallah
Ay yok kıvamda olduğundan degil.gecen ayki tartışmanın zorundan sesi cikmadi.cazibe falan işlemiyor ya.dün bile bu son demi pazar son demistin diyo.agzimdan çıkanı hemen kayda geciyor.bugün benimle göz göze bile gelmez o
Amannn benimki hep böyle.nazından niyazından değil.4-5 gün geçmedem canı istemiyor paşamın....kayınvaliden öyle bir kanıya nerden varmış acaba :)))) hem ona ne karı koca arasında herşey olur.bunun için mi kalkıp gidiyor bideHahha düştüğümüz hallere bak ya çok komiğiz
Başka zaman olsa biz istemeyiz üstümüze atlarlar bu dönemlerde bi nazlar bi kaprisler. Hepsi aynı bunların. Bizimde haftasonu kayınvalideler vardı cumartesi akşam üstü çekip gittiler sebepsizce. Sonra konuştu eşim neymiş ben kocama kötü davranıyormuşum sinirim bi bozuldu. Her geldiğinde ağzımızın tadını kaçırıp gidiyor Allahtan eşim cevabı yapıştırmışta içim soğudu valla. Neden kaynanalar böyle anlamıyorum.
Ya inan öyle bişey olduğu yok. Eşimde demiş farzet öyle davranıyor bana bu seni neden ilgilendirsin ki. Sağolsun beni hiç ezmez kimseye karşı sadece o yanımızdayken eşimle ufak bi şakalaşmamız oldu ama sonrasında ikimizde güldük dedim ona mı bozuldu acaba diye de sonra görümcem aradı duymuş muhabbeti dedi ki sakın takma onun kafası gidik gelsin psikolağa götürcem. Normal değilyani bizim kayınvalideAmannn benimki hep böyle.nazından niyazından değil.4-5 gün geçmedem canı istemiyor paşamın....kayınvaliden öyle bir kanıya nerden varmış acaba :)))) hem ona ne karı koca arasında herşey olur.bunun için mi kalkıp gidiyor bide
o zaman salla gitsinYa inan öyle bişey olduğu yok. Eşimde demiş farzet öyle davranıyor bana bu seni neden ilgilendirsin ki. Sağolsun beni hiç ezmez kimseye karşı sadece o yanımızdayken eşimle ufak bi şakalaşmamız oldu ama sonrasında ikimizde güldük dedim ona mı bozuldu acaba diye de sonra görümcem aradı duymuş muhabbeti dedi ki sakın takma onun kafası gidik gelsin psikolağa götürcem. Normal değilyani bizim kayınvalide
kuzum kafan nasıl rahat edecekse öyle degerlendir.sonra insan pişman oluyor o gün geçince.aslında dün ilişki oluş bugün ara verilip yarında olailir.günaşırı şekilde.Kızlar ben yine tahmini değer girdim 13.gün çizgi oluyor eğer düşüş olmasa :)
Ama her daim akıntı sorunu olan ben dün öyle aman aman bi akıntı yoktu. Kafam karıştı.
Bugünü de değerlendirip yarın ara mı versem, yoksa yarını mı değerlendirip bugün mü ara versem
kuzum kafan nasıl rahat edecekse öyle degerlendir.sonra insan pişman oluyor o gün geçince.aslında dün ilişki oluş bugün ara verilip yarında olailir.günaşırı şekilde.
Ah su kocalar olmasa işimiz daha kolay ama onlar olmadanda olmuyor :))) ya zaten bu sperm denilen zatlar masallah 72 saate kadar canli kalabiliyormusBana kalsa hem bugün hem yarın olsun derim ama koca faktörü yine naz niyaz edecek sinirim bozulacak :) O zaman akşam bi laf arası bi diyeyim bugün önemli olabilir diye moduna göre bakim bugün olmazsa yarın zaten değerlendirme günümüz yarın olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?