Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aynen öyle ya sonra regl olduğumuz gün çemkirince yine başlarlar bu ay dikkat edicez demelere resmen her ay gözünün önünde eziyet çekiyorum.. altı üstü yaptıkları bir tek o.

Dün ne düşündüm iyi ki onların ateş ölçme durumları yok yoksa ayvayı yemiştik.
Bazen "off bugün günümüzdü dimi" deyince kendimi o kadar gurursuz hissediyorum ki o an.. o lafının üstüne evet demek öyle zor geliyor ki..

Annelik fedakarlık derler ya. Anne olmadım o duyguyu hiç bilmiyorum ama o an karakterimin dışına çıkıyorum ya diyorum ben daha anne olmadan fedakarliğa başladım.

Normalde domuz inadına sahip, kuyruk hep dik asla R si olmayan bir yapım var.
Çocuk düşünmeden önce peşimden koştuğu günleri özledim.
Hatta o bana derdi ya bir kere de sen söyle birlikte olmak istiyorum diye.. sende insansın derdi. Gururumdan diyemezdim. Allah verdi belamı :)

Spermlerin 72 saat kaldığını okumuştum ama sana da oluyor mu bilmiyorum ya kalmıyorsa duygusu. İçim içimi yiyor elimden gelse hergün deneyeceğim sırf o 24 saati kaçırmamak için.
Bir yandan da diyorum Rabbim yeter ki ol desin ama.. içime söz geçiremiyorum

Canım bunun gurursuzluka ne alakası var.hamile kalabilmek icin planli iliski yaşıyoruz sadece.hic öyle düşünme.benimki gelip bugün calisma var demi dedigi zaman ben mutlu oluyorum.iyi bari kendide hesapliyo kendi isteğiyle geliyor diye.o yuzden hic öyle düşünme.
Benimkinin öyle pesimden koştuğu normal zamanda da yoktu :)) haa sefkat gösterir.beni cocuk gibi sever.surekli gel bi öpeyim bi sarilayim gel deyip durur.tv seyrederken döner bakar öpücük atar.
ama o ise gelince yok.illa arada 4-5 gün olacak.
O hadi icerde sperm kalmiyorsa korkusu bende de oluyor bazen çünkü eşimin ileri hızlı sperm değeri hep ya cok düşük ya da hic olmuyor.ileri yavas hareketlisi cok oluyor ama yumurtaya gidene kadar kesin yolda ölüyordur onlarda diyorumaynen olacaksa bir tanecik hızlı spermle bile olur.yeterki nasibimizde olsun

Hilal senin kocişi benim kine çok benzetiyorum balayında bile haftada 2 yapardı en fazla bayağı bocalamıştım bazı erkekler öyle maalesef zamanla durumu kabulleniyorsun bende çocuk istediğim dönem önceki günden başlardım ve başlıycam önümüzdeki aylarda görev olarak yapıncada ne keyif kalıyor ne istek dediğin gibi yapacakları tek şey o ondada ipe un seriyorlar yok yorgunum yok hastayım sabır bize ya sabır

Hah benimkide balayinda 2 kere yanasti heralde.hatta balayindan döndük 4 gün hic olmadi.tuhaf gelmişti.ablama demistim bu normalmi diye.yani olabilir her erkek o kadar düşkün olmayabilir demişti.valla görev gibi görmesin onlarda napalim.öyle ben cocuk istiyorum demeyle olmuyor maalesef.yoksa ha bire kavga dövüş yapmaktan küsmekten cocuk yapamiyoruz

Aynı şekilde çok garip gelmişti arkadaşlarım çünkü balayındayken her gece bıktım derdi bende hepsi öyle sanmıştım hatta kendine de söylemiştim bıkma işte demişti benimkinde maalesef kıyafet işve cilvede işe yaramıyor bende artık saldım kendi ne zaman isterse o zaman oluyor aksi halde dediğim gibi kavgaya dönüşüyor iş neyse ne yapalım sağlıklı olsunlarda bende şu keçi boynuzu özünü aldım ama nasıl içircem bilmiyorum tadı çok kötü

Arkadaşlar son kaybımın genetik sonucu elime ulaştı.trizomi9 kız bebek.yani 9.kromoxom 2 tane olmadı gerekirken 3 taneymiş.46 olan sağlıklı insandaki gen sayısı bebekte 47 çıkmış bu Yüzden kayıp olmuş

Tadi kötü diye bisey yok faydasi olacaksa icecek.yanina su ver arkasindan icsin

Hele şükür alabilmissin canım.en azından simdi sebebini biliyorsun.yani bu down sendromu mu oluyor yanlış bilmiyorsam.daha onceki kayiplarinda boyle birsey varmiydi

Veson Sana yazdiktan sonra baktım da ben yanlis biliyormusum 21.kromozomla alakaliymis o.down sendromunun 47 kromozom olduğunu biliyordum ama hangisinden kaynaklandığını bilmiyordum.insallah bundan sonraki gebeligin sağlıklı olur.bu yaşadığın son olur

Nedeni ni öğrenmiş oldun canım. Hep dualarımız sağlıklı ve hayırlı diye olur ya. Allahım bundan sonra sana sağlıklı hayırlısını versin.

Canım sebebini öğrenmiş oldun en azından. Allah bir daha yaşatmasın inşallah sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah. Bundan sonrası için ne düşünüyorsun

Canım seninki de benimkiler gibi kromozom anomolisi. Bu tarz kromozom bozuklukları erken safhada düşüyor. Yaşama şansları olmuyor.sağlıksız oldukları için. Genellikle sebebini bulmak için yapılan araştırmalar, anne baba kromozom analizi, genetik hastalık taraması, akraba evliliği, kimyasal ve radrasyona maruz kalacak bi iş de çalışıp çalışmadığına bakılıyor. Çoğu zamanda sebepsiz . Tamamen tesadüf .ben de olduğu gibi. Araştırılan herşey normal çıktı. Akraba evliliği de yok. Çalışma koşullarımızda herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmıyoruz. Eminim senin araştırmalarında temiz çıkmıştır . Bana normal yolla dene, sağlıksızsa zaten düşecek. Sağlıklı bulana kadar devam. Ya da tüp bebekte pgt yöntemini kullan ama onda da aynı risk var dediler. Bunca kayıptan sonra Rabbim çol şükür yine mucizesini gösterdi normal yoldan sağlıklı bir bebeğim olacak inşallah. O kadar sağlıksız gebeliklerin ardından. İnanıyorum sen de eninde sonunda sağlıklı bebek dünyaya getireceksin

Veson cnm kaç kayibin oldu? benim arkadaşım onda 3 kaybı oldu hepside erkek doktor erkek taşıyamıyor olabilirsiniz dedi

Canım sebebini öğrenmiş oldun en azından. Allah bir daha yaşatmasın inşallah sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah. Bundan sonrası için ne düşünüyorsun
Nedeni ni öğrenmiş oldun canım. Hep dualarımız sağlıklı ve hayırlı diye olur ya. Allahım bundan sonra sana sağlıklı hayırlısını versin.
Evet kızlar sebebini öğrenmiş olduk.genetik bozukluk çıkacağı belliydi de hangi sendrom çıkacak diye merak ediyordum.hilal cnm diğer gebeliklerde genetik bakılmadı ama bakılsaydı bu veya buna benzer sonuçlar çıkardı kesin.zamansız cnm aynen bizimkisi de sebepsiz.rabbim böyle uygun görmüş.sonuç böyle olacağını düşününce düştüğü için insan şükrediyor.bana da sağlamı bulana kadar devam dediler.pgt için maddi durumumuz yok.kotunmuyoruz ama eskisi kadar bebek isteğim de kalmadı.eşimle de tartıştık zaten.evin ve kızın tüm Sorumluluğunu üzerime yıkıyor daha doğru işlerinin Yüzünden yıkmak zorunda kalıyor.ben de yoruluyorum.belki de böylesi daha hayırlı.rabbim olmayanlara versin.bana da hayırlısı ne ise onu versin.saye cnm şimdilik korunmuyorum ama takip falan da Yapmıyorum.tüpün garantisi yok pgt nin dahi yok.ama yine de onu da yapmış olmak için yaparım bir kez ama şuan maddi durum yok.hayırlısı.

Veson cnm kaç kayibin oldu? benim arkadaşım onda 3 kaybı oldu hepside erkek doktor erkek taşıyamıyor olabilirsiniz dedi
Bu 7. Kaybımdı cnm.bana da erkek tutmuyor olabilir falan diyenler oldu ama bak bu kızmışbir kızım var ayrıca gayet sağlıklı.bir sınav işte Rabbim beterinden korusun

Bu 7. Kaybımdı cnm.bana da erkek tutmuyor olabilir falan diyenler oldu ama bak bu kızmışbir kızım var ayrıca gayet sağlıklı.bir sınav işte Rabbim beterinden korusun
Rabbim kızına sağlıklı ömürler versin. Herşeyin hayırlısı olsun. Senin eşin kızın ve evliliğin için hayırlısı neyse o olsun. Rabbim nasip ederse gelecek olan da sağlıkla gelsin huzur mutluluk getirsin

Amin cnm Allah razı olsun Rabbim senin de yüzümü güldürsün sağlıkla al kucağına .şuan akışına bırakmış durumdayım

Amin cnm Allah en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin. Bende sana haber vermek için girmiştim

Allah kızına sana sağlıklı uzun ömür versin canım. Tüp falanda bir araç sonuçta herşey allahtan nasibinde varsa ummadığın bir anda geliverir.

Allah sağlıkla evladını nasip etsin Tuğbacım, hic beklemedigin anda Rabbim yüzünü güldürsün ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…