Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar
hilallll Meyveliturta19 yumurtaları çatlattık ilişkileri kondurduk artık bekleme zamanı Rabbim gönül muradımızı versin bu ay hayırlısıyla inşallah
Aminn Aynen kuzum bir yumurtlama dönemini daha geride bıraktık :)) Artık beklemedeyiz.insallah güzel haberlerimizi vermek nasip olur

Kizdigim konu ben neden 2.5 sene bekledim? Demekki olmuyorsa bisey var. Keciboynuzu kuru iciriyorum simdi bide balpolenpropolis insallah duzelir canim. Ya bide bnm atesim cok degisik cizgide cekmedi ne zamn yumurtlicam ki hilallll

Kizdigim konu ben neden 2.5 sene bekledim? Demekki olmuyorsa bisey var. Keciboynuzu kuru iciriyorum simdi bide balpolenpropolis insallah duzelir canim. Ya bide bnm atesim cok degisik cizgide cekmedi ne zamn yumurtlicam ki hilallll
Takviyelere baslamissin muhakkak faydasi olacaktır canım merak etme ateşin bir önceki aya göre baya inisli çıkışlı olmus.düşüsler olmus ama cizgi cekecegi yeterli bi yukselis yok galiba.akıntın falan olmazmi yumurtlama zamaninda.bi belirtin falan yok mu

Ya akintimnolur simdide var kasikta bstmada var ama cizgi cekmedi. Bu ay cok indi cikti bende anlamadim. Ams zatrn cstlamasada bu kurler bitmeden olmaz. Allah hayirlisini versinde. Sende kendini sicak tut yorma krndini

Ya akintimnolur simdide var kasikta bstmada var ama cizgi cekmedi. Bu ay cok indi cikti bende anlamadim. Ams zatrn cstlamasada bu kurler bitmeden olmaz. Allah hayirlisini versinde. Sende kendini sicak tut yorma krndini
Sen genede belli bi zamana kadar olabiliyorsa calismalara devam et.cizgiyi kafana takma canım valla is yerim cok soğuk oluyor.hele ayaklarım hic ısınmıyor.e çalıştığım icin ister istemez ayaktada duruyorum uzaniyorum eğilip kalkiyorum Artık Allah a kalmış.nasip ederse olur insallah

Amin cnm Allah en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin. Bende sana haber vermek için girmiştim
Allah kızına sana sağlıklı uzun ömür versin canım. Tüp falanda bir araç sonuçta herşey allahtan nasibinde varsa ummadığın bir anda geliverir.
Allah sağlıkla evladını nasip etsin Tuğbacım, hic beklemedigin anda Rabbim yüzünü güldürsün ins.
Sağolun kızlar Allah razı osun güzel dilekleriniz için.rabbim gönlünüzde ne muradınız varsa versin inşaşlah

E elhi cnm çok ama çok sevindim:) Rabbim tamamına erdirsin inşallah.zaman ne çabuk geçiyor ya birlikte başlamıştık ateş ölçmeye.senin 2.de geliyor ben burda demir kadro oldum kaldım

Inşallah cnm sağol güzel duaların için. Allahim sanada nasip etsin ınşallah tek duam o. 3yasina gircek benim oğlan.allah nasip ederse. Yani bundan 4 sene önce neredeyse tanışmışız

Yeterli yükseliş yok çalışmaları sıklaştır bana ateş yakında yükselecek gibi geldi

Inşallah cnm sağol güzel duaların için. Allahim sanada nasip etsin ınşallah tek duam o. 3yasina gircek benim oğlan.allah nasip ederse. Yani bundan 4 sene önce neredeyse tanışmışız
Amin cnm benim.hala yurt dışında mısın

Veson çok geçmiş olsun.. sonuçları alabilmene çok sevindim. Sorunu artık biliyorsun en kısa zamanda da Rabbim çözümleyip, saglıklı bir evlat nasip etsin inşallah.
Çok yıpratıcı süreçler yaşamışsın umarım tekrarı yaşanmaz.. Önce Allahım kızına ve sana uzun sağlıklı ömürler, sonra kızına bir kardeş sana da 2. sağlıklı evlat nasip etsin

hilallll Oh çizgin cekilmiş çok şükür.. çok güzel de değerlendirdin artık beklemenin keyfini çıkar :)

Dün akşam ben değerlendirdim çünkü bu akşam yemeğe davetlendik. Geç geliriz değerlendiremeyiz diye eşimde şaşırttı aynen bu akşam yapalım dedi.
Ben ateş çok saçma sapan ama bakalım :)

Günaydın kızlar
hilallll Meyveliturta19 yumurtaları çatlattık ilişkileri kondurduk artık bekleme zamanı Rabbim gönül muradımızı versin bu ay hayırlısıyla inşallah

Ben çatlattım mı bilmiyorum bir önceki aylara göre ateşim çok saçma sapan ilerliyor.
Hala bir yükseliş yok malesef

Ama sen tekrar girmeye başlamışsın hemde ne giris yapmışsın tam noktadan başlamışsın :)

O konuda evet haklısın ama şöyle düşün demek ki zamanı şimdiymiş.
Ateşe gelince bende aynı durumdayım hala düşükte diğer tablolarıma göre.
Yumurtlamayacağız herhalde :) Allah korusun

Değerlendirdiginiz iyi olmus ya bazen kafaları geliyor iste kocaların :)) niyeyse yarın yukselis olacak gibime geldi benim.yani icime öyle doğdu
Cizgiyi çektik bakalım.cizginin yerine göre calislamalar da iyi duruyor.bugünde aşılamadan kalan progesteron jeller vardı 5-6 tane.onlarida yapmaya basladim.hayırlısı olur insallah

Aynen şaşırttı dedim bana bunlarla gel :)

Valla her yerden sıkıstırdın süper ya.. O bebek bu ay gelecek! :))
Şaka maka bu ay sen elinden geleni fazlasıyla yaptın artık takdir Allah'ın inşallah güzel sonuçları da verirsin bu ay bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…