AminnGünaydın kızlar
hilallll Meyveliturta19 yumurtaları çatlattık ilişkileri kondurduk artık bekleme zamanı Rabbim gönül muradımızı versin bu ay hayırlısıyla inşallah
Kizdigim konu ben neden 2.5 sene bekledim? Demekki olmuyorsa bisey var. Keciboynuzu kuru iciriyorum simdi bide balpolenpropolis insallah duzelir canim. Ya bide bnm atesim cok degisik cizgide cekmedi ne zamn yumurtlicam kiC Certo88 Hiç canını sıkma erkeklerin tedavileri daha kolay. Tüpe gerek kalmadan takviyelerle kalırsın insallah
En azından şuan sorunu biliyorsunuz çözümleride kolay.
En kötü tüp bebekle olma şansın çok çok yüksek.
Enişteminde sperm yetersizligi vardı
Ilk tüp denemesinde teyzemin ikizleri oldu bir kız bir erkek.. O yüzden moralini bozma biliyorsun bize stres hiç yaramiyor en büyük düşmanımız
Takviyelere baslamissin muhakkak faydasi olacaktır canım merak etmeKizdigim konu ben neden 2.5 sene bekledim? Demekki olmuyorsa bisey var. Keciboynuzu kuru iciriyorum simdi bide balpolenpropolis insallah duzelir canim. Ya bide bnm atesim cok degisik cizgide cekmedi ne zamn yumurtlicam kihilallll
Ya akintimnolur simdide var kasikta bstmada var ama cizgi cekmedi. Bu ay cok indi cikti bende anlamadim. Ams zatrn cstlamasada bu kurler bitmeden olmaz. Allah hayirlisini versinde. Sende kendini sicak tut yorma krndiniTakviyelere baslamissin muhakkak faydasi olacaktır canım merak etmeateşin bir önceki aya göre baya inisli çıkışlı olmus.düşüsler olmus ama cizgi cekecegi yeterli bi yukselis yok galiba.akıntın falan olmazmi yumurtlama zamaninda.bi belirtin falan yok mu
Sen genede belli bi zamana kadar olabiliyorsa calismalara devam et.cizgiyi kafana takmaYa akintimnolur simdide var kasikta bstmada var ama cizgi cekmedi. Bu ay cok indi cikti bende anlamadim. Ams zatrn cstlamasada bu kurler bitmeden olmaz. Allah hayirlisini versinde. Sende kendini sicak tut yorma krndini
Amin cnm Allah en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin. Bende sana haber vermek için girmiştim
Allah kızına sana sağlıklı uzun ömür versin canım. Tüp falanda bir araç sonuçta herşey allahtan nasibinde varsa ummadığın bir anda geliverir.
Sağolun kızlar Allah razı osun güzel dilekleriniz için.rabbim gönlünüzde ne muradınız varsa versin inşaşlahAllah sağlıkla evladını nasip etsin Tuğbacım, hic beklemedigin anda Rabbim yüzünü güldürsün ins.
Inşallah cnm sağol güzel duaların için. Allahim sanada nasip etsin ınşallah tek duam o. 3yasina gircek benim oğlan.allah nasip ederse. Yani bundan 4 sene önce neredeyse tanışmışız
Yeterli yükseliş yok çalışmaları sıklaştır bana ateş yakında yükselecek gibi geldiYa akintimnolur simdide var kasikta bstmada var ama cizgi cekmedi. Bu ay cok indi cikti bende anlamadim. Ams zatrn cstlamasada bu kurler bitmeden olmaz. Allah hayirlisini versinde. Sende kendini sicak tut yorma krndini
Amin cnm benim.hala yurt dışında mısınInşallah cnm sağol güzel duaların için. Allahim sanada nasip etsin ınşallah tek duam o. 3yasina gircek benim oğlan.allah nasip ederse. Yani bundan 4 sene önce neredeyse tanışmışız
Evet cnm halen almanyadayim. Tatillere geliyorum Türkiye yeAmin cnm benim.hala yurt dışında mısın
Günaydın kızlar
hilallll Meyveliturta19 yumurtaları çatlattık ilişkileri kondurduk artık bekleme zamanı Rabbim gönül muradımızı versin bu ay hayırlısıyla inşallah
Kizdigim konu ben neden 2.5 sene bekledim? Demekki olmuyorsa bisey var. Keciboynuzu kuru iciriyorum simdi bide balpolenpropolis insallah duzelir canim. Ya bide bnm atesim cok degisik cizgide cekmedi ne zamn yumurtlicam kihilallll
Değerlendirdiginiz iyi olmushilallll Oh çizgin cekilmiş çok şükür.. çok güzel de değerlendirdin artık beklemenin keyfini çıkar :)
Dün akşam ben değerlendirdim çünkü bu akşam yemeğe davetlendik. Geç geliriz değerlendiremeyiz diye eşimde şaşırttı aynen bu akşam yapalım dedi.
Ben ateş çok saçma sapan ama bakalım :)
Değerlendirdiginiz iyi olmusya bazen kafaları geliyor iste kocaların :)) niyeyse yarın yukselis olacak gibime geldi benim.yani icime öyle doğdu
Cizgiyi çektik bakalım.cizginin yerine göre calislamalar da iyi duruyor.bugünde aşılamadan kalan progesteron jeller vardı 5-6 tane.onlarida yapmaya basladim.hayırlısı olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?