Aynen olabildiği kadar elimizden geleni yaptık artık Allah a biraktim bekliyorum.insallah hepimize nasip olsun bu ayAynen şaşırttı dedim bana bunlarla gel :)
Valla her yerden sıkıstırdın süper ya.. O bebek bu ay gelecek! :))
Şaka maka bu ay sen elinden geleni fazlasıyla yaptın artık takdir Allah'ın inşallah güzel sonuçları da verirsin bu ay bize
Aynen olabildiği kadar elimizden geleni yaptık artık Allah a biraktim bekliyorum.insallah hepimize nasip olsun bu aydun dizi seyrederken bebekli duygusal bi sahne vardi.tutamadim kendimi öyle ağladim ki.esimde cok duygusal baktim oda ağlıyor.onu görünce daha cok doldum ben.kalkti yanima geldi sarıldık baya ağlaştık hepimiz zaman zaman bunlari yaşıyoruz eminim.Allahim bu ozlemi çeken isteyen kimseyi fazla bekletmez insallah
Aminnnn insallah.Allahım bize hem anne olmayi hemde layıkıyla annelik yapabilmeyi nasip etsin insallahSeni çok iyi anlıyorum yaşamaz mıyız..
Hele o rüyalar yok mu hiç uyanmak istemiyor insan.
Çocuklarına bağıran, bakımını eksik yapan, keyfine aldıran, terk edenleri duyunca öldüresim geliyor.
Hep diyorum ya bizi bizden başka hiç kimse anlamaz.
Allah bize annelik duygusunu çocuğumuz olmasa da fazlasıyla vermiş. O yüzden bu hallerimiz :) En kısa zamanda Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.
Ne tuhaf dimi regl olunca nasıl dibe vuruyoruz.. yumurtlama donemlerinde tekrardan aynı heyecanla bekliyoruz.
Ufacık bir umut bile pes ettirmiyor bize :)
Ben çatlattım mı bilmiyorum bir önceki aylara göre ateşim çok saçma sapan ilerliyor.
Hala bir yükseliş yok malesef
Ama sen tekrar girmeye başlamışsın hemde ne giris yapmışsın tam noktadan başlamışsın :)
Bana çatlatmışsın gibi geldi yarın ateş de yükselir diye düşündüm ondan öyle yazdım.
Evet bu ay doktora gittim ya takip için ilaçtı iğneydi derken biliyorum zaten az çok diye ölçmedim bu sabah da merakımdan ölçtüm rahatladım
Çok sağol cnm.allah razı oldun Rabbim sana da sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah en kısa zamanda.ateşte hala ciddi yükseliş yok.bugün misafirliktesinix sanırım.yarınki ateşe göre tekrar gerekirse bir çalışma daha olsunVeson çok geçmiş olsun.. sonuçları alabilmene çok sevindim. Sorunu artık biliyorsun en kısa zamanda da Rabbim çözümleyip, saglıklı bir evlat nasip etsin inşallah.
Çok yıpratıcı süreçler yaşamışsın umarım tekrarı yaşanmaz.. Önce Allahım kızına ve sana uzun sağlıklı ömürler, sonra kızına bir kardeş sana da 2. sağlıklı evlat nasip etsin
Canım ben aşılamalarimda kullandim klomen.normal şekilde kullanmadimKızlar siz klomen kullandınız mı bu şekilde hamile kalan var mı bu grupta
Ben geçen ay kullandım geç yumurtlama oldu ama hamilelik olmadı. Bu ay bir kez daha kullandım şuan beklemedeyimKızlar siz klomen kullandınız mı bu şekilde hamile kalan var mı bu grupta
Dr bana da kullan kontrole gel demişti kullanmadım çoğul gebelik yazmışlar yorumlarda ondan korktumBen geçen ay kullandım geç yumurtlama oldu ama hamilelik olmadı. Bu ay bir kez daha kullandım şuan beklemedeyim
Öyle yazar ama illa cogul gebelik olacak diye bisey yok canım.benim ilk asilamamda da cogul gebelik riski var diye bana kağıt imzalattilar.ne çoğul ne tek oldu..Dr bana da kullan kontrole gel demişti kullanmadım çoğul gebelik yazmışlar yorumlarda ondan korktum
Çok sağol cnm.allah razı oldun Rabbim sana da sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah en kısa zamanda.ateşte hala ciddi yükseliş yok.bugün misafirliktesinix sanırım.yarınki ateşe göre tekrar gerekirse bir çalışma daha olsun
Kızlar siz klomen kullandınız mı bu şekilde hamile kalan var mı bu grupta
Evet ama sadece ihtimal korkacak bişey yok. Doktor kontrolünde olursan daha iyi üstelikDr bana da kullan kontrole gel demişti kullanmadım çoğul gebelik yazmışlar yorumlarda ondan korktum
Olsun da keşkeeee...Evet ama sadece ihtimal korkacak bişey yok. Doktor kontrolünde olursan daha iyi üstelik
Olsun da iki üç farketmez artık :) arkadaşım tüp bebekle ikizlere hamile çok heyecanlı 7 sene bekledi çünkü. Şimdi iki tane olması onun içinşans olduOlsun da keşkeeee...
Tabiki Allah nasip etsin inşallah hepimize ama bende 9 yaşında bir oğlan var birde o yüzden gözüm yemiyorOlsun da keşkeeee...
TebriklerrrrKkıııııızzzlaaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?