- 20 Şubat 2017
- 645
- 1.064
- 113
- 39
Dün gece normal doğum yaptım dr.bebeğin değerleri yüksek çıktı dedi.bugun kanı değişti ve ambulansla Samsuna gitti. Yarın da eşim gidecek.durumum iyi olursa bende giderim..duanızı eksik etmeyin bizden ..
Kkıııııızzzlaaarrrr
Ben 3 ay klomen+progestan kullandım ardından 2 ay'da aşılamada kullandım ama hamilelik oluşmadı 3. aşılamayı olmadan zaten bıraktım ilaçlar hormonal olduğu için beni çok zorlamıştıKızlar siz klomen kullandınız mı bu şekilde hamile kalan var mı bu grupta
Yarın kan vercem inşallah sağlıklı bir gebelik olur çok korkuyormTebriklerrr
Amiiiinnn amiiin inşallaaahhhTebriklerrrrsağlıkla büyüsün insallah
Tebrikler sağlıkla tutunsun inşallah
Aynen öyle valla ama gun içinde ben hep ateşimi ölçtüm 37lerdeydi hep sabahda 36.5 yarın bi bakcam merak ediyorm kaç olcagını :)Oo kesinleşmiş çok sevindimm :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tebrik ederim.. bak ateş ölçmeye başlamana gerek kalmadı bile Rabbim bu ay ne güzel hediyesini verdi :)
Evet demi birde o var hormonları bozuyor bilmiyorum aslında herşeyin doğal olanı güzelde nasip bakalım Allahım ne zaman nasip edecek Rabbim sanada hayırlısını versin canımBen 3 ay klomen+progestan kullandım ardından 2 ay'da aşılamada kullandım ama hamilelik oluşmadı 3. aşılamayı olmadan zaten bıraktım ilaçlar hormonal olduğu için beni çok zorlamıştı
Amin inşallah Allah hepimizin duasını kabul ederde evlat kokusuna hasret kalmayız. Ben bu ilaçlardan sonra adet dönemini çok zor geçiriyodum bırakınca rahatladım ama şimdi hayıt tohumunun çayını içiyorum çok faydası varmış bak aklında bulunsun benim komşum pko hastası onun dengelenmesi için hayıt tohumu kullanmış bir de spiral takılıymış ona rağmen bu tohumun çayını içtiği için hamile kalmış internettende bir araştır faydası kuvvetliymiş, artık hakkımızda hayırlısı her yolu deniyoruz umudumuz gelsin diye.Evet demi birde o var hormonları bozuyor bilmiyorum aslında herşeyin doğal olanı güzelde nasip bakalım Allahım ne zaman nasip edecek Rabbim sanada hayırlısını versin canım
Tebrikler cnm sağlıkla ilerlesin inşaşlahAynen öyle valla ama gun içinde ben hep ateşimi ölçtüm 37lerdeydi hep sabahda 36.5 yarın bi bakcam merak ediyorm kaç olcagını :)
birşey olmaz Allah'ın izni ile düşünme bunları ama içmek zorunda da kaldığın zamanlar parol ya da minoset kullanKızlar iyi geceler.ya bu dönemde ilaç icmemek için cok dikkat ediyorum ama bugün migrenim azdı.cok direndim ama siddeti artti ve agridan kusmaya baslayinca artık dayanamadim arveles ictim.döllenme olacaksa bi zararı olurmu ki
Tebrik ediyorum Sağlıkla devam eder umarım.yalnız 6.haftaya kadar nasıl sabrettin maş yani!Yarın kan vercem inşallah sağlıklı bir gebelik olur çok korkuyorm
Yarın kan vercem inşallah sağlıklı bir gebelik olur çok korkuyorm
Allah razı olsun ❤Tebrikler cnm sağlıkla ilerlesin inşaşlah
birşey olmaz Allah'ın izni ile düşünme bunları ama içmek zorunda da kaldığın zamanlar parol ya da minoset kullan
6 haftalık değilTebrik ediyorum Sağlıkla devam eder umarım.yalnız 6.haftaya kadar nasıl sabrettin maş yani!
İnşallaaahhh inşallah.Allah sağlıklısını nasip etmiştir inşallah canım o korku endişe hiç bitmiyor merak etme :)
Kızlar iyi geceler.ya bu dönemde ilaç icmemek için cok dikkat ediyorum ama bugün migrenim azdı.cok direndim ama siddeti artti ve agridan kusmaya baslayinca artık dayanamadim arveles ictim.döllenme olacaksa bi zararı olurmu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?