Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrikler cnm sağlıkla ilerlesin inşaşlah

birşey olmaz Allah'ın izni ile düşünme bunları ama içmek zorunda da kaldığın zamanlar parol ya da minoset kullan
Günaydın canım.valla dun cok pişman olarak icmistim simdi kafam daha rahat teşekkür ederimparolu leblebi gibi yesemde bana etki etmiyor.ama minoset icmedim hic.bide onu alıp deneyim ağrım olunca

Hiç bir şey olmaz bu dönemde merak etme canım. Aktardan nane yağı al onu kullan migren için ben çok faydasını gördüm.
Icimi rahatlattiniz valla.aşılama yaptirdigimda da migrenim tutmustu gene agri kesici icmek zoruda kalmıştım.acaba ben mi engel oluyorum diye düşünmüştüm.nane yağını duymamıştım.denemekte fayda var.agri kesici icmekten iyidir

Şu beklemelerden mahvoldun kaç aydır.sonucu kalbine göre olsun.Allah korktuğunu vermesin canım.umarım sağlıkla kucaklarsın bitaneni.bizi de haberdar et.

Geçmiş olsun canım doğum yapmışsın kuzunu sağlıkla büyüt Allah analı babalı büyütsün
Bebeğin de bir an önce sağlığına kavuşur inşallah

LeYLa_21 nasılsın kızdan haber var mı
Âmin canlarım sağolun..dün hastaneden çıktık. Değerleri güzel çok şükür. İnşallah genetik testide temiz gelir.o biraz uzun süre de oluyomuş duanızı eksik etmeyin bizden..

Âmin canlarım sağolun..dün hastaneden çıktık. Değerleri güzel çok şükür. İnşallah genetik testide temiz gelir.o biraz uzun süre de oluyomuş duanızı eksik etmeyin bizden..
Maşallah cok gecmis olsun ikinizede.insallah genetik testide hayirlisiyla temiz gelir güle güle sağlıkla büyütürsün yavrunu

Âmin cnm inş ..mahvolduk valla.iyileseden ayaklandim heryerim aciyo oturup kalkamiyom ..senin durumun nasıl?

Dikkat et kendine bundan sonra canım. Sen iyi ve sağlıklı olduğun sürece evladın da öyle olacak unutma.
Benim durum aynı her an kanama riskiyle yaşıyorum. Hareketsizlikten ödem olmaya başladı vücudum. Son 3 hafta bakalım inşallah bu süreç de sorunsuz geçer

Kızlar günaydın. Bendeki son durum bu.

http://fertilityfriend.com/home/6aacdf/

Dün gece şeffaf akıntı geldi. Bugün de biraz belim ağrıyor. Acaba daha çatlamadı mı bu yumoş? Ateşim de yükselmiyor bir türlü, 36.2'de kaldı gitti. Hayır yani bugün 20. günüm, çok afedersiniz ama artık oha demek istiyorum kendime

Sizce?
Veson cibi35

Kkıııııızzzlaaarrrr
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Ablacım gelmiş geçmiş olsun inşallah sonuçlarıda temiz gelir sağlıkla büyüt miniğini

29. gün çatlayan ve döllenen yumoş gördük canım sen ateş yükselene dek gün aşırıya yüklen bu ara

29. gün çatlayan ve döllenen yumoş gördük canım sen ateş yükselene dek gün aşırıya yüklen bu ara

Benim genelde 15 ya da 16'da çatlardı, o yüzden şaşırıyorum aslında ben. Denemeye devam o halde :) Ama 15 ve 16'daki lekelenmelerin sebebi neydi ki acaba? Of valla sıkıldım.

Benim genelde 15 ya da 16'da çatlardı, o yüzden şaşırıyorum aslında ben. Denemeye devam o halde :) Ama 15 ve 16'daki lekelenmelerin sebebi neydi ki acaba? Of valla sıkıldım.

Bazen ara kanama olabiliyor 1-2 defa benimde başıma geldi. Belkide 2 defa yumurtlama olacak canım. Keşke içeride neler oluyor bilebilseydik..

Meyveliturta19 bak dogru hissetmisim atesin yükselmiş cizgide cekilmis.calismalarda güzel denk gelmis senin kocada benimki gibi nazli degilse bugün bi iliski daha guzel olur sanki

Çok şükür artık beklemeye geçmek istiyorum :)

Adetliyken kocayı gün aşırı ilişkiye programladım bu ay gun aşırıda ses çıkarmıyor aksi takdirde sonuçları ağır olur :) ama üst üste değerlendirelim desem yine oflar puflar.
Dün boş geçtiği için bugün değerlendirme günü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…