Günaydın canım.valla dun cok pişman olarak icmistim simdi kafam daha rahat teşekkür ederimTebrikler cnm sağlıkla ilerlesin inşaşlah
birşey olmaz Allah'ın izni ile düşünme bunları ama içmek zorunda da kaldığın zamanlar parol ya da minoset kullan
Icimi rahatlattiniz valla.aşılama yaptirdigimda da migrenim tutmustu gene agri kesici icmek zoruda kalmıştım.acaba ben mi engel oluyorum diye düşünmüştüm.nane yağını duymamıştım.denemekte fayda var.agri kesici icmekten iyidirHiç bir şey olmaz bu dönemde merak etme canım. Aktardan nane yağı al onu kullan migren için ben çok faydasını gördüm.
Şu beklemelerden mahvoldun kaç aydır.sonucu kalbine göre olsun.Allah korktuğunu vermesin canım.umarım sağlıkla kucaklarsın bitaneni.bizi de haberdar et.
Geçmiş olsun canım doğum yapmışsın kuzunu sağlıkla büyüt Allah analı babalı büyütsün
Bebeğin de bir an önce sağlığına kavuşur inşallah
Âmin canlarım sağolun..dün hastaneden çıktık. Değerleri güzel çok şükür. İnşallah genetik testide temiz gelir.o biraz uzun süre de oluyomuş duanızı eksik etmeyin bizden..LeYLa_21 nasılsın kızdan haber var mı
Maşallah cok gecmis olsun ikinizede.insallah genetik testide hayirlisiyla temiz gelir güle güle sağlıkla büyütürsün yavrunuÂmin canlarım sağolun..dün hastaneden çıktık. Değerleri güzel çok şükür. İnşallah genetik testide temiz gelir.o biraz uzun süre de oluyomuş duanızı eksik etmeyin bizden..
Âmin cnm inş. Darısı sizlere olsun kuzum..Maşallah cok gecmis olsun ikinizede.insallah genetik testide hayirlisiyla temiz gelir güle güle sağlıkla büyütürsün yavrunu
Âmin canlarım sağolun..dün hastaneden çıktık. Değerleri güzel çok şükür. İnşallah genetik testide temiz gelir.o biraz uzun süre de oluyomuş duanızı eksik etmeyin bizden..
Âmin cnm inş ..mahvolduk valla.iyileseden ayaklandim heryerim aciyo oturup kalkamiyom ..senin durumun nasıl?Çok geçmiş olsun canım Allah ayırmasın bir daha :)
Âmin cnm inş ..mahvolduk valla.iyileseden ayaklandim heryerim aciyo oturup kalkamiyom ..senin durumun nasıl?
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahKkıııııızzzlaaarrrr
Ablacım gelmiş geçmiş olsun inşallah sonuçlarıda temiz gelir sağlıkla büyüt miniğiniÂmin canlarım sağolun..dün hastaneden çıktık. Değerleri güzel çok şükür. İnşallah genetik testide temiz gelir.o biraz uzun süre de oluyomuş duanızı eksik etmeyin bizden..
Saol Canm allah razı olsun :)Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Ablacım gelmiş geçmiş olsun inşallah sonuçlarıda temiz gelir sağlıkla büyüt miniğini
Kızlar günaydın. Bendeki son durum bu.
http://fertilityfriend.com/home/6aacdf/
Dün gece şeffaf akıntı geldi. Bugün de biraz belim ağrıyor. Acaba daha çatlamadı mı bu yumoş? Ateşim de yükselmiyor bir türlü, 36.2'de kaldı gitti. Hayır yani bugün 20. günüm, çok afedersiniz ama artık oha demek istiyorum kendime
Sizce?
Veson cibi35
29. gün çatlayan ve döllenen yumoş gördük canım sen ateş yükselene dek gün aşırıya yüklen bu ara
Benim genelde 15 ya da 16'da çatlardı, o yüzden şaşırıyorum aslında ben. Denemeye devam o halde :) Ama 15 ve 16'daki lekelenmelerin sebebi neydi ki acaba? Of valla sıkıldım.
Meyveliturta19 bak dogru hissetmisim atesin yükselmiş cizgide cekilmis.calismalarda güzel denk gelmis senin kocada benimki gibi nazli degilse bugün bi iliski daha guzel olur sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?