Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizimki üst ustede olsa ofluyor gün aşırı olsada iyi bari programlama güzel bugünde olsunda sonrasi size kalmis. ondan sonrada heyecanli bekleyise sende gecersin

Bizimki üst ustede olsa ofluyor gün aşırı olsada iyi bari programlama güzel bugünde olsunda sonrasi size kalmis. ondan sonrada heyecanli bekleyise sende gecersin

Geçen ayki vakamızı biliyorsun adet olduğumda çok çemkirdim.. biraz da damardan girdim senin yüzünden anne olamıyorum diye ağladım baya. Butün suçu ona attım.. Bir de doktor olayında da çok kotü oldum zor sakinleştirdi beni o yüzden bu ay gün aşırı da dikkatli ama her sabah soruyor ateşin çıktı mı diye :)
Ben yine çizginin çekildiğini söylemeyeceğim ki rahata vermesin.

Aslında ben daha çok bıkmış durumdayım gram keyif almıyorum.. görev gibi. Yapacak bir şey yok o minik mucize için her sey yaparım :)

Dün eğer yemeğe davetli olmasaydım 14.gün ilişki olmazdı.. herşeyde bir hayır varmış
çizgi 13.güne çekti 13. ve 14. günü degerlendirebildim.

Artık hamile kalalım da şu yaşadıklarımızı gülerek hatırlayalım bu ay hepimizin son uğraslari olur inşallah

merhaba kızlar nasılsınız . güzel haberleri olan var mı ? ateş ölçmeyi başaramadığım için bşlamadan bıraktım
Veson senin genetik sonucun ne oldu alabildin mi balcalıdan

Çok geçmiş olsun yeni gördüm sıkma canını hiç bir sey olmaz. Bende de var bende içmiştim sonra çok araştırdım daha yerlesme olmadığı için etkilemiyor ilaçlar

Bence yarın çıkacak bugünü değerlendir derim :)
Yarın çıkarsa bugüne çizgiyi çeker

Aminnn inşallah yılın son ayı şans getirsin inşallah hepimize

Âmin canlarım sağolun..dün hastaneden çıktık. Değerleri güzel çok şükür. İnşallah genetik testide temiz gelir.o biraz uzun süre de oluyomuş duanızı eksik etmeyin bizden..

çok sevindim canım allah bağışlasın size bebeğinizi
leylacım down sendromu çıkmadı değilmi inşallah

Gecen ay bizimkide cok cetin gectigi icin biliyorum kuzum bu ayda gecen aydan dolayi sesleri çıkmıyor zaten.insallah hayırlısıyla hepimizin son uğraşları olsunda onlarda rahatlasin bizde.aynen her iste bir hayır var.dun olmasi iyi olmus.bide bugün olur kafan rahat olur en azindan

Çok geçmiş olsun yeni gördüm sıkma canını hiç bir sey olmaz. Bende de var bende içmiştim sonra çok araştırdım daha yerlesme olmadığı için etkilemiyor ilaçlar
Sagol canım.ya iste o lanet ağrıyı biliyorsun sende.bi tuttumu yatsanda uyusanda geçmiyor.hoş yatıp uyumakta ne mümkün.dün artık son haddeye geldi.cikarmaya basladim.ictim en sonunda.bende hamilelik kesinlesene kadar bir zarari yok diye biliyorum da genede içim rahat etmedi.ya döllenme olacaksa ve ben zarar veriyorsam diye

Aminnn inşallahh
Çok kötü o ağrı bilmez miyim.. ışık ses mide bulantısı ilaçsız geçmiyor..
Sen bu ara biraz dikkat et tetikleyici şeylerden uzak durmaya çalış
İnsan öyle hissediyor en ufak zarar verme ihtimali bile vicdan azabı çektiriyor..
Ama çok şükür ki şu dönemde zararı yok
inşallah bir daha tekrarlanmaz

Kızlar benim tabloma bi bakabilir misiniz? Afedersiniz az önce yoğun uzayan akıntı geldi.. çizgi yanlış yere çekme ihtimali olabilir mi tabloya göre kafam karıştı.

Hep akıntı olurdu ama çizginin çektiği günlerde böyle uzayan akıntı olmamıştı. Bir de düşük bir ateşte çizgiyi çekmesi kafamı karıştırdı

Canım çizgi doğru yerde bence ama akıntı katı mıydı bende katı olduğunda yumurta oluşuyor oluyor daha ilerideki günlerde inceliyor akıntı belki 2.bir yumurta geliyordur.Düşük ateşte çizgi çeker zaten ben mi yanlış biliyorum acaba benim hep öyle oluyor

Normal kıvamda yoğun uzayan şekildeydi.. ya kusura bakma böyle iğrenç anlattım ama ifade edebilmek için. O zaman ben sonraki günlere iyice dikkat edeyim inşallah dediğin gibi 2. yumurtlama oluyordur

Âmin canlarım sağolun..dün hastaneden çıktık. Değerleri güzel çok şükür. İnşallah genetik testide temiz gelir.o biraz uzun süre de oluyomuş duanızı eksik etmeyin bizden..
Çok geçmiş olsun canım. inşallah bundan sonra herşey ikiniz içinde çok güzel olsun..

Normal kıvamda yoğun uzayan şekildeydi.. ya kusura bakma böyle iğrenç anlattım ama ifade edebilmek için. O zaman ben sonraki günlere iyice dikkat edeyim inşallah dediğin gibi 2. yumurtlama oluyordur
Kusur olur mu canım hepimiz aynı dilden konuşuyoruz burda bencede imkanın varsa değerlendir garanti olsun ya benim tabloma bakar mısın bende de 2 gündür yoğun uzayan akıntı vardı bugün yok ama ateşte yükselmedi tahmini değer girdim çizgiyi çekmiyor daha çatlamayacak sanırım erken biliyorum ama eşim istekli olunca değerlendirdim gün falan hesaplamadım söylemedim de bakalım belki tutar bu ay asıl çalışma önümüzdeki aya inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…