- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
beklıorm benim gittiğim kadın hastaneden ayrıldı malesef başlamadn bitti tedavi anlayacanİyilik valla çalışmalra devam işte :) sen ne yaptın tüp bebek olayını
Bizimki üst ustede olsa ofluyor gün aşırı olsadaÇok şükür artık beklemeye geçmek istiyorum :)
Adetliyken kocayı gün aşırı ilişkiye programladım bu ay gun aşırıda ses çıkarmıyor aksi takdirde sonuçları ağır olur :) ama üst üste değerlendirelim desem yine oflar puflar.
Dün boş geçtiği için bugün değerlendirme günü :)
Hangi hastaneye gttiğini biliyorsan devam edersin onunla. Yada başka bir doktora git tek bi doktor bakmıyor neticede ama sende bi salmışlık var belli kibeklıorm benim gittiğim kadın hastaneden ayrıldı malesef başlamadn bitti tedavi anlayacan
Bizimki üst ustede olsa ofluyor gün aşırı olsadaiyi bari programlama güzel bugünde olsunda sonrasi size kalmis. ondan sonrada heyecanli bekleyise sende gecersin
Kızlar iyi geceler.ya bu dönemde ilaç icmemek için cok dikkat ediyorum ama bugün migrenim azdı.cok direndim ama siddeti artti ve agridan kusmaya baslayinca artık dayanamadim arveles ictim.döllenme olacaksa bi zararı olurmu ki
Kızlar günaydın. Bendeki son durum bu.
http://fertilityfriend.com/home/6aacdf/
Dün gece şeffaf akıntı geldi. Bugün de biraz belim ağrıyor. Acaba daha çatlamadı mı bu yumoş? Ateşim de yükselmiyor bir türlü, 36.2'de kaldı gitti. Hayır yani bugün 20. günüm, çok afedersiniz ama artık oha demek istiyorum kendime
Sizce?
Aminnn inşallah yılın son ayı şans getirsin inşallah hepimizeGeçen ayki vakamızı biliyorsun adet olduğumda çok çemkirdim.. biraz da damardan girdim senin yüzünden anne olamıyorum diye ağladım baya. Butün suçu ona attım.. Bir de doktor olayında da çok kotü oldum zor sakinleştirdi beni o yüzden bu ay gün aşırı da dikkatli ama her sabah soruyor ateşin çıktı mı diye :)
Ben yine çizginin çekildiğini söylemeyeceğim ki rahata vermesin.
Aslında ben daha çok bıkmış durumdayım gram keyif almıyorum.. görev gibi. Yapacak bir şey yok o minik mucize için her sey yaparım :)
Dün eğer yemeğe davetli olmasaydım 14.gün ilişki olmazdı.. herşeyde bir hayır varmış
çizgi 13.güne çekti 13. ve 14. günü degerlendirebildim.
Artık hamile kalalım da şu yaşadıklarımızı gülerek hatırlayalım bu ay hepimizin son uğraslari olur inşallah
Âmin canlarım sağolun..dün hastaneden çıktık. Değerleri güzel çok şükür. İnşallah genetik testide temiz gelir.o biraz uzun süre de oluyomuş duanızı eksik etmeyin bizden..
Gecen ay bizimkide cok cetin gectigi icin biliyorum kuzumGeçen ayki vakamızı biliyorsun adet olduğumda çok çemkirdim.. biraz da damardan girdim senin yüzünden anne olamıyorum diye ağladım baya. Butün suçu ona attım.. Bir de doktor olayında da çok kotü oldum zor sakinleştirdi beni o yüzden bu ay gün aşırı da dikkatli ama her sabah soruyor ateşin çıktı mı diye :)
Ben yine çizginin çekildiğini söylemeyeceğim ki rahata vermesin.
Aslında ben daha çok bıkmış durumdayım gram keyif almıyorum.. görev gibi. Yapacak bir şey yok o minik mucize için her sey yaparım :)
Dün eğer yemeğe davetli olmasaydım 14.gün ilişki olmazdı.. herşeyde bir hayır varmış
çizgi 13.güne çekti 13. ve 14. günü degerlendirebildim.
Artık hamile kalalım da şu yaşadıklarımızı gülerek hatırlayalım bu ay hepimizin son uğraslari olur inşallah
Sagol canım.ya iste o lanet ağrıyı biliyorsun sende.bi tuttumu yatsanda uyusanda geçmiyor.hoş yatıp uyumakta ne mümkün.dün artık son haddeye geldi.cikarmaya basladim.ictim en sonunda.bende hamilelik kesinlesene kadar bir zarari yok diye biliyorum da genede içim rahat etmedi.ya döllenme olacaksa ve ben zarar veriyorsam diyeÇok geçmiş olsun yeni gördüm sıkma canını hiç bir sey olmaz. Bende de var bende içmiştim sonra çok araştırdım daha yerlesme olmadığı için etkilemiyor ilaçlar
bende cok üstüne durmuorm acıkcası ara verdim verdik gibi bişey daha dogrusuHangi hastaneye gttiğini biliyorsan devam edersin onunla. Yada başka bir doktora git tek bi doktor bakmıyor neticede ama sende bi salmışlık var belli ki
Gecen ay bizimkide cok cetin gectigi icin biliyorum kuzumbu ayda gecen aydan dolayi sesleri çıkmıyor zaten.insallah hayırlısıyla hepimizin son uğraşları olsunda onlarda rahatlasin bizde.aynen her iste bir hayır var.dun olmasi iyi olmus.bide bugün olur kafan rahat olur en azindan
Sagol canım.ya iste o lanet ağrıyı biliyorsun sende.bi tuttumu yatsanda uyusanda geçmiyor.hoş yatıp uyumakta ne mümkün.dün artık son haddeye geldi.cikarmaya basladim.ictim en sonunda.bende hamilelik kesinlesene kadar bir zarari yok diye biliyorum da genede içim rahat etmedi.ya döllenme olacaksa ve ben zarar veriyorsam diye
Aminnn inşallah yılın son ayı şans getirsin inşallah hepimize
Canım çizgi doğru yerde bence ama akıntı katı mıydı bende katı olduğunda yumurta oluşuyor oluyor daha ilerideki günlerde inceliyor akıntı belki 2.bir yumurta geliyordur.Düşük ateşte çizgi çeker zaten ben mi yanlış biliyorum acaba benim hep öyle oluyorKızlar benim tabloma bi bakabilir misiniz? Afedersiniz az önce yoğun uzayan akıntı geldi.. çizgi yanlış yere çekme ihtimali olabilir mi tabloya göre kafam karıştı.
Hep akıntı olurdu ama çizginin çektiği günlerde böyle uzayan akıntı olmamıştı. Bir de düşük bir ateşte çizgiyi çekmesi kafamı karıştırdı
Canım çizgi doğru yerde bence ama akıntı katı mıydı bende katı olduğunda yumurta oluşuyor oluyor daha ilerideki günlerde inceliyor akıntı belki 2.bir yumurta geliyordur.Düşük ateşte çizgi çeker zaten ben mi yanlış biliyorum acaba benim hep öyle oluyor
Çok geçmiş olsun canım. inşallah bundan sonra herşey ikiniz içinde çok güzel olsun..Âmin canlarım sağolun..dün hastaneden çıktık. Değerleri güzel çok şükür. İnşallah genetik testide temiz gelir.o biraz uzun süre de oluyomuş duanızı eksik etmeyin bizden..
Aldırdım sonundamerhaba kızlar nasılsınız . güzel haberleri olan var mı ? ateş ölçmeyi başaramadığım için bşlamadan bıraktım
Veson senin genetik sonucun ne oldu alabildin mi balcalıdan
Kusur olur mu canım hepimiz aynı dilden konuşuyoruz burdaNormal kıvamda yoğun uzayan şekildeydi.. ya kusura bakma böyle iğrenç anlattım ama ifade edebilmek için. O zaman ben sonraki günlere iyice dikkat edeyim inşallah dediğin gibi 2. yumurtlama oluyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?