Kaysa kaysa 15 e kayabilir.bugünü boş geçme son noktayı da koy inşallahKızlar benim tabloma bi bakabilir misiniz? Afedersiniz az önce yoğun uzayan akıntı geldi.. çizgi yanlış yere çekme ihtimali olabilir mi tabloya göre kafam karıştı.
Hep akıntı olurdu ama çizginin çektiği günlerde böyle uzayan akıntı olmamıştı. Bir de düşük bir ateşte çizgiyi çekmesi kafamı karıştırdı
Çatlayınca yükselişe geçecektir.Kusur olur mu canım hepimiz aynı dilden konuşuyoruz burdabencede imkanın varsa değerlendir garanti olsun ya benim tabloma bakar mısın bende de 2 gündür yoğun uzayan akıntı vardı bugün yok ama ateşte yükselmedi tahmini değer girdim çizgiyi çekmiyor daha çatlamayacak sanırım erken biliyorum ama eşim istekli olunca değerlendirdim gün falan hesaplamadım söylemedim de bakalım belki tutar bu ay asıl çalışma önümüzdeki aya inşallah
Kusur olur mu canım hepimiz aynı dilden konuşuyoruz burdabencede imkanın varsa değerlendir garanti olsun ya benim tabloma bakar mısın bende de 2 gündür yoğun uzayan akıntı vardı bugün yok ama ateşte yükselmedi tahmini değer girdim çizgiyi çekmiyor daha çatlamayacak sanırım erken biliyorum ama eşim istekli olunca değerlendirdim gün falan hesaplamadım söylemedim de bakalım belki tutar bu ay asıl çalışma önümüzdeki aya inşallah
Kaysa kaysa 15 e kayabilir.bugünü boş geçme son noktayı da koy inşallah
Haklısın canım sanki ilk dediğin olacak gibi evet 14 yada 15 değerlendiririm belki bakalım2 ihtimal var gibi geliyor.
1. si yarın da bugün ile aynı değer çıkarsa 14.gün düşüş olup 15. gün fırlayabilir. (Geçen ay ki tablon gibi)
2. ihtimal ise bu şekilde devam ederse 10. gün büyük ihtimal 11. gün çizgiyi çeker.
Sen iki ihtimale karşı bu geceyi yani 12. günü değerlendirebilirsen değerlendir.
Hatta 14. ve 15. günleri de değerlendir.
ilk söylediğim ihtimal sanki olacakmış gibi geliyor bana
Hayıt tohumunu almıştım daha önce baya acı tadı ama içmeye başlıycam artık yeterki gelsin bebişlerimiz keçi boynuzu özünü içirmeye başladım süte karıştırıyorum bi kaşık etkisi gitmez inşallah bilmiyorum ama içimi böyle güzel oldu bende içiyorum hattaAmin inşallah Allah hepimizin duasını kabul ederde evlat kokusuna hasret kalmayız. Ben bu ilaçlardan sonra adet dönemini çok zor geçiriyodum bırakınca rahatladım ama şimdi hayıt tohumunun çayını içiyorum çok faydası varmış bak aklında bulunsun benim komşum pko hastası onun dengelenmesi için hayıt tohumu kullanmış bir de spiral takılıymış ona rağmen bu tohumun çayını içtiği için hamile kalmış internettende bir araştır faydası kuvvetliymiş, artık hakkımızda hayırlısı her yolu deniyoruz umudumuz gelsin diye.
bayağı sıkıntılıymış durum . kim gösterdin raporu . düşünüyor musun tekrarAldırdım sonundatrizomi 9 kız bebekmiş cnm
Hayıt tohumunu almıştım daha önce baya acı tadı ama içmeye başlıycam artık yeterki gelsin bebişlerimiz keçi boynuzu özünü içirmeye başladım süte karıştırıyorum bi kaşık etkisi gitmez inşallah bilmiyorum ama içimi böyle güzel oldu bende içiyorum hatta
İçmeye zorlıycam ama aklımda olsun bu tablette sağol canımHayıt içemiyorsan Agnucaston tabletini iç canım aynı şey.
İnşallaaahhh inşallah.
Aynen endişe bitmiyor :)
Verdim sağlık ocagında barkodda aldm evde bakmak için ama girince boyle bir kayıt yok falan diyo acaba çıkmadı mı yoksa yanlış barkod mu verdiler.Kan verdin mi canım?
Verdim sağlık ocagında barkodda aldm evde bakmak için ama girince boyle bir kayıt yok falan diyo acaba çıkmadı mı yoksa yanlış barkod mu verdiler.
Aynen halklabim. Bu şekilde görünüyor.Çıkmamıştır daha labimden bakıyorsun dimi?
Aynen halklabim. Bu şekilde görünüyor.
Hımm olmadı yarın gidip alırım artık :)hmm yanlış da olabilir barkod numarası anlamadım canım. Çıkmazsa yarın ararsın sağlık ocağını
Yok canım ben rahim filminden sonra gitmedim doktora. Doktor 3 ay serbest bırakalım olmazsa gel aşılamaya başlayalım dedi bu son ayım bakalıminşallah tutarsen ne yaptın doktora falan devam edıomusun pekiuniq12
Leylacığım gözünüz aydın canımÂmin canlarım sağolun..dün hastaneden çıktık. Değerleri güzel çok şükür. İnşallah genetik testide temiz gelir.o biraz uzun süre de oluyomuş duanızı eksik etmeyin bizden..
Vesoncuğum üzüldüm duruma ama hayırlısı böyleymiş demek ki ağır anomaliler vardı yavrudaAldırdım sonundatrizomi 9 kız bebekmiş cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?