- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Kızlar ovu testim yarın daha da koyulaşacak sanırım
Kuzum bugünü de yarını da degerlendirin bazen bir anda catlayabiliyor ne zaman lh ın arttigini bilemiyoruz lh artışından 24-36 saat sonra catlama oluyor pik yaptiktan sonra degil her an catlayabilir ovulasyondan once icerde sperm bulunsunKızlar ovu testim yarın daha da koyulaşacak sanırım
Henuz çıkmamış sonuçlar yanlis barkod degilAynen halklabim. Bu şekilde görünüyor.
Hımm çoook tesekkür ederim ❤Henuz çıkmamış sonuçlar yanlis barkod degil
Dikkat et kendine bundan sonra canım. Sen iyi ve sağlıklı olduğun sürece evladın da öyle olacak unutma.
Benim durum aynı her an kanama riskiyle yaşıyorum. Hareketsizlikten ödem olmaya başladı vücudum. Son 3 hafta bakalım inşallah bu süreç de sorunsuz geçer
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Ablacım gelmiş geçmiş olsun inşallah sonuçlarıda temiz gelir sağlıkla büyüt miniğini
@maya_gallo cnm çalışmaları bırakma yükseliş yok henüz
LeYLa_21 cnm Rabbim bir daha ayırmasın sonuç çıkar çıkmaz yaz mutlaka
çok sevindim canım allah bağışlasın size bebeğinizi
leylacım down sendromu çıkmadı değilmi inşallah
Sağolun canlar..Âmin inşallah .Saracim 2 ay sonra anca çıkar dediler..Akşam bebeği getirdik. Salona bir girdim abla kardeş öyle bakiyolardiki birbirlerine eşim bile şok oldu.valla ablasını gözüyle inceliyo dedi..:)) iyiki doğurmuşum çok şükür..Çok geçmiş olsun canım. inşallah bundan sonra herşey ikiniz içinde çok güzel olsun..
inşallah canmYok canım ben rahim filminden sonra gitmedim doktora. Doktor 3 ay serbest bırakalım olmazsa gel aşılamaya başlayalım dedi bu son ayım bakalıminşallah tutar
Süte katma etkisi olmaz bir kaşık alsın arkasına du içebilirHayıt tohumunu almıştım daha önce baya acı tadı ama içmeye başlıycam artık yeterki gelsin bebişlerimiz keçi boynuzu özünü içirmeye başladım süte karıştırıyorum bi kaşık etkisi gitmez inşallah bilmiyorum ama içimi böyle güzel oldu bende içiyorum hatta
Kimseye göstermedim cnm.bu böyle oldu diye bir sonraki de hasta olacak diye bir şey yok.bu sonuç sadece bu bebeği bağlıyor. tüp bebek olursa olacak.o da pgt falan derken en az 15 bini bulur.şimdi mümkün değil.şimdilik akışına bıraktık zaten kolay kolay hamile kalmıyorum .korunmuyorum.ilişkiler de çok seyrek bir araya gelemiyoruz işlerden dolayı.nasip artıkbayağı sıkıntılıymış durum . kim gösterdin raporu . düşünüyor musun tekrar
Amin cnm.aynen öyle böyle olunca insan hiç de üzülmüyor biliyor musun? Sakat çocuk gerçekten zor.Çok şükür düşmüş diyebiliyorum.rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.Vesoncuğum üzüldüm duruma ama hayırlısı böyleymiş demek ki ağır anomaliler vardı yavruda
İnşallah sağlıklı bir kardeşi olur kızçenin
Bugün akşamı beklemeden daha erken bir test yap bakalımKızlar ovu testim yarın daha da koyulaşacak sanırım
Perinatolojimiydi neydi öyle bir bölüm vardı riskli gebelikler bölümüBen kan pıhtılaşmasını detaylı hangi bölümden yatırabilirim bilen varmı genetik bölümü bakti ama detaylı degilmis sanırım
tabi cannım hep böyle olacak diye bir şey yok .hayırlısı olsun canımKimseye göstermedim cnm.bu böyle oldu diye bir sonraki de hasta olacak diye bir şey yok.bu sonuç sadece bu bebeği bağlıyor. tüp bebek olursa olacak.o da pgt falan derken en az 15 bini bulur.şimdi mümkün değil.şimdilik akışına bıraktık zaten kolay kolay hamile kalmıyorum .korunmuyorum.ilişkiler de çok seyrek bir araya gelemiyoruz işlerden dolayı.nasip artık
Kizlar bugün ilk kez usg ye gireceğim bana dua edin
Aynen cizgi kaydı canım sıkıldıhilallll Çizginin yeri neden değişti acaba ovü testi yapıyorsun Allahtan
Sabah cizgi kayinca cok moralim bozulduAteş orda iniş çıkış yapınca o günü işaretlemiş ff.bir sonraki günlerin ateş Değeri çizginin yerini tekrar geriye alabilir.ama böyle de sıkıntı yok bence çalışmalar yerli yerinde hadi hayırlısıhilallll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?