Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ovu testim yarın daha da koyulaşacak sanırım

Bu gece, yarın ve ondan sonra ki gün çok önemli senin için.. elinden geldiği kadar değerlendirmeye çalış.

Bu gece değerlendirirsen yarın yumurtlama olursa yarın gündüzü de etkiler, yarın geceyi de değerlendirirsen ondan sonra ki gündüzü etkiler
Kaçırmazsın hiç yumurtlamayı

Kızlar ovu testim yarın daha da koyulaşacak sanırım
Kuzum bugünü de yarını da degerlendirin bazen bir anda catlayabiliyor ne zaman lh ın arttigini bilemiyoruz lh artışından 24-36 saat sonra catlama oluyor pik yaptiktan sonra degil her an catlayabilir ovulasyondan once icerde sperm bulunsun

Ben kan pıhtılaşmasını detaylı hangi bölümden yatırabilirim bilen varmı genetik bölümü bakti ama detaylı degilmis sanırım

Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah

Ablacım gelmiş geçmiş olsun inşallah sonuçlarıda temiz gelir sağlıkla büyüt miniğini

@maya_gallo cnm çalışmaları bırakma yükseliş yok henüz
LeYLa_21 cnm Rabbim bir daha ayırmasın sonuç çıkar çıkmaz yaz mutlaka

çok sevindim canım allah bağışlasın size bebeğinizi
leylacım down sendromu çıkmadı değilmi inşallah

Çok geçmiş olsun canım. inşallah bundan sonra herşey ikiniz içinde çok güzel olsun..
Sağolun canlar..Âmin inşallah .Saracim 2 ay sonra anca çıkar dediler..Akşam bebeği getirdik. Salona bir girdim abla kardeş öyle bakiyolardiki birbirlerine eşim bile şok oldu.valla ablasını gözüyle inceliyo dedi..:)) iyiki doğurmuşum çok şükür..

Süte katma etkisi olmaz bir kaşık alsın arkasına du içebilir

bayağı sıkıntılıymış durum . kim gösterdin raporu . düşünüyor musun tekrar
Kimseye göstermedim cnm.bu böyle oldu diye bir sonraki de hasta olacak diye bir şey yok.bu sonuç sadece bu bebeği bağlıyor. tüp bebek olursa olacak.o da pgt falan derken en az 15 bini bulur.şimdi mümkün değil.şimdilik akışına bıraktık zaten kolay kolay hamile kalmıyorum .korunmuyorum.ilişkiler de çok seyrek bir araya gelemiyoruz işlerden dolayı.nasip artık

Vesoncuğum üzüldüm duruma ama hayırlısı böyleymiş demek ki ağır anomaliler vardı yavruda
İnşallah sağlıklı bir kardeşi olur kızçenin
Amin cnm.aynen öyle böyle olunca insan hiç de üzülmüyor biliyor musun? Sakat çocuk gerçekten zor.Çok şükür düşmüş diyebiliyorum.rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.
Sen neler yapıyorsun?

Perinatolojimiydi neydi öyle bir bölüm vardı riskli gebelikler bölümü cibi35 belki bilir

nazah35 hamileysen bu bölüme gitmen gerek canim.

Benim saat 5 gibi karın ağrısıyla birlikte yine kanamam oldu ya şimdi tuvalete gittikçe damla şeklinde var sadece.. 11 de randevum inşallah sorun yoktur.

tabi cannım hep böyle olacak diye bir şey yok .hayırlısı olsun canım

Sabah cizgi kayinca cok moralim bozuldu testte yapiyorum genemi tutturamadim diye.aminn canım hayırlısı olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…