Canim insallah bi sorun çıkmaz.yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.az daha bekler insallah miniknazah35 hamileysen bu bölüme gitmen gerek canim.
Benim saat 5 gibi karın ağrısıyla birlikte yine kanamam oldu yaşimdi tuvalete gittikçe damla şeklinde var sadece.. 11 de randevum inşallah sorun yoktur.
Hayırlı güzel haberlerle gel insallah canımKizlar bugün ilk kez usg ye gireceğim bana dua edin
Hamile degilim henüz cnm sende sağlıkla al kucağına ins bebisini cnmnazah35 hamileysen bu bölüme gitmen gerek canim.
Benim saat 5 gibi karın ağrısıyla birlikte yine kanamam oldu yaşimdi tuvalete gittikçe damla şeklinde var sadece.. 11 de randevum inşallah sorun yoktur.
Tablo böyle de gayet güzel hiç merak etme.ovudan bir gün önceki ilişki ile hamile kalma ORANI en yüksektir.3 gün öncesi ile ovu günü ORANI bile eşit düşün.ilk sayfada oranlar varSabah cizgi kayinca cok moralim bozuldutestte yapiyorum genemi tutturamadim diye.aminn canım hayırlısı olur insallah
cnm benim aklımda riskli gebelik diye kalmış ama sanırım hamile kaldıktan sonra gidilen bir bölüm cibi onu yazmışPerinotolaji kadın doğumun detaylı bakanı degilmi cnm riskliler için yok o değil bence ona gitmiştim düşük sonrası muayene icincibi35
Vesonum Allahım hayırlısını versin.Amin cnm.aynen öyle böyle olunca insan hiç de üzülmüyor biliyor musun? Sakat çocuk gerçekten zor.Çok şükür düşmüş diyebiliyorum.rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.
Sen neler yapıyorsun?
Canım perinatoloji riskli gebeliklere bakar ama detaylı usg filan da yapılıyorTablo böyle de gayet güzel hiç merak etme.ovudan bir gün önceki ilişki ile hamile kalma ORANI en yüksektir.3 gün öncesi ile ovu günü ORANI bile eşit düşün.ilk sayfada oranlar var
cnm benim aklımda riskli gebelik diye kalmış ama sanırım hamile kaldıktan sonra gidilen bir bölüm cibi onu yazmış
Sen nasıl oldun canım? Çok dikkat et kendineHadi sende hayırlı haberle dön inşallah canım
Hayırlı güzel haberlerle gel insallah canım
Masallah miniğede sanadaKızlar cok sukur kalp atışını gördük
Sen nasıl oldun canım? Çok dikkat et kendine
Sağolasın kuzum darısı sizlere ins.Masallah miniğede sanada
Evet oranlara bakmıştım daha önce ama böyle kafam karışıyor.ovu testimi dogru ates mi dogru hangisine göre hareket etcem bilemedim.Tablo böyle de gayet güzel hiç merak etme.ovudan bir gün önceki ilişki ile hamile kalma ORANI en yüksektir.3 gün öncesi ile ovu günü ORANI bile eşit düşün.ilk sayfada oranlar var
cnm benim aklımda riskli gebelik diye kalmış ama sanırım hamile kaldıktan sonra gidilen bir bölüm cibi onu yazmış
Maşallah ikinizedeKızlar cok sukur kalp atışını gördük
Sağolasın kuzum darısı sizlere ins.
Gözün aydın canımKızlar cok sukur kalp atışını gördük
Sağolun canlar..Âmin inşallah .Saracim 2 ay sonra anca çıkar dediler..Akşam bebeği getirdik. Salona bir girdim abla kardeş öyle bakiyolardiki birbirlerine eşim bile şok oldu.valla ablasını gözüyle inceliyo dedi..:)) iyiki doğurmuşum çok şükür..
Canım gözünaydın sağlıkla gelsin miniğinKızlar cok sukur kalp atışını gördük
Maşallah ikinizede
Sağolun kızlar sizlerin de güzel haberlerini almayı nasip etsin Rabbim, bu aydan umutluyumGözün aydın canım
Sağolasın kuzum sen ne zamana gidiyorsun nasipse
Canım gözünaydın sağlıkla gelsin miniğin
Cumartesi gideceğim canım nasipse inşallah iyi haberlerini alırım merak ediyorumSağolun kızlar sizlerin de güzel haberlerini almayı nasip etsin Rabbim, bu aydan umutluyum
Sağolasın kuzum sen ne zamana gidiyorsun nasipse
İnşallah canım, hadi az kalmışCumartesi gideceğim canım nasipse inşallah iyi haberlerini alırım merak ediyorum
Amin inşallah canımİnşallah canım, hadi az kalmışguzel haberlerle gelirsin
Aynen canım şu ikili test kısmına bi gelsek daha da rahatlayacağız ben de diken üstündeyimAmin inşallah canımilk ayları hayırlısıyla atlatsak
maya_gallo cnm çalışmaları bırakma yükseliş yok henüz
@LeYLa_21 cnm Rabbim bir daha ayırmasın sonuç çıkar çıkmaz yaz mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?