Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
nazah35 hamileysen bu bölüme gitmen gerek canim.

Benim saat 5 gibi karın ağrısıyla birlikte yine kanamam oldu ya şimdi tuvalete gittikçe damla şeklinde var sadece.. 11 de randevum inşallah sorun yoktur.
Canim insallah bi sorun çıkmaz.yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.az daha bekler insallah minik

nazah35 hamileysen bu bölüme gitmen gerek canim.

Benim saat 5 gibi karın ağrısıyla birlikte yine kanamam oldu ya şimdi tuvalete gittikçe damla şeklinde var sadece.. 11 de randevum inşallah sorun yoktur.
Hamile degilim henüz cnm sende sağlıkla al kucağına ins bebisini cnm

Sabah cizgi kayinca cok moralim bozuldu testte yapiyorum genemi tutturamadim diye.aminn canım hayırlısı olur insallah
Tablo böyle de gayet güzel hiç merak etme.ovudan bir gün önceki ilişki ile hamile kalma ORANI en yüksektir.3 gün öncesi ile ovu günü ORANI bile eşit düşün.ilk sayfada oranlar var
Perinotolaji kadın doğumun detaylı bakanı degilmi cnm riskliler için yok o değil bence ona gitmiştim düşük sonrası muayene icin cibi35
cnm benim aklımda riskli gebelik diye kalmış ama sanırım hamile kaldıktan sonra gidilen bir bölüm cibi onu yazmış

Vesonum Allahım hayırlısını versin.
Sağlıklı hayırlı evlatların olsun inşallah.
Ben de ne yapayım hala işe geri dönmedim evdeyim ama yakındır bakalım ne olacak.

Canım perinatoloji riskli gebeliklere bakar ama detaylı usg filan da yapılıyor

Evet oranlara bakmıştım daha önce ama böyle kafam karışıyor.ovu testimi dogru ates mi dogru hangisine göre hareket etcem bilemedim.

Kızlar cok sukur kalp atışını gördük

Sen nasıl oldun canım? Çok dikkat et kendine
Canım gözünaydın sağlıkla gelsin miniğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…