Derecemi bozuldu ne oldu.bu ne istikrar ateste hic oynama yok
Amin cümlemizin inşallah Ücretsiz izne falan mı ayrıldın?seninki ne kadar oldu çocukVesonum Allahım hayırlısını versin.
Sağlıklı hayırlı evlatların olsun inşallah.
Ben de ne yapayım hala işe geri dönmedim evdeyim ama yakındır bakalım ne olacak.
Bu ay uzayacak anlaşılan yükseliş olana kadar bırakma çalışmaları
Canım perinatoloji riskli gebeliklere bakar ama detaylı usg filan da yapılıyor
Maşallah size maşallahKızlar cok sukur kalp atışını gördük
Sen nasıl oldun canım? Çok dikkat et kendine
Her ikisini baz alarak çizgiyi çekiyor ff.çalışmalar güzel Kafanı ona yormaEvet oranlara bakmıştım daha önce ama böyle kafam karışıyor.ovu testimi dogru ates mi dogru hangisine göre hareket etcem bilemedim.
Sağolasın kuzumMaşallah size maşallah
Meraba kızlar ateş ölçmeyi nasıl yapıosunuzHer ikisini baz alarak çizgiyi çekiyor ff.çalışmalar güzel Kafanı ona yorma
Biz ilişkileri ovu testine gore ayarliyoruz ama ates baska bişey diyor.artik bekleyip göreceğiz sonucuHer ikisini baz alarak çizgiyi çekiyor ff.çalışmalar güzel Kafanı ona yorma
İnşallah canım biraz daha ilerlemiş olur nasipseAynen canım şu ikili test kısmına bi gelsek daha da rahatlayacağız ben de diken üstündeyim
Canım kan pıhtılaşması testini detaylı hangi bölüm bakar dye genetik yaptı ama pek içime sinmedi bu kadar kayıp yaşamamın pıhtılaşma problemi olabilir çünkü başka hiç bir sebep görünmüyornazah35 sordı ne için sordu bilmiyorum ki
İlk sayfada detaylı anlatıyor cnm oku kafana takılanları sor yardımcı olalımMeraba kızlar ateş ölçmeyi nasıl yapıosunuz
Cnm genetik de olabilir.genetik bakılmış demiştin sanırım öyle Hatırlıyorum.rapor sonuçları varsa foto at bakalımCanım kan pıhtılaşması testini detaylı hangi bölüm bakar dye genetik yaptı ama pek içime sinmedi bu kadar kayıp yaşamamın pıhtılaşma problemi olabilir çünkü başka hiç bir sebep görünmüyor
İlla silinince yükselecek diye bir şart yok.72 saate kadar yoku var.bugünü mutlaka değerlenfirVeson canım bugün daha erken yaptım testi silikleşmiş dün gecede WC de ilk defa uzayan akıntının içinde çok açık renk kan gördüm başkada birşey olmadı ama ateşim bu sabah fırlamadı hemen ertesi gün fırlayacak diye birşey yok demi birde benim son ilişki 2 gün önce olmuştu tutar mı bilmiyorum bş arkadaşımız aynı şekilde hamile kalmıştı geçen aylarda inş tutar
tamam canm teşekkürler bakalım adetim 2 gün gecikti ama pcoluyum bole vakalar oldugu için hamile kalamadmİlk sayfada detaylı anlatıyor cnm oku kafana takılanları sor yardımcı olalım
Sağolasın kuzum
Cok geçmiş olsun canım.zamanında sağlıkla gelsinde normal ya da sezeryan artık farketmezKızlar teşekkür ederim hepinize. USG yapıldı nst ye girdim durum aynı aktif kanama yok ama hala lekelenme devam ediyor. Ağrı kanama olursa yine acile geleceksin dediler. Haftalık takibe aldilar.
37 de kesin sezeryan ama gidişata göre değerlendirilecek.
Cok geçmiş olsun canım.zamanında sağlıkla gelsinde normal ya da sezeryan artık farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?