Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vesonum Allahım hayırlısını versin.
Sağlıklı hayırlı evlatların olsun inşallah.
Ben de ne yapayım hala işe geri dönmedim evdeyim ama yakındır bakalım ne olacak.
Amin cümlemizin inşallah Ücretsiz izne falan mı ayrıldın?seninki ne kadar oldu çocuk

Veson canım bugün daha erken yaptım testi silikleşmiş dün gecede WC de ilk defa uzayan akıntının içinde çok açık renk kan gördüm başkada birşey olmadı ama ateşim bu sabah fırlamadı hemen ertesi gün fırlayacak diye birşey yok demi birde benim son ilişki 2 gün önce olmuştu tutar mı bilmiyorum bş arkadaşımız aynı şekilde hamile kalmıştı geçen aylarda inş tutar

Cnm genetik de olabilir.genetik bakılmış demiştin sanırım öyle Hatırlıyorum.rapor sonuçları varsa foto at bakalım

İlla silinince yükselecek diye bir şart yok.72 saate kadar yoku var.bugünü mutlaka değerlenfir

Kızlar teşekkür ederim hepinize. USG yapıldı nst ye girdim durum aynı aktif kanama yok ama hala lekelenme devam ediyor. Ağrı kanama olursa yine acile geleceksin dediler. Haftalık takibe aldilar.
37 de kesin sezeryan ama gidişata göre değerlendirilecek.

Cok geçmiş olsun canım.zamanında sağlıkla gelsinde normal ya da sezeryan artık farketmez

Cok geçmiş olsun canım.zamanında sağlıkla gelsinde normal ya da sezeryan artık farketmez

Yok kuzum normal zaten imkansız hem öncekiler sezeryan hem plasenta tamamen aşağıda ve damarlanma mevcut.
Mesane duvarında incelme falan dediler kendi aralarında ama açıklama yapmadılar bana. Bayaa kesiyi nereye atacaklarina karar vermeye çalıştılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…