- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Sağlıkla devam etsin inşSağolasın kuzum
Hayırlısıyla 37 yi bir görseydin canım.zaten gidişata göre demişler.az kaldı sabret kuzumKızlar teşekkür ederim hepinize. USG yapıldı nst ye girdim durum aynı aktif kanama yok ama hala lekelenme devam ediyor. Ağrı kanama olursa yine acile geleceksin dediler. Haftalık takibe aldilar.
37 de kesin sezeryan ama gidişata göre değerlendirilecek.
Silinince yumurta çatlamış olmuyor muİlla silinince yükselecek diye bir şart yok.72 saate kadar yoku var.bugünü mutlaka değerlenfir
Anladim canım.o zaman miniğimiz sağlıkla gelsin insallahYok kuzum normal zaten imkansız hem öncekiler sezeryan hem plasenta tamamen aşağıda ve damarlanma mevcut.
Mesane duvarında incelme falan dediler kendi aralarında ama açıklama yapmadılar bana. Bayaa kesiyi nereye atacaklarina karar vermeye çalıştılar.
Ateşin düşük. Tam çatladığı zamanı bilmek zor. Bu akşam çalışma şart. Ateş yarın yükselirse bugün çatlamıştır.Silinince yumurta çatlamış olmuyor mu
Nasılsın tatlım nasıl gidiyor? Bebek bu ay geliyor mu?Anladim canım.o zaman miniğimiz sağlıkla gelsin insallah
Hayırlısıyla 37 yi bir görseydin canım.zaten gidişata göre demişler.az kaldı sabret kuzum
Iyiyim canım sen nasılsın nerelerdesin ? Bildiğin gibi iste.uğraşıyoruz deniyoruzNasılsın tatlım nasıl gidiyor? Bebek bu ay geliyor mu?
BuralardayımIyiyim canım sen nasılsın nerelerdesin ? Bildiğin gibi iste.uğraşıyoruz deniyoruzbeklemedeyim insallah gelir bu ay
Aminn inşallah canımBuralardayım
İyiyim.Sizi bekliyorum. Gelir bu ay inşallah
Evet canım, 2 yaşı bitti artıkAmin cümlemizin inşallah Ücretsiz izne falan mı ayrıldın?seninki ne kadar oldu çocuk
Geçmiş olsun canım zamanında sağlıkla gelsin inşallah bebeğinKızlar teşekkür ederim hepinize. USG yapıldı nst ye girdim durum aynı aktif kanama yok ama hala lekelenme devam ediyor. Ağrı kanama olursa yine acile geleceksin dediler. Haftalık takibe aldilar.
Amin sagolasin canım sen de sağlıkla bebegini kucağına al ins. son zamanlar cabucak gecsinKuzumm gözün aydın sonuna dek sağlıkla devam eder inşallah :)
Amin teşekkür ederim sen de sağlıkla kavus yavruna ins.Sağlıkla devam etsin inş
Piki gördükten 72 saat içerisinde çatlaması beklenirSilinince yumurta çatlamış olmuyor mu
Çok şükür cnm evde misin yatış mı verdilerKızlar teşekkür ederim hepinize. USG yapıldı nst ye girdim durum aynı aktif kanama yok ama hala lekelenme devam ediyor. Ağrı kanama olursa yine acile geleceksin dediler. Haftalık takibe aldilar.
Oh oh maşallah.2.zamanı gelmiş:)Evet canım, 2 yaşı bitti artık
Geçmiş olsun canım zamanında sağlıkla gelsin inşallah bebeğin
Amin sagolasin canım sen de sağlıkla bebegini kucağına al ins. son zamanlar cabucak gecsin
Hepimiz inşallah canım
Amin teşekkür ederim sen de sağlıkla kavus yavruna ins.
Çok şükür cnm evde misin yatış mı verdiler
Derecemi bozuldu ne oldu.bu ne istikrar ateste hic oynama yok
Bende sade şekilde içiyorum normalde her çayı bol şekerli içerim ama etkileşim korkusundan normal şeker dahi atamıyorum artık işe yarasında herşey kabulümüz, çünkü beklemek artık çok yoruyor insanı ama Allah hepimize bunun sabrınıda verir inşallah.Hayıt tohumunu almıştım daha önce baya acı tadı ama içmeye başlıycam artık yeterki gelsin bebişlerimiz keçi boynuzu özünü içirmeye başladım süte karıştırıyorum bi kaşık etkisi gitmez inşallah bilmiyorum ama içimi böyle güzel oldu bende içiyorum hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?