Bakıldı ama detaylı degildi canımCnm genetik de olabilir.genetik bakılmış demiştin sanırım öyle Hatırlıyorum.rapor sonuçları varsa foto at bakalım
Bakıldı ama detaylı degildi canımCnm genetik de olabilir.genetik bakılmış demiştin sanırım öyle Hatırlıyorum.rapor sonuçları varsa foto at bakalım
Senin pıhtılaşma ile genetik tahlil sonuçlarını gördüğümü Hatırlıyorum.bir sıkıntı yoktu.ki Dr lar da aynı şeyi demişti sanki.seninkiler de benimkiler gibi genetiği bozuk bebeklerdir.ben 7 bebek kaybettim .birçok dr gezdim.hepsi aynı şeyi söylüyor.bu bebekler sağlıksızdı ve düştü.bunun için de yapacak birşey yok.sağlamı bulana kadar devamBakıldı ama detaylı degildi canım
Her ay aynı olacak diye birşey yok.gayet güzel ilerliyor çalışmalar yerli yerinde.bu farklılık sana Bebeğini getirsin inşallahAteşim iyice kafayı yedi.. geçen ayki tablomla hiç alakası yok
Eve çıktılar genetik tahlil sonucu iki aya falan çıkarmış.leyla abladan ve bebekten haber var mı kızlar?
birkaç gündür siteye pek giremedim haber alamadım.
Evet canım fırladı dün değerlendiremedik eşim dışarıdaydı bende gelince demedim birşey zaten bu ay bebek planı yoktu aslında ama şuan umut ediyorum biraz ovu dan 2 gün önce kendi isteğiyle oldu (çünkü kafada düşünmek ve mecburi yapmak çok etkilermiş ya )inşallah o tutar önümüzdeki ay sıkı bir çalışma başlıycak o zamana kadar bunaltmak istemiyorumHangimizsevmedik2000 ateş fırlamış umarım dünü değerlendirdiniz.yoksa bugünü mutlaka kaçırma
Canım hic bir tablo bir öncekine pek benzemiyor zaten.ona takılmaAteşim iyice kafayı yedi.. geçen ayki tablomla hiç alakası yok
O zaman demekki daha yumurta catlamadi.ama bugün sabitlikten çıkmışBenim de aklima geldi ama kontrol etmek icin baska zamanlarda da olctum farkli cikti :)
cibi35 bugğn nasılsın
Minnak dışarıya çıkmak icin cok sabırsız.tezcanli bi kızın olacak galiba canımBaskı var kasıklarda, lekelenme de bazen pembe bazen kahve devam ediyor ama ağrı yok şimdilik canım.
Zaten ne oluyorsa gece oluyor
Gece aslında dinleniyorsun .ama birikme falan oluyor herhalde.hareket yasağı var mı canım?gündüz napıyorsun?Baskı var kasıklarda, lekelenme de bazen pembe bazen kahve devam ediyor ama ağrı yok şimdilik canım.
Zaten ne oluyorsa gece oluyor
Gece aslında dinleniyorsun .ama birikme falan oluyor herhalde.hareket yasağı var mı canım?gündüz napıyorsun?
Her ay aynı olacak diye birşey yok.gayet güzel ilerliyor çalışmalar yerli yerinde.bu farklılık sana Bebeğini getirsin inşallah
Canım hic bir tablo bir öncekine pek benzemiyor zaten.ona takılma
Kızlar selam Bodrumda yaşayanınız var mı bilmiyorum ama biz burda çok büyük bir felaket atlattık sel baskını oldu yağmurdan dolayı baya baya sıkıntılı bir gün geçirdim
Saol canım alıştık gerçi bodrumun bu hallerine ama baya sarsıyor açıkcasıÇok geçmiş olsun.. tanıdıklarım var haberlerini aldım. Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?