Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakıldı ama detaylı degildi canım
Senin pıhtılaşma ile genetik tahlil sonuçlarını gördüğümü Hatırlıyorum.bir sıkıntı yoktu.ki Dr lar da aynı şeyi demişti sanki.seninkiler de benimkiler gibi genetiği bozuk bebeklerdir.ben 7 bebek kaybettim .birçok dr gezdim.hepsi aynı şeyi söylüyor.bu bebekler sağlıksızdı ve düştü.bunun için de yapacak birşey yok.sağlamı bulana kadar devam

Hangimizsevmedik2000 ateş fırlamış umarım dünü değerlendirdiniz.yoksa bugünü mutlaka kaçırma
Evet canım fırladı dün değerlendiremedik eşim dışarıdaydı bende gelince demedim birşey zaten bu ay bebek planı yoktu aslında ama şuan umut ediyorum biraz ovu dan 2 gün önce kendi isteğiyle oldu (çünkü kafada düşünmek ve mecburi yapmak çok etkilermiş ya )inşallah o tutar önümüzdeki ay sıkı bir çalışma başlıycak o zamana kadar bunaltmak istemiyorum

Baskı var kasıklarda, lekelenme de bazen pembe bazen kahve devam ediyor ama ağrı yok şimdilik canım.
Zaten ne oluyorsa gece oluyor
Gece aslında dinleniyorsun .ama birikme falan oluyor herhalde.hareket yasağı var mı canım?gündüz napıyorsun?

Gece aslında dinleniyorsun .ama birikme falan oluyor herhalde.hareket yasağı var mı canım?gündüz napıyorsun?

Yerinden kalkmayacaksın diye bir yasak yok ama çok kısıtlı hareketler tabii o da ödem, ayaklarda şişlik vs. yapıyor. Hatta fazla oturup yada yattığımda ilk ayağa kalkınca kasıklarımda şiddetli ağrı oluyor. Sabahları yataktan doğrulmak işkence gibi.
Biliyorum çok direndim çalışabilir raporu almak için ama mecbur olmasam evden dışarı çıkmazdım kesinlikle..

Her ay aynı olacak diye birşey yok.gayet güzel ilerliyor çalışmalar yerli yerinde.bu farklılık sana Bebeğini getirsin inşallah

Canım hic bir tablo bir öncekine pek benzemiyor zaten.ona takılma

Genelde benim 36.6 , 36.5 lere çıkardı ondan tereddütte kaldım kızlar öyle biliyordum sağolun içimi rahatlattınız

Kızlar selam Bodrumda yaşayanınız var mı bilmiyorum ama biz burda çok büyük bir felaket atlattık sel baskını oldu yağmurdan dolayı baya baya sıkıntılı bir gün geçirdim

Kızlar selam Bodrumda yaşayanınız var mı bilmiyorum ama biz burda çok büyük bir felaket atlattık sel baskını oldu yağmurdan dolayı baya baya sıkıntılı bir gün geçirdim

Çok geçmiş olsun.. tanıdıklarım var haberlerini aldım. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…