Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam Bodrumda yaşayanınız var mı bilmiyorum ama biz burda çok büyük bir felaket atlattık sel baskını oldu yağmurdan dolayı baya baya sıkıntılı bir gün geçirdim
Haberlerde gördüm cok gecmis olsun.Allah yardımcınız olsun canım

Dün misafirim vardı .. şimdi gördüm hiç canını sıkma sonuçta bir gün önce gece değerlendirdin ertesi günde çizgi var.
Daha iyi yumurta catlamıssa içinde sperm vardır
Hayırlısı olur insallah. artik yapacak bisey yok zaten bekleyip göreceğiz sonucu.insallah hepimiz bu ay güzel haberler veririz

Kkıııııızzzlaaarrrr
tebrikler canım. sağlıkla devam etsin

Âmin canlarım sağolun..dün hastaneden çıktık. Değerleri güzel çok şükür. İnşallah genetik testide temiz gelir.o biraz uzun süre de oluyomuş duanızı eksik etmeyin bizden..
çok geçmiş olsun ablacığım. sonuçlarda inşallah temiz çıkacak

Kızlar cok sukur kalp atışını gördük

Sen nasıl oldun canım? Çok dikkat et kendine
gözün aydın canım. sağlıkla devam etsin inşallah

canım çok dikkat et kendine. sağlıkla devam etsin ve vaktinde sağlıkla gelsin kuzun inşallah

telefonum bozuk olduğu için bilgisayardan anca girebildim. canım sana bişey sormak istiyorum. senin plasentan başından beri mi hep aşağıdaydı? yoksa sonradan mı aşağıya inmiş?şuanki kanama sebebi bu mu? geçen hafta ayrıntılı usg vardı. herşey çok güzel Allaha şükür yalnız en başından beri plasentam aşağıda halen yukarı çıkmamış. dikkatli olmam gerektiğini söyledi. kabız olma, ayakta fazla durma, kendini zorlayacak hareketler yapma dedi. düşük ve erken doğum riski olabiliyormuş. bir aya kadar yukarıda çıkabilirmiş. çıkmazsa normal doğum şansı olmuyormuş.

Kızlar selam Bodrumda yaşayanınız var mı bilmiyorum ama biz burda çok büyük bir felaket atlattık sel baskını oldu yağmurdan dolayı baya baya sıkıntılı bir gün geçirdim
çok çok geçmiş olsun. Rabbim yardımcınız olsun

L
Âmin cnm benim inşallah..duanızı eksik etmeyin bizden. .sende yolu yarıladın maşallah..sağlıkla doğsun bir avazda inşallah. Allah kimseyi darda koymasın. Ben bu sefer çok sancı çektim..çabuk doğdu açılma tamamlanınca ama.a.o açılma tamamlanana kadar ne çektim gelde bana sor...

leyla abladan ve bebekten haber var mı kızlar?
birkaç gündür siteye pek giremedim haber alamadım.
mesajını yeni gördüm Cemrecim.gerci Tuğbacım cevaplamış sağolsun ..Biz iyiyiz çok şükür. Evimize kavuştuk. Emzirme için savaşıyorum. Hastanede biberonla beslendigi için memeyi bilmiyo.Agzina koyuyorum Cekmiyo ..Bende bugün Sütümü sağdım biberonla verdim.kelebek üçlü meme ucu tavsiye etti bir arkadaşım. Onunla emer dedi ama inşallah..deneyecem. Hastanede emdi beni.evdede tek Göğsümü emdi.dahada Emmiyo.cekemiyo memeyi..benmi beceremedim bilmem..:))

leyla abladan ve bebekten haber var mı kızlar?
birkaç gündür siteye pek giremedim haber alamadım.
mesajını yeni gördüm Cemrecim.gerci Tuğbacım cevaplamış sağolsun ..Biz iyiyiz çok şükür. Evimize kavuştuk. Emzirme için savaşıyorum. Hastanede biberonla beslendigi için memeyi bilmiyo.Agzina koyuyorum Cekmiyo ..Bende bugün Sütümü sağdım biberonla verdim.kelebek üçlü meme ucu tavsiye etti bir arkadaşım. Onunla emer dedi ama inşallah..deneyecem. Hastanede emdi beni.evdede tek Göğsümü emdi.dahada Emmiyo.cekemiyo memeyi..benmi beceremedim bilmem..:))

ablacığım iyi olmanıza çok çok sevindim.
hep iyi olun daha da iyi olun inşallah.
emme konusuna gelince biberondan alıştıysa göğsünden çekmek zor geliyor olabilir.
sütünü sağıp biberonla verirsin en kötüsü yeter ki anne sütünden faydalansın da.
iyisiniz ya gerisini dert etme sen.

Ayrıntılıdan önce aşağıdaydı, ayrıntılıda yukarı çıkmıştı sonradan aşağı inip yapışmış canım. Hiç belli olmuyor sen yinede dikkat et söylediği riskler plasenta aşağıda olduğu sürece var ama normal doğum olmaması için tam kapatmış olması gerekiyormuş. Yani aşağıda da olsa yeri önemli.

tamam canım çok teşekkür ederim

Sağol cnm Âmin inşallah. Sen nasılsın Bebiş nasıl?Sen de epey mesafe katetdin..Hayırlısıyla ve sağlıkla kavuş inşallah kuzum...

Sağol cnm Âmin inşallah. Sen nasılsın Bebiş nasıl?Sen de epey mesafe katetdin..Hayırlısıyla ve sağlıkla kavuş inşallah kuzum...

ben iyiyim çok şükür Asil'de iyi.
Allah bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah.
hepimizin evladına da sağlık sıhhat nasip etsin.

ben iyiyim çok şükür Asil'de iyi.
Allah bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah.
hepimizin evladına da sağlık sıhhat nasip etsin.
Kuzum maş göbüşüne bayıldımmmm.hangi mağazada müdürsün sen?elbise 10numara olmuş.minnacık göbüşün.

Kuzum maş göbüşüne bayıldımmmm.hangi mağazada müdürsün sen?elbise 10numara olmuş.minnacık göbüşün.

çok sağ ol canım benim.
ben bir italyan mağazasında yöneticiyim.
evet göbeğim çok büyük değil şimdilik istediğimi giyiyorum

Canım cok teşekkür ederim benim de ilk gebelikte plesanta asagidaydi detaylida ogrenmistik ama sonra yukarı çıkmış normal dogum oldu, ins.senin de çıkar cok endise etme genel bir durum dikkat et sadece

Canım cok teşekkür ederim benim de ilk gebelikte plesanta asagidaydi detaylida ogrenmistik ama sonra yukarı çıkmış normal dogum oldu, ins.senin de çıkar cok endise etme genel bir durum dikkat et sadece
Inşallah canım inşallah dediğin gibi olur ve zamanla yukarı çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…