Haberlerde gördüm cok gecmis olsun.Allah yardımcınız olsun canımKızlar selam Bodrumda yaşayanınız var mı bilmiyorum ama biz burda çok büyük bir felaket atlattık sel baskını oldu yağmurdan dolayı baya baya sıkıntılı bir gün geçirdim
Teşekkür ederim canım şükür atlattıkHaberlerde gördüm cok gecmis olsun.Allah yardımcınız olsun canım
Aynen cizgi kaydı canım sıkıldı
Eve çıktılar genetik tahlil sonucu iki aya falan çıkarmış.
Hayırlısı olur insallah. artik yapacak bisey yok zaten bekleyip göreceğiz sonucu.insallah hepimiz bu ay güzel haberler veririzDün misafirim vardı .. şimdi gördüm hiç canını sıkma sonuçta bir gün önce gece değerlendirdin ertesi günde çizgi var.
Daha iyi yumurta catlamıssa içinde sperm vardır
tebrikler canım. sağlıkla devam etsinKkıııııızzzlaaarrrr
çok geçmiş olsun ablacığım. sonuçlarda inşallah temiz çıkacakÂmin canlarım sağolun..dün hastaneden çıktık. Değerleri güzel çok şükür. İnşallah genetik testide temiz gelir.o biraz uzun süre de oluyomuş duanızı eksik etmeyin bizden..
gözün aydın canım. sağlıkla devam etsin inşallahKızlar cok sukur kalp atışını gördük
Sen nasıl oldun canım? Çok dikkat et kendine
canım çok dikkat et kendine. sağlıkla devam etsin ve vaktinde sağlıkla gelsin kuzun inşallahKızlar teşekkür ederim hepinize. USG yapıldı nst ye girdim durum aynı aktif kanama yok ama hala lekelenme devam ediyor. Ağrı kanama olursa yine acile geleceksin dediler. Haftalık takibe aldilar.
37 de kesin sezeryan ama gidişata göre değerlendirilecek.
telefonum bozuk olduğu için bilgisayardan anca girebildim. canım sana bişey sormak istiyorum. senin plasentan başından beri mi hep aşağıdaydı? yoksa sonradan mı aşağıya inmiş?şuanki kanama sebebi bu mu? geçen hafta ayrıntılı usg vardı. herşey çok güzel Allaha şükürYok kuzum normal zaten imkansız hem öncekiler sezeryan hem plasenta tamamen aşağıda ve damarlanma mevcut.
Mesane duvarında incelme falan dediler kendi aralarında ama açıklama yapmadılar bana. Bayaa kesiyi nereye atacaklarina karar vermeye çalıştılar.
çok çok geçmiş olsun. Rabbim yardımcınız olsunKızlar selam Bodrumda yaşayanınız var mı bilmiyorum ama biz burda çok büyük bir felaket atlattık sel baskını oldu yağmurdan dolayı baya baya sıkıntılı bir gün geçirdim
Âmin cnm benim inşallah..duanızı eksik etmeyin bizden. .sende yolu yarıladın maşallah..sağlıkla doğsun bir avazda inşallah. Allah kimseyi darda koymasın. Ben bu sefer çok sancı çektim..çabuk doğdu açılma tamamlanınca ama.a.o açılma tamamlanana kadar ne çektim gelde bana sor...tebrikler canım. sağlıkla devam etsin
çok geçmiş olsun ablacığım. sonuçlarda inşallah temiz çıkacak
gözün aydın canım. sağlıkla devam etsin inşallah
canım çok dikkat et kendine. sağlıkla devam etsin ve vaktinde sağlıkla gelsin kuzun inşallah
telefonum bozuk olduğu için bilgisayardan anca girebildim. canım sana bişey sormak istiyorum. senin plasentan başından beri mi hep aşağıdaydı? yoksa sonradan mı aşağıya inmiş?şuanki kanama sebebi bu mu? geçen hafta ayrıntılı usg vardı. herşey çok güzel Allaha şüküryalnız en başından beri plasentam aşağıda halen yukarı çıkmamış. dikkatli olmam gerektiğini söyledi. kabız olma, ayakta fazla durma, kendini zorlayacak hareketler yapma dedi. düşük ve erken doğum riski olabiliyormuş. bir aya kadar yukarıda çıkabilirmiş. çıkmazsa normal doğum şansı olmuyormuş.
çok çok geçmiş olsun. Rabbim yardımcınız olsun
mesajını yeni gördüm Cemrecim.gerci Tuğbacım cevaplamış sağolsun ..Biz iyiyiz çok şükür. Evimize kavuştuk. Emzirme için savaşıyorum. Hastanede biberonla beslendigi için memeyi bilmiyo.Agzina koyuyorum Cekmiyo ..Bende bugün Sütümü sağdım biberonla verdim.kelebek üçlü meme ucu tavsiye etti bir arkadaşım. Onunla emer dedi ama inşallah..deneyecem. Hastanede emdi beni.evdede tek Göğsümü emdi.dahada Emmiyo.cekemiyo memeyi..benmi beceremedim bilmem..:))leyla abladan ve bebekten haber var mı kızlar?
birkaç gündür siteye pek giremedim haber alamadım.
mesajını yeni gördüm Cemrecim.gerci Tuğbacım cevaplamış sağolsun ..Biz iyiyiz çok şükür. Evimize kavuştuk. Emzirme için savaşıyorum. Hastanede biberonla beslendigi için memeyi bilmiyo.Agzina koyuyorum Cekmiyo ..Bende bugün Sütümü sağdım biberonla verdim.kelebek üçlü meme ucu tavsiye etti bir arkadaşım. Onunla emer dedi ama inşallah..deneyecem. Hastanede emdi beni.evdede tek Göğsümü emdi.dahada Emmiyo.cekemiyo memeyi..benmi beceremedim bilmem..:))leyla abladan ve bebekten haber var mı kızlar?
birkaç gündür siteye pek giremedim haber alamadım.
mesajını yeni gördüm Cemrecim.gerci Tuğbacım cevaplamış sağolsun ..Biz iyiyiz çok şükür. Evimize kavuştuk. Emzirme için savaşıyorum. Hastanede biberonla beslendigi için memeyi bilmiyo.Agzina koyuyorum Cekmiyo ..Bende bugün Sütümü sağdım biberonla verdim.kelebek üçlü meme ucu tavsiye etti bir arkadaşım. Onunla emer dedi ama inşallah..deneyecem. Hastanede emdi beni.evdede tek Göğsümü emdi.dahada Emmiyo.cekemiyo memeyi..benmi beceremedim bilmem..:))
tebrikler canım. sağlıkla devam etsin
canım çok dikkat et kendine. sağlıkla devam etsin ve vaktinde sağlıkla gelsin kuzun inşallah
telefonum bozuk olduğu için bilgisayardan anca girebildim. canım sana bişey sormak istiyorum. senin plasentan başından beri mi hep aşağıdaydı? yoksa sonradan mı aşağıya inmiş?şuanki kanama sebebi bu mu? geçen hafta ayrıntılı usg vardı. herşey çok güzel Allaha şüküryalnız en başından beri plasentam aşağıda halen yukarı çıkmamış. dikkatli olmam gerektiğini söyledi. kabız olma, ayakta fazla durma, kendini zorlayacak hareketler yapma dedi. düşük ve erken doğum riski olabiliyormuş. bir aya kadar yukarıda çıkabilirmiş. çıkmazsa normal doğum şansı olmuyormuş.
tamam canım çok teşekkür ederimAyrıntılıdan önce aşağıdaydı, ayrıntılıda yukarı çıkmıştı sonradan aşağı inip yapışmış canım. Hiç belli olmuyor sen yinede dikkat et söylediği riskler plasenta aşağıda olduğu sürece var ama normal doğum olmaması için tam kapatmış olması gerekiyormuş. Yani aşağıda da olsa yeri önemli.
Sağol cnm Âmin inşallah. Sen nasılsın Bebiş nasıl?Sen de epey mesafe katetdin..Hayırlısıyla ve sağlıkla kavuş inşallah kuzum...ablacığım iyi olmanıza çok çok sevindim.
hep iyi olun daha da iyi olun inşallah.
emme konusuna gelince biberondan alıştıysa göğsünden çekmek zor geliyor olabilir.
sütünü sağıp biberonla verirsin en kötüsü yeter ki anne sütünden faydalansın da.
iyisiniz ya gerisini dert etme sen.
Sağol cnm Âmin inşallah. Sen nasılsın Bebiş nasıl?Sen de epey mesafe katetdin..Hayırlısıyla ve sağlıkla kavuş inşallah kuzum...
Haberlerin güzel olmasına çok sevindim canım.inş memeyi alır da rahatlarsın.Sağol cnm Âmin inşallah. Sen nasılsın Bebiş nasıl?Sen de epey mesafe katetdin..Hayırlısıyla ve sağlıkla kavuş inşallah kuzum...
Kuzum maş göbüşüne bayıldımmmm.hangi mağazada müdürsün sen?elbise 10numara olmuş.minnacık göbüşün.ben iyiyim çok şükür Asil'de iyi.
Allah bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah.
hepimizin evladına da sağlık sıhhat nasip etsin.
Kuzum maş göbüşüne bayıldımmmm.hangi mağazada müdürsün sen?elbise 10numara olmuş.minnacık göbüşün.
Canım cok teşekkür ederim benim de ilk gebelikte plesanta asagidaydi detaylida ogrenmistik ama sonra yukarı çıkmış normal dogum oldu, ins.senin de çıkar cok endise etme genel bir durum dikkat et sadecetebrikler canım. sağlıkla devam etsin
Inşallah canım inşallah dediğin gibi olur ve zamanla yukarı çıkarCanım cok teşekkür ederim benim de ilk gebelikte plesanta asagidaydi detaylida ogrenmistik ama sonra yukarı çıkmış normal dogum oldu, ins.senin de çıkar cok endise etme genel bir durum dikkat et sadece
Maşallah ikinize de sağlıkla devam edin inşallah. .Kızlar cok sukur kalp atışını gördük
Sen nasıl oldun canım? Çok dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?