AminMaşallah ikinize de sağlıkla devam edin inşallah. .
Âmin cnm benim inşallah...ben iyiyim çok şükür Asil'de iyi.
Allah bana da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah.
hepimizin evladına da sağlık sıhhat nasip etsin.
Valla dün silikon uçlu meme aldırdım eşime..bebişim emmeyi başardı ama gecede gaz olayı bizi bitirdi..Haberlerin güzel olmasına çok sevindim canım.inş memeyi alır da rahatlarsın.
Pıt pıtları duymuşsun maşallah Özlemcim... sağlıkla ilerlesin inşallah cnm..Canım cok teşekkür ederim benim de ilk gebelikte plesanta asagidaydi detaylida ogrenmistik ama sonra yukarı çıkmış normal dogum oldu, ins.senin de çıkar cok endise etme genel bir durum dikkat et sadece
Çok geçmiş olsun.Kızlar selam Bodrumda yaşayanınız var mı bilmiyorum ama biz burda çok büyük bir felaket atlattık sel baskını oldu yağmurdan dolayı baya baya sıkıntılı bir gün geçirdim
Teşekkür ederim sağol. Geçti çok şükürÇok geçmiş olsun.
Sağol cnm benim. Herşey yolunda Çok şükür ..Inşallah dahada iyi olacak Allahın izniyle..Urasada maşallah annesi..ne çabuk büyüyorlar insan inanamıyor..
Sağol cnm benim. Herşey yolunda Çok şükür ..Inşallah dahada iyi olacak Allahın izniyle..Urasada maşallah annesi..ne çabuk büyüyorlar insan inanamıyor..
Ablacım inşallah herşey daha da iyi olacak. Gerçekten ismi ne oldu miniğin :)Sağol cnm benim. Herşey yolunda Çok şükür ..Inşallah dahada iyi olacak Allahın izniyle..Urasada maşallah annesi..ne çabuk büyüyorlar insan inanamıyor..
Can çıkar huy çıkmaz derler.Leylanın dpo 33-43-53 testlerinden pay biç işteLeyla daha isim koymadin mı kıza :))
Can çıkar huy çıkmaz derler.Leylanın dpo 33-43-53 testlerinden pay biç işteben diyeyim 40ı çıkınca sen anla dişi çıkınca söyler adını
Canım daha erken olabilir test icin.daha günün de var zaten.hatirlasana @deeploneliness in dpo 9 da testi negatifti ama 4-5 gün sonra pozitifi gördüSabah test yaptım negatifi gördüm. Sanırım bu ay da tutturamadım :)
Evet biliyorum ama içimden bir his yap dedi. Keşke o hissi dinlemeseydimCanım daha erken olabilir test icin.daha günün de var zaten
Inşallah canım insallah güzel haberle sonuçlanır bu ay tablonEvet biliyorum ama içimden bir his yap dedi. Keşke o hissi dinlemeseydiminşallah ateşim düşmez yükselişe geçer
Valla canım sanki remicik gibi günde çift dikiş gitmiş gibi konuşuyorsunhttp://fertilityfriend.com/home/6aacdf/
Kizlar herkese iyi pazarlar. Sizce tamam mi calismaya devam mi?
Leyla daha isim koymadin mı kıza :))
Ablacım inşallah herşey daha da iyi olacak. Gerçekten ismi ne oldu miniğin :)
Biraz merak iyidir...:))Can çıkar huy çıkmaz derler.Leylanın dpo 33-43-53 testlerinden pay biç işteben diyeyim 40ı çıkınca sen anla dişi çıkınca söyler adını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?