Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson çizginin çekildiği yerin yanılma payı olabilir mi? 13.gündeydi.
Ama bana sanki 15.gün yumurtlama oldu gibi geliyor sana zahmet bi inceleyebilir misin tablomu
13 değil orası kesin 15 ya da 18 bundan sonraki birkaç günün ateş Değeri çizginin yerini oynatabilir.ateş güzel yükseliş göstermiş bir önceki aydan çok farklı hadi hayırlısı

13 değil orası kesin 15 ya da 18 bundan sonraki birkaç günün ateş Değeri çizginin yerini oynatabilir.ateş güzel yükseliş göstermiş bir önceki aydan çok farklı hadi hayırlısı

Hiç inmez inşallah :) Çok sağol Veson bu ay hepimiz güzel haberler verebiliriz inşallah

maya_gallo tmm dır bekleyişe geç bakalım
uniq12 tesr için bana da erken geldi.test yaptığın güne negatif gir görelim hangi gün
Aslında bende erken olduğunun farkındayım da işte bi umut :) tabloya göre son 4 günüm testi girdim tabloya. İnşallah hiç düşmez ateşim. Gerçi geçen ay 36,3 le oldum ama.

Veson çizginin çekildiği yerin yanılma payı olabilir mi? 13.gündeydi.
Ama bana sanki 15.gün yumurtlama oldu gibi geliyor sana zahmet bi inceleyebilir misin tablomu
Bende baktım da bana da 15 gibi geliyor o kadar gecikmemiştir yumurtlama her durumda ateş ve ilişki günleri çok güzel hadi inşallah hayırlısı kuzum

Arada ufak bi düşüş ve tekrar yükseliş olunca cizginin yeri degisiyor.bende de öyle oldu.test yaptığım halde ff ateşi baz alıyor.veson daha iyi bilir tabiki
Benim de ateş bugün düştü
Kuzum 1 hafta sonra düşmüş genelde öyle oluyorya inş yerleşme düşüğüdür yarın tekrardan yükselir

Kuzum 1 hafta sonra düşmüş genelde öyle oluyorya inş yerleşme düşüğüdür yarın tekrardan yükselir
Geçen ayda yumurtlamanin 6.gününde düşüs olup tekrar çıkmıştı ama gene sonuc kırmızı.o yüzden cok umutlanamiyorum canım.

Arada ufak bi düşüş ve tekrar yükseliş olunca cizginin yeri degisiyor.bende de öyle oldu.test yaptığım halde ff ateşi baz alıyor.veson daha iyi bilir tabiki
Benim de ateş bugün düştü

O kadarcık düşüşten bişe olmaz normal yarın tekrar çıkacaktır.
Adet olman için de şuan erken.. o yüzden sıkma canını

Bende baktım da bana da 15 gibi geliyor o kadar gecikmemiştir yumurtlama her durumda ateş ve ilişki günleri çok güzel hadi inşallah hayırlısı kuzum

Çok sağol ❤ 18. günü kıl payı değerlendirdim normalde 16.günde noktalayacakım :)
Ben zaten 13. güne çizgiyi çektiğinden beri içime sinmemişti hep 15 gibi gelmişti.
Hayırlısı olsun artık bu ay inşallah son olur hepimiz için

O kadarcık düşüşten bişe olmaz normal yarın tekrar çıkacaktır.
Adet olman için de şuan erken.. o yüzden sıkma canını
adet olmam için erken canım tabi daha 1 hafta varda.işte bi kere düştümü benim umutlarda direk sıfıra düşüyor.hayırlısı olsun hepimiz için

adet olmam için erken canım tabi daha 1 hafta varda.işte bi kere düştümü benim umutlarda direk sıfıra düşüyor.hayırlısı olsun hepimiz için

36.5 senin için düşük bi rakam değil ki..
Hamile kalanların tablolarını iyice inceledim çok nadir düşüş olmadan ilerleyen var.. bence o nadir insanlardan değiliz biz :) Yarın benim de düşer
Belki de zigzag çizecek şuan moral bozmak için çok erken bu hafta önemli haftadasın stres yapmak yok.. hadii tekrat topla umutları :)

yarın muhtemelen çıkar zaten de ne bileyim.gönül hiç düşmeden yüksek devam etsin istiyor böyle geçen ayki düşüş gibi olduğu için moralim bozuldu.son 1 hafta.artık sıkıp dişimizi bekleyeceğiz zaten benim son 4 gün kala belli olur.lekelenme başlarsa bu ayda hüsran demektir.

Gelmesin o lekeler inşallah.. ah ah seni çok iyi anlıyorum ben bazen tahmini rakamlar girip keşke böyle olsa diyorum :) Önümüzdeki haftasonuna kadar dananın kuyruğu kopar inşallah güzel sonuçlarımız olur

Gelmesin o lekeler inşallah.. ah ah seni çok iyi anlıyorum ben bazen tahmini rakamlar girip keşke böyle olsa diyorum :) Önümüzdeki haftasonuna kadar dananın kuyruğu kopar inşallah güzel sonuçlarımız olur
Su bir hafta hemen gecse de ne olacaksa olsa :) bazen hayal kuruyorum.evde test var.yapsam bide baksam silik ikinci çizgi çıkmış .silik cizgiyede razıyım yani :)) sonra diyorum eşime şöyle söylerim diye plan yapıyorum kafamda.ama ailelere kalp atışını duymadan demeyiz diyorum... hayaller hayallerrr.2 yıldır aynı hayalleri kuruyorum.Allahim bu ay hepimizin hayalerini gerçek kılsın insallah

Ah o hayaller. Bende dün test yaparken bir ton hayal kurdum kurarken de kalbim hızlı hızlı attı heyecandan. Çift çizgi çıkarsa eşime nasıl söylerim diye düşündüm tabi bunları düşünürken o sevimsiz tek çizgi bana bakıyordu :) inşallah hayallerimiz gerçek olur bigün

Bende ayniyim canim ayaklarim hic isinmiyor bu sene 2 corap giyer oldum resmen hahaha:)) giremiyorum cok misafirlerim bugun gitti. Cok calismada olmadi aksama kadar calis sonra evde yatili misafir. Bu ay olmaz zaten su tahlilleri 2 aya duzelirse insallah. Keciboynuzu kac aya etkisini gosterir acaba biliyomusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…