Inşallah kuzum.bazen negatifi gorecegimizden emin olarak bile test yapsak o sevimsiz tek kırmızı çizgi gene bizi üzmeyi başarıyorAh o hayaller. Bende dün test yaparken bir ton hayal kurdum kurarken de kalbim hızlı hızlı attı heyecandan. Çift çizgi çıkarsa eşime nasıl söylerim diye düşündüm tabi bunları düşünürken o sevimsiz tek çizgi bana bakıyordu :) inşallah hayallerimiz gerçek olur bigün
Su akar yolunu bulur birkaç gün daha ölç çizginin yeri değişmezse tekrar değerlendiririzKızlar programa gore 32. gün adet olacağım :)) Ben hiç hayatımda 32. gün adet olmadım ben bu yeni çizgimi kabul etmiyorum :))
Valla misafir vardi evde ne buraya girebildim ne iliski cok oldu bu ay gecti gibime geliyor ya. Sanki 10. Gunde yumurtladim adet gunum de belli olcak artikYeterli yükseliş yok çalışmaları sıklaştır bana ateş yakında yükselecek gibi geldi
Su anda bile ayaklarım soğuk suyun icinde gibi :))) Artık oldugu kadar diyelim.misafirlerde hep zamaninda geliyor... Canım benim bildigim bu tarz seyleri 2-3 ay kullanmak gerekiyor ama kullanılan ay da hemen etkisini görenler varBende ayniyim canim ayaklarim hic isinmiyor bu sene 2 corap giyer oldum resmen hahaha:)) giremiyorum cok misafirlerim bugun gitti. Cok calismada olmadi aksama kadar calis sonra evde yatili misafir. Bu ay olmaz zaten su tahlilleri 2 aya duzelirse insallah. Keciboynuzu kac aya etkisini gosterir acaba biliyomusun?
Evet ya bide gerdiler beniSu anda bile ayaklarım soğuk suyun icinde gibi :))) Artık oldugu kadar diyelim.misafirlerde hep zamaninda geliyor... Canım benim bildigim bu tarz seyleri 2-3 ay kullanmak gerekiyor ama kullanılan ay da hemen etkisini görenler var
Biz az geriliyoruz ya birazda onlar gersinEvet ya bide gerdiler benineyseki gittiler evde calis iste calis birak iliskiyi kacarak ise gidiyordum evden bakalim bu ay adetim gelirde gelecek aya calisirim insallah
Seninde aynı benim gibiymis.benimde adet öncesi başım ağrıyor.ama hep derler ya hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı olurmus .o yüzden dur bakalım.günün gelene kadar bekleyelimBenim bu ayda tutmadı galiba her adet öncesi baş ağrım olur. Şimdi sanki hafiften bir ağırlık var kafamda olumsuz düşünmek istemiyorum aslıdnda ama son günler bi gariplik çöküyor üstüme bu ay aslında O kadar hızlı geçti ki bana gerçekten ilk defa gün saymadım. Böylesi daha iyi oluyormuş onu anladım
Zaten beklemekten başka elden birşey gelmiyor ki malesef. Eskiden baya migren krizim olurdu ama birkaç aydır hafiften yokluyorSeninde aynı benim gibiymis.benimde adet öncesi başım ağrıyor.ama hep derler ya hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı olurmus .o yüzden dur bakalım.günün gelene kadar bekleyelim
Benim ki hep öyle iste migren krizi seklindeZaten beklemekten başka elden birşey gelmiyor ki malesef. Eskiden baya migren krizim olurdu ama birkaç aydır hafiften yokluyor
Bu hayaller bana çooook tanıdık geldi canımSu bir hafta hemen gecse de ne olacaksa olsa :) bazen hayal kuruyorum.evde test var.yapsam bide baksam silik ikinci çizgi çıkmış .silik cizgiyede razıyım yani :)) sonra diyorum eşime şöyle söylerim diye plan yapıyorum kafamda.ama ailelere kalp atışını duymadan demeyiz diyorum... hayaller hayallerrr.2 yıldır aynı hayalleri kuruyorum.Allahim bu ay hepimizin hayalerini gerçek kılsın insallah
Yok bence 10 değil 17 ya da 20 olabilir.bugünki ateşi de gir bakalım.bir de 14 teki M yi spotting e çevirValla misafir vardi evde ne buraya girebildim ne iliski cok oldu bu ay gecti gibime geliyor ya. Sanki 10. Gunde yumurtladim adet gunum de belli olcak artik
Bakın kızlar hamile kalamıyorum diye benim gibi gerizekalıca dualar etmeyin.ben cibi bana midem çok bulanıyor dediğinde ohhh ohhh ne güzel inş benim de bulanır demiştim.tam bir salağım yani.duanızı da düzgün yapın benim gibigezmeyin.valla 1,5 aydır tükendim.gecem gündüzüm kusmuk.ıyyykkk iğrenç.
Sen ve daha bir cok kişi var aslında burda ümidimizi arttıracak ama iste insan korkuyor genede ya o zaman hic gelmezse ya cok uzun sürerse diye.Allah'ım en hayırlı zamanda en hayırlısını nasip eder inşallah hepimizeBu hayaller bana çooook tanıdık geldi canımdoğru zaman gelince hayaller gerçek olacak Allah’ın izniyle.beni hatırla ümidin artsın...
Geçmiş olsun tatlım. Dr a git bence. Serum bağlar belki dururYa kızlar bu sabah yine kanamam oldu gitmedim hastaneye
Kasım 1 den beri bu 4. kanama bu kız durmayacak galiba daha fazla..
Şimdilik takip ediyorum artış olursa çantamı alıp gidicem ama hiç istemiyorum aynı şeyleri yaşayıp eve dönmeyi
Valla senin prenses duramıyor içerde.insallah artış olmaz ama genede gitsen mi doktora.tedbiri elden bırakmamak icin en azindan.Ya kızlar bu sabah yine kanamam oldu gitmedim hastaneye
Kasım 1 den beri bu 4. kanama bu kız durmayacak galiba daha fazla..
Şimdilik takip ediyorum artış olursa çantamı alıp gidicem ama hiç istemiyorum aynı şeyleri yaşayıp eve dönmeyi
Valla insallah canim. Senin bu ay olsun insallahda hepimiz sirayla oliriz. Benim ates cikti bugun ama goguslerim nasl sisti ve acio adetim gelir 3 4 guneBiz az geriliyoruz ya birazda onlar gersinya bence bu ayda cok kötü degil.bizim iliski sayımız cok az oldugu icin sizinki iyi geldi bana.insallah ummadigin anda bir sürpriz olur olmazada önümüzdeki ay bu ayın acısını çıkarırsınız
Ve yine onunde saygiyla egiliyordum hahaha :)))) spoting yaptim cizgi geldi. Ne demek simdi bu anlamadim 14e cekti valla cizgiyi hahaha :)Yok bence 10 değil 17 ya da 20 olabilir.bugünki ateşi de gir bakalım.bir de 14 teki M yi spotting e çevir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?