Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla insallah canim. Senin bu ay olsun insallahda hepimiz sirayla oliriz. Benim ates cikti bugun ama goguslerim nasl sisti ve acio adetim gelir 3 4 gune
Sadece benim degil bu ay hepimizin olsun insallah.canım adet belirtisi hamilelik belirtiside olabiliyor.o yuzden ates düşüp kirmizilari görmeden bisey demeyelim

3 ay kustum ben bilmez miyim ah ahh

Kızlar meraba bişy sorcam bugun dr gitcem. Ve kese oluşmussa görünmesi için idrara sıkısık mı gtmem lazım ?

Aynı durumdayım dua ederken de hayırlısıyla en iyisini istemek lazım

Hastaneye gidince ne yapıyorlar

Ve yine onunde saygiyla egiliyordum hahaha :)))) spoting yaptim cizgi geldi. Ne demek simdi bu anlamadim 14e cekti valla cizgiyi hahaha :)
Ben de seni çok öpüyorum14 te yumurta çatlamış diyor ama bence o çizginin yeri de kayacak ilerki günlerde ateşin seyri onu gösteriyor.seyrek de olsa ara ara çalışmalar var.kısmet bakalım birinden biri tutmuştur inşallah

Arkadaşlar 3 aydır ateş takibi yapıyorum ve hep 14. Günü gösteriyo demekki benim yumurtalar fix 14. Günü çatlıyo. Onun için takip yapmayacağım artık. Böylelikle eşime dalga konusu da olmam artık.

Dur bakalım senin niye çizgin opk dan önde W ları creamy yapar mısın
Evet yaptım ama kesik çizgi çekti yine aynı güne şimdi benim ovü testi 16 ve 17. Gün pozitifti sonra yapmadım artık çatlamıştır diye. Fark eder mi acaba ben hangisini baz almalıyım

Evet yaptım ama kesik çizgi çekti yine aynı güne şimdi benim ovü testi 16 ve 17. Gün pozitifti sonra yapmadım artık çatlamıştır diye. Fark eder mi acaba ben hangisini baz almalıyım

Bence 16. Gün gecesi çatlamış

Hımm 16 da da mı koyu çıktı? En koyu hangi gündü? 15 de yaptın mı?Bir de düzenli mi adetlerin kaç günde bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…