Sadece benim degil bu ay hepimizin olsun insallah.canım adet belirtisi hamilelik belirtiside olabiliyor.o yuzden ates düşüp kirmizilari görmeden bisey demeyelimValla insallah canim. Senin bu ay olsun insallahda hepimiz sirayla oliriz. Benim ates cikti bugun ama goguslerim nasl sisti ve acio adetim gelir 3 4 gune
Tamam tatlim demicem :) bu aradaSadece benim degil bu ay hepimizin sun insallah.canım adet belirtisi hamilelik belirtiside olabiliyor.o yuzden ates düşüp kirmizilari görmeden bisey demeyelim
Bakın kızlar hamile kalamıyorum diye benim gibi gerizekalıca dualar etmeyin.ben cibi bana midem çok bulanıyor dediğinde ohhh ohhh ne güzel inş benim de bulanır demiştim.tam bir salağım yani.duanızı da düzgün yapın benim gibigezmeyin.valla 1,5 aydır tükendim.gecem gündüzüm kusmuk.ıyyykkk iğrenç.
Su akar yolunu bulur birkaç gün daha ölç çizginin yeri değişmezse tekrar değerlendiririz
Tamam tatlim demicem :) bu aradaMeyveliturta19 sen ben atesimiz ayni bugun 36.6 :)))
Aynı durumdayım dua ederken de hayırlısıyla en iyisini istemek lazımBakın kızlar hamile kalamıyorum diye benim gibi gerizekalıca dualar etmeyin.ben cibi bana midem çok bulanıyor dediğinde ohhh ohhh ne güzel inş benim de bulanır demiştim.tam bir salağım yani.duanızı da düzgün yapın benim gibigezmeyin.valla 1,5 aydır tükendim.gecem gündüzüm kusmuk.ıyyykkk iğrenç.
Hastaneye gidince ne yapıyorlarYa kızlar bu sabah yine kanamam oldu gitmedim hastaneye
Kasım 1 den beri bu 4. kanama bu kız durmayacak galiba daha fazla..
Şimdilik takip ediyorum artış olursa çantamı alıp gidicem ama hiç istemiyorum aynı şeyleri yaşayıp eve dönmeyi
Ben de seni çok öpüyorumVe yine onunde saygiyla egiliyordum hahaha :)))) spoting yaptim cizgi geldi. Ne demek simdi bu anlamadim 14e cekti valla cizgiyi hahaha :)
Üstten bakacaksa sıkışık olmalısın alttan bakacaksa mesane boş Olmalı.sıkışık git her ihtimale boşaltması kolay:) hadi güzel haberlerle gel inşallahKızlar meraba bişy sorcam bugun dr gitcem. Ve kese oluşmussa görünmesi için idrara sıkısık mı gtmem lazım ?
İnşallaaaahhh canm ❤❤Üstten bakacaksa sıkışık olmalısın alttan bakacaksa mesane boş Olmalı.sıkışık git her ihtimale boşaltması kolay:) hadi güzel haberlerle gel inşallah
Dur bakalım senin niye çizgin opk dan önde W ları creamy yapar mısınBenim de ateş düşmeye başladı 2 güne gelir herhalde.
Evet yaptım ama kesik çizgi çekti yine aynı güne şimdi benim ovü testi 16 ve 17. Gün pozitifti sonra yapmadım artık çatlamıştır diye. Fark eder mi acaba ben hangisini baz almalıyımDur bakalım senin niye çizgin opk dan önde W ları creamy yapar mısın
Evet yaptım ama kesik çizgi çekti yine aynı güne şimdi benim ovü testi 16 ve 17. Gün pozitifti sonra yapmadım artık çatlamıştır diye. Fark eder mi acaba ben hangisini baz almalıyım
Yani ateş onu gösteriyor ama pikten sonra bir daha ovu testi yapmadım hiç. Şimdi arkadaş aradı rüyasında görmüş beni bebek önlüğü almışım ona gösteriyormuşum hamile misin yoksa sen dedi :) inşallah içine doğmuşturBence 16. Gün gecesi çatlamış
İnşallahYani ateş onu gösteriyor ama pikten sonra bir daha ovu testi yapmadım hiç. Şimdi arkadaş aradı rüyasında görmüş beni bebek önlüğü almışım ona gösteriyormuşum hamile misin yoksa sen dedi :) inşallah içine doğmuştur
Hımm 16 da da mı koyu çıktı? En koyu hangi gündü? 15 de yaptın mı?Bir de düzenli mi adetlerin kaç günde birEvet yaptım ama kesik çizgi çekti yine aynı güne şimdi benim ovü testi 16 ve 17. Gün pozitifti sonra yapmadım artık çatlamıştır diye. Fark eder mi acaba ben hangisini baz almalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?