Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hımm 16 da da mı koyu çıktı? En koyu hangi gündü? 15 de yaptın mı?Bir de düzenli mi adetlerin kaç günde bir
17. Güne kadar hep yaptım 16. Gün akşamı ve 17 gün koyu çıktı. 15 silikti 16 sabahta silikti normalde 28 günde olurum ama geçen ay ve bu ay klomen kullandım sanırım geçen ay ondan gecikti bu ayda normal şartlarda yarın olmam lazım ama tabloya göre perşembe görünüyor

Geçmiş olsun tatlım. Dr a git bence. Serum bağlar belki durur

Valla senin prenses duramıyor içerde.insallah artış olmaz ama genede gitsen mi doktora.tedbiri elden bırakmamak icin en azindan.

Veson
Kızlar sağolun gittim acile içerde aktif kanama yok yine nst de sancı da çıkmadı. Yatış yapıp takip edelim dedi istemedim imza atıp çıktım şimdi evdeyim. Aşırı kanama olursa kendin gelmeye kalkma 112 yıl ara dediler.

Bana 18 ya da 19 da çatlamış gibi geldi 19 daki saat farkı ne kadar

İyi gitmişsin çok şükür.cnm yat bir daha da kalkma Bakanın var mı

Ben olsam korkudan hastaneden çıkmam heralde.iste daha önce dogum tecruben olmasindan kaynakli galiba.cok cok gecmis olsun canım.cok dikkat et kendine.

Aman Allah korusun boşver getirme aklına böyle şeyler inşallah sağlıklı sıhhatli bir bebek ve süreç bekliyor sizleri hep dua ediyorum
Aminn insallah canım.Allah razi olsun.seninde cektigin son sıkıntılar olsun bunlar,hayırlısıyla saglikla prensesi kucağına al insallah

Hadi insallah canim. O misafirlrrin gozu kor olsun ne isin var 10gun isimiz var bizim haha. Bakalim ates yukselicekmi

Saat 4:30 da ölçtüm 3 saat fark var. O zaman ateşle ovü testi eşit gitmedi ateşe göre 16 görünüyor çünkü
3 saat çok fazla bu mesajından sonra 18 de çatladığını düşünüyorum.19 da vaktinde ölçülseydi muhtemelen daha yüksek değer çıkacaktı.o zaman ateşle test eşit gitmiş olacaktı

3 saat çok fazla bu mesajından sonra 18 de çatladığını düşünüyorum.19 da vaktinde ölçülseydi muhtemelen daha yüksek değer çıkacaktı.o zaman ateşle test eşit gitmiş olacaktı
O zaman 18ini baz alıyım ben ona göre adetime daha 4 gün var bekleyelim bakalım yatın ki ateş ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…