Merhaba canım.tekrar hoş geldin aramıza.insallah ilk denemede sağlıklı bir gebelik yakalarsinizMerhaba hanimlar geri dondumbu ay adetten sonra tekrar denemeye baslicaz
umarim canim sen nasılsın var mi degisiklik ben yokkenMerhaba canım.tekrar hoş geldin aramıza.insallah ilk denemede sağlıklı bir gebelik yakalarsiniz
Geçmiş olsun canım.bence bu süreç hafif kanama ile devam edip mutlu sonla bitecek.yorulma ,evde yat sürekli.çaren yok.bakan birileri vardır inş.Aman Allah korusun boşver getirme aklına böyle şeyler inşallah sağlıklı sıhhatli bir bebek ve süreç bekliyor sizleri hep dua ediyorum
Kaçak göçek , görev olmuş sexi nasıl da eğlenceli hale getiriyorMisafir olduğunda da misafirdir ayıptır dinlemeyip çalışma yapacaksın bak o zaman nasıl tutuyor tecrübe ile sabit
Hoş geldin canım.haydi bre pehlivan mı desemmmm oyun başlasın mıııı?Artık Allah gönlüne göre versin.Merhaba hanimlar geri dondumbu ay adetten sonra tekrar denemeye baslicaz
Hoş geldin canım.haydi bre pehlivan mı desemmmm oyun başlasın mıııı?Artık Allah gönlüne göre versin.
Allah seni... guldurdun beni hamis kalalim insallah :))
Tek tüp ya da çift tüp fark etmez.önemli olan yumurtlamak.ben de çift tüp var ama heeepp soldaki yumurtalıktan yumurtluyorum.sağ süs olarak duruyor sanırım ben de.hayırlı gıdaklamalar canım.kacinci ayda tutturacaz bakalim tek tuple
Ya kocam beni rezil etti :))
Bu akşam sülalecek toplanacaktık (sık sık yaparız)
Eşim normalde 8 buçukta işe gider ben de 7 de ölçüm yapıyorum
Bana dedi ki eğer 6 da kalkarsan seni sabahtan bırakırım toplanacağımız yer evime arabayla 1 saat uzakta.
Bende ateş ölçmem lazım 7 de olmaz dedim.
O zaman akşam gideriz dedi.. tamam dedim.
Akşam gittik .. kuzenim dedi sabahtan keske gelseydin eşim demez mi ateş ölçmek için kalkmadı :))
Ne ateşi dediler söylemek zorunda kaldım. Anlatıyorum anlamıyorlar ufo gören masum köylü gibi kaldılar :)
Şimdi eve geldim kuzenler, teyzemler , yengemler, ablam kardeşim annemin olduğu grubumuz var.
Oradan şimdi yazıyorlar yarın ateşini yazmaya unutma diye.
Eşime çemkirdim diyor ağzımdan kaçırdım :) nasıl bir pozisyona düştüm ya.. millet kafayı yediğimi düşünüyor kesin şuanda.
Bıraktığın gibi devam canım.henuz bir değişiklik yokumarim canim sen nasılsın var mi degisiklik ben yokken
Yine vaktinde ölçülmemiş.kaç saat fark varAteşim bana yavaşça güle güle diyor
Benimki de 1-2 benzer şeyi yaptı.çok sinir bozucu gerçekten.:)benimki de diyor ki millete bizimki jinekolog oldu bir grubu var ordan millete akıl veriyor.hey yarabbim:)Ya kocam beni rezil etti :))
Bana dedi ki eğer 6 da kalkarsan seni sabahtan bırakırım toplanacağımız yer evime arabayla 1 saat uzakta.
Akşam gittik .. kuzenim dedi sabahtan keske gelseydin eşim demez mi ateş ölçmek için kalkmadı :))
Ne ateşi dediler söylemek zorunda kaldım. Anlatıyorum anlamıyorlar ufo gören masum köylü gibi kaldılar :)
Şimdi eve geldim kuzenler, teyzemler , yengemler, ablam kardeşim annemin olduğu grubumuz var.
Eşime çemkirdim diyor ağzımdan kaçırdım :) nasıl bir pozisyona düştüm ya.. millet kafayı yediğimi düşünüyor kesin şuanda.
Valla ağızlarına malzeme olduk.bende ne zaman elime telefonu alsam yazissam.napiyon gene kadinlar kulübünemi yazıyorsun diyo :)))Benimki de 1-2 benzer şeyi yaptı.çok sinir bozucu gerçekten.:)benimki de diyor ki millete bizimki jinekolog oldu bir grubu var ordan millete akıl veriyor.hey yarabbim:)
1 saat 6:30 da uyandım yatmaya çalıştım yok olmadı kalktım tuvalete gitmem lazımdı çünkü ölçtüm 36,3 çıktı 1 saat sonra kalktım yine 36,3 tüYine vaktinde ölçülmemiş.kaç saat fark var
Ya kocam beni rezil etti :))
Valla ben eşime bile çaktırmıyorum ateş ölçtüğümü yoksa muhtemelen dalga geçer benleYa kocam beni rezil etti :))
Bir tık yüksek çıkabilirdi .yarınki ateşi görelim1 saat 6:30 da uyandım yatmaya çalıştım yok olmadı kalktım tuvalete gitmem lazımdı çünkü ölçtüm 36,3 çıktı 1 saat sonra kalktım yine 36,3 tü
Tabi bugün gelmezse regl. Bide bişey dicem genelde ateşim en yüksek 36yla başlardı reglim ama geçen ay 36,3 le başladı bu ay da 36,3 ü mü baz almam lazım regl için. Geçen ay hafif bi grip atlattım acaba ondan mı yüksek seyretti ateşBir tık yüksek çıkabilirdi .yarınki ateşi görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?