Yok grip ateşi değil.her ayı kendi içinde değerlendir.çünkü regl ateşi hep Değişiyor.35,8 35,9 36 36,1 36,3 üç aşağı üç yukarı çok Önemi yok.ateşin seyri nasıl önemli olan oTabi bugün gelmezse regl. Bide bişey dicem genelde ateşim en yüksek 36yla başlardı reglim ama geçen ay 36,3 le başladı bu ay da 36,3 ü mü baz almam lazım regl için. Geçen ay hafif bi grip atlattım acaba ondan mı yüksek seyretti ateş
Anladım çok sağol Cumartesiye kadar bekliyim bakalım olmazsa artık diğer aya kısmet dicem.Yok grip ateşi değil.her ayı kendi içinde değerlendir.çünkü regl ateşi hep Değişiyor.35,8 35,9 36 36,1 36,3 üç aşağı üç yukarı çok Önemi yok.ateşin seyri nasıl önemli olan o
Bende de dün aynısı oldu ama ikisinde de aynı sonuç çıktı. Herhalde çok bişey değişmez diye düşünüyorum benimde ateş düştü inşallah gelir de bugün Cumartesi yeni bi doktora gitmek istiyorum artık. İnşallah sizin ateşleriniz hiç düşmezGünaydın kızlar.Veson ateşimi hep 7 de ölçüyorum.bugun 6 da uyaninca bide yataktan çıkmak zorunda olunca ölçtüm 36.6 çıktı.5 dk sonra geri yattım uyumusum. 7 de uyaninca tekrar ölçtüm 36.7 çıktı.hic uyanmamis olsaydim da 36.7 cikarmiydi sence ? Bende ff e ikisinin ortalamasini girdim
Hayırlısı olsun kuzum.hepimiz en kisa zamanda güzel haberler verebiliriz insallah.benimde genelde üst üste ölcunce ayni cikar aslında.dedigin gibi arada cok bi farkta yok zatenBende de dün aynısı oldu ama ikisinde de aynı sonuç çıktı. Herhalde çok bişey değişmez diye düşünüyorum benimde ateş düştü inşallah gelir de bugün Cumartesi yeni bi doktora gitmek istiyorum artık. İnşallah sizin ateşleriniz hiç düşmez
Canım ölçümün biraz sağlıksız olmus ama yapacak bisey yok.progesteronun bi zarari yok.bende vajinal olanini kullandim bu ay.benimki aşılamadan kalmıştı.öyle evde durmasin diye kullandım kalanlari.zaten vücutta olan bir hormon oldugu icin bi sakinca yokEki Görüntüle 2212674 Merhaba kızlar..Veson bugün herzamanki saatimde 6.40 da kalktım. Ama ateş ölçmeyi unutup wc gittim sonra kahve yaptım 5 dk ayakta durup yatağa gittim eşimi uyandırırken ateş ölçmek aklıma geldi ölçtüm 35.80 çıktı bu sağlıklı bir ölçümmü sizce?? Birde adetten sonraki 12 yada 13 günde doktor bana progestan almamı söyledi. Bebeğin tutunması için. Sizce ilişkiye girerken progestan kullanmak doğru olur mu??
Çok teşekkürler canım. Yani sen hem progestan kullandın hemde çalışmalara devam ettin değil mi? Ozaman son ölçümü sileyim mi?Canım ölçümün biraz sağlıksız olmus ama yapacak bisey yok.progesteronun bi zarari yok.bende vajinal olanini kullandim bu ay.benimki aşılamadan kalmıştı.öyle evde durmasin diye kullandım kalanlari.zaten vücutta olan bir hormon oldugu icin bi sakinca yok
Yoo silme dursun veson seni yönlendirir zaten.aynen kullanirken ilişkiye de girsen bir sakıncası yok.Çok teşekkürler canım. Yani sen hem progestan kullandın hemde çalışmalara devam ettin değil mi? Ozaman son ölçümü sileyim mi?
Tamam canım tekrar teşekkürlerYoo silme dursun veson seni yönlendirir zaten.aynen kullanirken ilişkiye de girsen bir sakıncası yok.
Eline sağlık. Allah kızına sağlıklı güzel ömür versin. İkinci çocuğunuza sağlıkla kavuşmanı dilerim. Darısı tüm isteyenlereKızlar merhaba, yıllar sonra yazıyorum. mart 2010 yılında ateş ölçme yöntemi ve ovulasyon kiti ile hamile kalmıştım. Şimdi ikinci çocuğu düşünüyoruz. Burada herkese fikir olsun diye yazmak istedim. Öncelikle kızım var. Kızıma gün aşırı ilişki ile 11-13-15-17 günlerde gebe kalmıştım.15. gün ateşim düşmüştü.16 dan itibaren yükselmişti. Şimdi bu ay yumurta takibi istedim doktordan. Ben sanıyordum ki ateşim düştüğünde yumurta çatlamış oluyor. Öyle değilmiş. Ateşim düştüğünde değil ertesi gün yükseldiğinde akşam çatladı yumurtam. Buradaki kişilere belki fikir olur. regl döngüm 26-28 gün.
reglin 12. günü yumurta büyüklüğü 16.64 mm
13. günü
14. günü (ateş bugün düştü)
15.günü yumurta büyüklüğü 21 mm (ateş bugün yükseldi ve yumurta bu gece çatladı) (biliyorsunuz yumurtalar 18-24 mm aralığında çatlar genelde)
yumurtanın yaşama süresi bir gün gebe kalma oranı ise yumurta çatlamadan önce olan ilişkilerde daha fazla. spermin yumurtaya ulaşması ortalama 6 saatmiş doktorum söyledi. bu bilgiler belki işinize yarar.
Ne güzel Allah 2.bebeğini de çok aratmadan versin inşallahKızlar merhaba, yıllar sonra yazıyorum. mart 2010 yılında ateş ölçme yöntemi ve ovulasyon kiti ile hamile kalmıştım. Şimdi ikinci çocuğu düşünüyoruz. Burada herkese fikir olsun diye yazmak istedim. Öncelikle kızım var. Kızıma gün aşırı ilişki ile 11-13-15-17 günlerde gebe kalmıştım.15. gün ateşim düşmüştü.16 dan itibaren yükselmişti. Şimdi bu ay yumurta takibi istedim doktordan. Ben sanıyordum ki ateşim düştüğünde yumurta çatlamış oluyor. Öyle değilmiş. Ateşim düştüğünde değil ertesi gün yükseldiğinde akşam çatladı yumurtam. Buradaki kişilere belki fikir olur. regl döngüm 26-28 gün.
reglin 12. günü yumurta büyüklüğü 16.64 mm
13. günü
14. günü (ateş bugün düştü)
15.günü yumurta büyüklüğü 21 mm (ateş bugün yükseldi ve yumurta bu gece çatladı) (biliyorsunuz yumurtalar 18-24 mm aralığında çatlar genelde)
yumurtanın yaşama süresi bir gün gebe kalma oranı ise yumurta çatlamadan önce olan ilişkilerde daha fazla. spermin yumurtaya ulaşması ortalama 6 saatmiş doktorum söyledi. bu bilgiler belki işinize yarar.
Yok canımm sıfır belirti.bu sebeple Ateş ölçmeyi de bırakmıştım.nasılsa bişey YÖK diye.üstelik ben belirtisiz hamilelik olacağına asla inanmazdım.en azından bir kramp,kasık batması falan olmalı derdim.hepsi hikayeymiş.Khaleesi21 belirti varmıydı senin? yazdıysan görmedim...
Biliyorum o yüzden sordum. Maşallah hep ağrısız sızısız devam etsin...Ben de sadece adet belirtileri ile aynı belirtiler olduğuna inanıyorum. Diğer belirtiler her hamilelikte herkeste farklı gelişiyor. Bende batma ve esneme de rahatsızlık olmuştu. Ama kimyasaldı...Yok canımm sıfır belirti.bu sebeple Ateş ölçmeyi de bırakmıştım.nasılsa bişey YÖK diye.üstelik ben belirtisiz hamilelik olacağına asla inanmazdım.en azından bir kramp,kasık batması falan olmalı derdim.hepsi hikayeymiş.
Günaydın kızlar.Veson ateşimi hep 7 de ölçüyorum.bugun 6 da uyaninca bide yataktan çıkmak zorunda olunca ölçtüm 36.6 çıktı.5 dk sonra geri yattım uyumusum. 7 de uyaninca tekrar ölçtüm 36.7 çıktı.hic uyanmamis olsaydim da 36.7 cikarmiydi sence ? Bende ff e ikisinin ortalamasini girdim
Ben bazen wc ye kalkıp hemen yatınca vaktinde ölçtüğüm ateş pek etkilenmiyordu.ama papatyamrm sen Bayağı dışarda durmuşsun seninki pek sağlıklı gibi durmuyor.progestan ilişki ile sıkıntı olmaz.Eki Görüntüle 2212674 Merhaba kızlar..Veson bugün herzamanki saatimde 6.40 da kalktım. Ama ateş ölçmeyi unutup wc gittim sonra kahve yaptım 5 dk ayakta durup yatağa gittim eşimi uyandırırken ateş ölçmek aklıma geldi ölçtüm 35.80 çıktı bu sağlıklı bir ölçümmü sizce?? Birde adetten sonraki 12 yada 13 günde doktor bana progestan almamı söyledi. Bebeğin tutunması için. Sizce ilişkiye girerken progestan kullanmak doğru olur mu??
Adet gelmiş :-/ yeni yeni Ümitler diyelim inşallahBenim hala adet başlamadı şimdi biraz gezindim tabloları da ateşi düşüp hamile olanda var acaba mı diye kendimi kandırıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?