Benimde cok oynamıyor aslında 0.1 derece bi fark oluyor sadece.gönlüm yüksek cikandan yana oldugu icin merak etmistimBen bazen wc ye kalkıp hemen yatınca vaktinde ölçtüğüm ateş pek etkilenmiyordu.ama papatyamrm sen Bayağı dışarda durmuşsun seninki pek sağlıklı gibi durmuyor.progestan ilişki ile sıkıntı olmaz.
Senin ateş maşallah iyi gidiyor inşallah hep böyle gider güzel haberlerini alırızBenimde cok oynamıyor aslında 0.1 derece bi fark oluyor sadece.gönlüm yüksek cikandan yana oldugu icin merak etmistim
Insallah kuzum ama ben su an atese bakıp hic kendimi umutlandirmiyorum.adete 3 gun kaldı.birden düşüşe geciyor.bekleyip göreceğiz.senin adette gelmis.insallah önümüzdeki ay senin ayın olurSenin ateş maşallah iyi gidiyor inşallah hep böyle gider güzel haberlerini alırız
Olumlu düşün iyi olsun canım :) Allah biliyor ya bu ay hiç üzülmedim geçen ay baya bi hüsran olmuştu çünkü. Hatta dün akşama kadar gelmeyince gelmesi için dua ettim yarın doktora gidicem çünkü. Yaşadığım yerdeki iyi doktorlardan bir tanesiymiş nedense umutluyum birçok hastası hamile şuanda. Belki de bana da vesile olurInsallah kuzum ama ben su an atese bakıp hic kendimi umutlandirmiyorum.adete 3 gun kaldı.birden düşüşe geciyor.bekleyip göreceğiz.senin adette gelmis.insallah önümüzdeki ay senin ayın olur
Her zaman iyi düşünüyorum ama sonuc negatifse onu degistiremiyoruz maalesefOlumlu düşün iyi olsun canım :) Allah biliyor ya bu ay hiç üzülmedim geçen ay baya bi hüsran olmuştu çünkü. Hatta dün akşama kadar gelmeyince gelmesi için dua ettim yarın doktora gidicem çünkü. Yaşadığım yerdeki iyi doktorlardan bir tanesiymiş nedense umutluyum birçok hastası hamile şuanda. Belki de bana da vesile olur
Toplamda 5 dk sürdü. Ben yüksek çıkar diye düşünmüştüm baya düşük çıktı sağlıklı olmadığını düşündüm ama yinede tabloya girmiştim. Artık ilerki günlerde çizgiye göre bakarız. Teşekkürler canımBen bazen wc ye kalkıp hemen yatınca vaktinde ölçtüğüm ateş pek etkilenmiyordu.ama papatyamrm sen Bayağı dışarda durmuşsun seninki pek sağlıklı gibi durmuyor.progestan ilişki ile sıkıntı olmaz.
Discart derken??papatyamrm ateş kalsın ama discard et şimdilik
Güzel dileklerin için çokkk teşekkür ederim canım bu güzel temenniler hepimiz için geçerliHer zaman iyi düşünüyorum ama sonuc negatifse onu degistiremiyoruz maalesefuzulmediysen ne güzel.insallah bu doktor senin mucizeninde sebebi olur her şey cok güzel olsun senin için
0,1 lik bir oynama ovulasyon döneni için çok etkili olabilir.bırak 0,1 i 0,01 lik bir farkın çizginin yerini değiştirdiğini görmüştüm.ama lüteal fazda bu tarz ufak oynamalar çok sıkıntı değil.ortalama Alman iyi olmuşBenimde cok oynamıyor aslında 0.1 derece bi fark oluyor sadece.gönlüm yüksek cikandan yana oldugu icin merak etmistim
Ölçüm saatin kaçVeson günaydın, kesintisiz uzun bir uyku sonrası saat 06:30'da ölçtüğüm ilk ısı 36.7 çıktı, tekrar uyuyup yaklaşık 1 saat sonra tekrar ölçtüm 36.4 çıktı. Dikkate almam gereken ilk ısı 36.7 ama şu 36.4 derecesinde adet olduğum için bir korku sardı sence dikkate almak gerekirmi
O 5 dakika içerisinde çok hareket haline girmişsin kahve falan yapacak kadar süre geçmiş.dediğin gibi ilerki günlerin ateşine bakalımToplamda 5 dk sürdü. Ben yüksek çıkar diye düşünmüştüm baya düşük çıktı sağlıklı olmadığını düşündüm ama yinede tabloya girmiştim. Artık ilerki günlerde çizgiye göre bakarız. Teşekkürler canım
Temperature Discarded seçeneği var ateş girdiğin yerde ufak bir kutucuk orayı işaretlersen ff o günkü ateşi dikkate almazDiscart derken??
Ovulasyon dönemindeki 1 derecelik düşüş cizgiyi 12 den 14 e cekti benim mesela.ama sanki dogru yere çekti cizgiyi degil mi0,1 lik bir oynama ovulasyon döneni için çok etkili olabilir.bırak 0,1 i 0,01 lik bir farkın çizginin yerini değiştirdiğini görmüştüm.ama lüteal fazda bu tarz ufak oynamalar çok sıkıntı değil.ortalama Alman iyi olmuş
Devamlı ölçtüğüm saat 6.30 bu sabahta aynı saatte ölçtüm 36.7 çıktı, tekrar uyuyup uyandıktan sonra ölçtüğüm saat 8'i geçiyodu o zamanda 36.4 çıktıÖlçüm saatin kaç
Ilk ölçtüğünü dikkate al bence canım.sonucta tam zamanında ölçümünu yapmışsın.sonrakini kafana takma benceDevamlı ölçtüğüm saat 6.30 bu sabahta aynı saatte ölçtüm 36.7 çıktı, tekrar uyuyup uyandıktan sonra ölçtüğüm saat 8'i geçiyodu o zamanda 36.4 çıktı
Evet kuzum ya senin ates kademe kademe düşüşe gectiBir kaç gündür çok yoğunum yazamadım hiç.. ben adet olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum.
Cumartesi yatılı misafirim var inş. haftasonu olmam
Aynen ilk ölçümü dikkate almam gerekiyo ama 36.4 dereceyi gördüğümde adet oluyorum ya bir de üstüne sabah adet sancısı başlayınca çok tedirgin oldumIlk ölçtüğünü dikkate al bence canım.sonucta tam zamanında ölçümünu yapmışsın.sonrakini kafana takma bence
Evet kuzum ya senin ates kademe kademe düşüşe gectibu ara herkese bi yatili misafir mi geliyor ne oluyor.insallah olmazsinda bide o seni ugrastirmaz canım.bende adet olunca canım burnumda oluyor.bide ağrılı oluyorum.biri bisey dese sinirleniyorum hemen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?