Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Devamlı ölçtüğüm saat 6.30 bu sabahta aynı saatte ölçtüm 36.7 çıktı, tekrar uyuyup uyandıktan sonra ölçtüğüm saat 8'i geçiyodu o zamanda 36.4 çıktı
36,7 gir
Ovulasyon dönemindeki 1 derecelik düşüş cizgiyi 12 den 14 e cekti benim mesela.ama sanki dogru yere çekti cizgiyi degil mi
opk ları silince ne oluyor

hilallll canim ates cok guzel gidiyor masallah insallah bebis seninledir. Meyveliturta19 ikimiz bu ay adet olucaz gibi gerci biz tedavi olmadan umutlanmakta hata ama. Bende sabah ates olcerken bigun bogulucam resmen uyuyorum bebeeklerin emzigi varsa bizimde derecemiz var

Kafanda ne kadar umutsuzluga dusduysen demekki bilincaltin sana böyle bir rüya gordurmus bence canım.

herkese yeniden merhaba.
son yazmam da artik umidimi kaybetmistim. bebek konusu beni cok yormustu. eger gebe kalirsam yazarim demistim.
biz de erkek interfilitesi gelistigi icin sadece tup bebekle olur demislerdi ki pazartesi gunu supriz sekilde hamile oldugumu ogrendim.

3+1 ve 3+2 de evdeki normal testlerde cikti. yum gunu ne zaman bilmiyorum. 3+2 de kanda 18, 3+4te de 92 cikti simdi 3+6 gunluk. daha cok minik dilerim saglikla kavusurum ve tum isteyenler bebek sahibi olur..

Veson opk leri tamamen silince cizgi gene 14 te kalıyor.ama sadece (+) olanlari silip (-) olanlari silmezsem 12.güne kayıyor

Sağlıkla devam etsin ve sağlıkla kucaginiza alın insallah.tebrik ederim

Insallah canım.benim de bir kac gunum kaldi bakalim sonuc ne olcak göreceğiz.

Aynen umutlar dipte yine..
neyseki bu ay sen bizi umutlandırırsın insallah maşallah ateşin harika hiç duşmesin de güzel haberler alalım
Inşallah canım insallah.yarin ateşten belli olur diye düşünüyorum.hayırlısı olsun artık

:)) Aynen her sabah ölçe ölçe hamile kalsakta bu gidişle biz ölçmeye devam ederiz alışkanlıktan :) Bu ay da böyle geçti.. ayları kovalamaktan kışın nasıl geldiğini anlamadım :)

Inşallah canım insallah.yarin ateşten belli olur diye düşünüyorum.hayırlısı olsun artık
deminden beri bakiyorum, bu hilal benim hilal mi diye ....
nasilsin canim? inan hic takip etmedim topigi...

deminden beri bakiyorum, bu hilal benim hilal mi diye ....
nasilsin canim? inan hic takip etmedim topigi...
Valla senin hilal miyim bilmiyorum ki ben ates ölçmeye yeni başladığım zamanlarda sen topikten ayrilmistin onu net hatırlıyorum.benim durumlarima bi kac yorumda yapmıştin

merhabalar öncelikle hamile değilim belirteyim sadece totem yaptım imzada benim bat 14 aralık bugün sabah test yaptım negatif acaba erken mi

hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı isteyen bende dahil herkesin başına olsun inşallah aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…