36,7 girDevamlı ölçtüğüm saat 6.30 bu sabahta aynı saatte ölçtüm 36.7 çıktı, tekrar uyuyup uyandıktan sonra ölçtüğüm saat 8'i geçiyodu o zamanda 36.4 çıktı
opk ları silince ne oluyorOvulasyon dönemindeki 1 derecelik düşüş cizgiyi 12 den 14 e cekti benim mesela.ama sanki dogru yere çekti cizgiyi degil mi
Canım opk leri silince cizgi 12.güne kayıyor. Ve yarın benim adet günüm olmus oluyor36,7 gir
opk ları silince ne oluyor
Kafanda ne kadar umutsuzluga dusduysen demekki bilincaltin sana böyle bir rüya gordurmus bence canım.Aynen benim cok fazla ağrım oluyor.. gelen kişilerde 40 yılda bir gelen kişi ayıp olur o halde :) Zaten adet olduğum gün ister istemez ayrı bi üzüntüde çöküyor üstüme.
Gece rüyamda evlatlık cocuk düşünüyordum.. artık bebekte görmez oldum
Teşekkürler canım yaptım.Temperature Discarded seçeneği var ateş girdiğin yerde ufak bir kutucuk orayı işaretlersen ff o günkü ateşi dikkate almaz
Sağlıkla devam etsin ve sağlıkla kucaginiza alın insallah.tebrik ederimherkese yeniden merhaba.
son yazmam da artik umidimi kaybetmistim. bebek konusu beni cok yormustu. eger gebe kalirsam yazarim demistim.
biz de erkek interfilitesi gelistigi icin sadece tup bebekle olur demislerdi ki pazartesi gunu supriz sekilde hamile oldugumu ogrendim.
3+1 ve 3+2 de evdeki normal testlerde cikti. yum gunu ne zaman bilmiyorum. 3+2 de kanda 18, 3+4te de 92 ciktisimdi 3+6 gunluk. daha cok minik dilerim saglikla kavusurum ve tum isteyenler bebek sahibi olur..Eki Görüntüle 2213050 Eki Görüntüle 2213051
Eki Görüntüle 2213054
Insallah canım.benim de bir kac gunum kaldi bakalim sonuc ne olcak göreceğiz.hilallll canim ates cok guzel gidiyor masallah insallah bebis seninledir. Meyveliturta19 ikimiz bu ay adet olucaz gibi gerci biz tedavi olmadan umutlanmakta hata ama. Bende sabah ates olcerken bigun bogulucam resmen uyuyorum bebeeklerin emzigi varsa bizimde derecemiz var
Kafanda ne kadar umutsuzluga dusduysen demekki bilincaltin sana böyle bir rüya gordurmus bence canım.
Inşallah canım insallah.yarin ateşten belli olur diye düşünüyorum.hayırlısı olsun artıkAynen umutlar dipte yine..
neyseki bu ay sen bizi umutlandırırsın insallah maşallah ateşin harika hiç duşmesin de güzel haberler alalım
hilallll canim ates cok guzel gidiyor masallah insallah bebis seninledir. Meyveliturta19 ikimiz bu ay adet olucaz gibi gerci biz tedavi olmadan umutlanmakta hata ama. Bende sabah ates olcerken bigun bogulucam resmen uyuyorum bebeeklerin emzigi varsa bizimde derecemiz var
amin cok tesekkur ederimSağlıkla devam etsin ve sağlıkla kucaginiza alın insallah.tebrik ederim
tesekkur ederim canimmmm. yine yakaladim bak, birarada gebeyiz
deminden beri bakiyorum, bu hilal benim hilal mi diyeInşallah canım insallah.yarin ateşten belli olur diye düşünüyorum.hayırlısı olsun artık
Valla senin hilal miyim bilmiyorum kideminden beri bakiyorum, bu hilal benim hilal mi diye....
nasilsin canim? inan hic takip etmedim topigi...
hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı isteyen bende dahil herkesin başına olsun inşallah aminnnherkese yeniden merhaba.
son yazmam da artik umidimi kaybetmistim. bebek konusu beni cok yormustu. eger gebe kalirsam yazarim demistim.
biz de erkek interfilitesi gelistigi icin sadece tup bebekle olur demislerdi ki pazartesi gunu supriz sekilde hamile oldugumu ogrendim.
3+1 ve 3+2 de evdeki normal testlerde cikti. yum gunu ne zaman bilmiyorum. 3+2 de kanda 18, 3+4te de 92 ciktisimdi 3+6 gunluk. daha cok minik dilerim saglikla kavusurum ve tum isteyenler bebek sahibi olur..Eki Görüntüle 2213050 Eki Görüntüle 2213051
Eki Görüntüle 2213054
Daha 1 hafta var.erken bence.insallah totemin uğurlu gelir hamilesindirmerhabalar öncelikle hamile değilim belirteyim sadece totem yaptım imzada benim bat 14 aralık bugün sabah test yaptım negatif acaba erken mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?