inşallah canım isteyen herkese ben de dahil nasip eder ALLAH'ımDaha 1 hafta var.erken bence.insallah totemin uğurlu gelir hamilesindir
benim hilal oluyorValla senin hilal miyim bilmiyorum kiben ates ölçmeye yeni başladığım zamanlarda sen topikten ayrilmistin onu net hatırlıyorum.benim durumlarima bi kac yorumda yapmıştin
amin insallah...hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı isteyen bende dahil herkesin başına olsun inşallah aminnn
O zaman senin hilalinimbenim hilal oluyor
bakiyorm bakiyorum baska hilal yok zaten
amin insallah...
Canım çok sevindim. Maşallah.herkese yeniden merhaba.
son yazmam da artik umidimi kaybetmistim. bebek konusu beni cok yormustu. eger gebe kalirsam yazarim demistim.
biz de erkek interfilitesi gelistigi icin sadece tup bebekle olur demislerdi ki pazartesi gunu supriz sekilde hamile oldugumu ogrendim.
3+1 ve 3+2 de evdeki normal testlerde cikti. yum gunu ne zaman bilmiyorum. 3+2 de kanda 18, 3+4te de 92 ciktisimdi 3+6 gunluk. daha cok minik dilerim saglikla kavusurum ve tum isteyenler bebek sahibi olur..Eki Görüntüle 2213050 Eki Görüntüle 2213051
Eki Görüntüle 2213054
herkese yeniden merhaba.
son yazmam da artik umidimi kaybetmistim. bebek konusu beni cok yormustu. eger gebe kalirsam yazarim demistim.
biz de erkek interfilitesi gelistigi icin sadece tup bebekle olur demislerdi ki pazartesi gunu supriz sekilde hamile oldugumu ogrendim.
3+1 ve 3+2 de evdeki normal testlerde cikti. yum gunu ne zaman bilmiyorum. 3+2 de kanda 18, 3+4te de 92 ciktisimdi 3+6 gunluk. daha cok minik dilerim saglikla kavusurum ve tum isteyenler bebek sahibi olur..Eki Görüntüle 2213050 Eki Görüntüle 2213051
Eki Görüntüle 2213054
Tebrikler canım. Sağlıklı bir şekilde devam etsin inşallah.herkese yeniden merhaba.
Eki Görüntüle 2213054
insallah guzel haberini alirsinO zaman senin hilalinimbende bıraktığın gibi devam ediyorum.adete 3 gün kaldi bekliyorum bakalım
Canım çok sevindim. Maşallah.Rabbim sağlıkla devam etmesini nasip etsin inşallah. Dönüşün muhteşem oldu
wuuhuuu yaşasın
sağlıkla devam etsin inşallah canım.
çok sevindim senin adına.
amin canim. cok tesekkur ederim.Tebrikler canım. Sağlıklı bir şekilde devam etsin inşallah.
Benim hamile kalmamı bekliyormuşsun meğertesekkur ederim canimmmm. yine yakaladim bak, birarada gebeyiz
Benim hamile kalmamı bekliyormuşsun meğerelimden geleni yaptım bacım anca geçen ay tutturdum
herkese yeniden merhaba.
Eki Görüntüle 2213054
Canımm çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına da alırsın ara ara aklıma geliyordun napıyor acaba diye süper dönüş oldu
12 deki test mi 13 teki test mi daha koyuyduCanım opk leri silince cizgi 12.güne kayıyor. Ve yarın benim adet günüm olmus oluyor
Cnmmmm çok ama çok sevindim.herkese yeniden merhaba.
Eki Görüntüle 2213054
Ovu tarihini bilmediğimiz için yorum güç.ama düzenli adet Görüyor ve 14 Aralık bat ise daha çok erkenmerhabalar öncelikle hamile değilim belirteyim sadece totem yaptım imzada benim bat 14 aralık bugün sabah test yaptım negatif acaba erken mi
13.gun ki testim daha koyuydu.hatta o gün hem öğlen 11 de hemde akşam 6 da test yapmıştım.ikisinde de t cizgisi koyuydu12 deki test mi 13 teki test mi daha koyuydu
O zaman 14 olma olasılığı yüksrk13.gun ki testim daha koyuydu.hatta o gün hem öğlen 11 de hemde akşam 6 da test yapmıştım.ikisinde de t cizgisi koyuydu
Banada öyle geliyor.zaten 12.gun olsaydi yarin adet olmam lazimdi.ben hic 26.günde adet olmadim.bide bugün adet öncesi tutan migrenim gene tuttu.gebelik olsada bu migren tutarmiydi acaba.O zaman 14 olma olasılığı yüksrk
Benim bir gebelikte tuttuBanada öyle geliyor.zaten 12.gun olsaydi yarin adet olmam lazimdi.ben hic 26.günde adet olmadim.bide bugün adet öncesi tutan migrenim gene tuttu.gebelik olsada bu migren tutarmiydi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?