Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla senin hilal miyim bilmiyorum ki ben ates ölçmeye yeni başladığım zamanlarda sen topikten ayrilmistin onu net hatırlıyorum.benim durumlarima bi kac yorumda yapmıştin
benim hilal oluyor
bakiyorm bakiyorum baska hilal yok zaten
hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı isteyen bende dahil herkesin başına olsun inşallah aminnn
amin insallah...

Canım çok sevindim. Maşallah. Rabbim sağlıkla devam etmesini nasip etsin inşallah. Dönüşün muhteşem oldu

wuuhuuu yaşasın
sağlıkla devam etsin inşallah canım.
çok sevindim senin adına.

Tebrikler canım. Sağlıklı bir şekilde devam etsin inşallah.

O zaman senin hilalinim bende bıraktığın gibi devam ediyorum.adete 3 gün kaldi bekliyorum bakalım
insallah guzel haberini alirsin

Canım çok sevindim. Maşallah. Rabbim sağlıkla devam etmesini nasip etsin inşallah. Dönüşün muhteşem oldu

canim cokkkk tesekkur ederim

wuuhuuu yaşasın
sağlıkla devam etsin inşallah canım.
çok sevindim senin adına.

kuzummmm cok tesekkur ederim

Tebrikler canım. Sağlıklı bir şekilde devam etsin inşallah.
amin canim. cok tesekkur ederim.

Benim hamile kalmamı bekliyormuşsun meğer elimden geleni yaptım bacım anca geçen ay tutturdum
bileydim daha erken ac yol derdim
benim minis yine yerlesme kanamasi yapti. progestani hem hap hem igne olarak kullaniyrm bakalim. aspirini kesti o yuzden. 4+4te keseye cagirdi. o zaman da sevgili claxane im gelecek..

Canımm çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına da alırsın ara ara aklıma geliyordun napıyor acaba diye süper dönüş oldu

Cnmmmm çok ama çok sevindim.işte tüp deyip morel bozup gönderiyorlar ama Rabbim büyük işte.inşallah sağlıkla kucağına alırsın

merhabalar öncelikle hamile değilim belirteyim sadece totem yaptım imzada benim bat 14 aralık bugün sabah test yaptım negatif acaba erken mi
Ovu tarihini bilmediğimiz için yorum güç.ama düzenli adet Görüyor ve 14 Aralık bat ise daha çok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…