Bende her regl önces tutan migreni acaba hamilelik mi diye düşünüyorum ama fos çıkıyor. İnşallah senin ondan dolayıdırBanada öyle geliyor.zaten 12.gun olsaydi yarin adet olmam lazimdi.ben hic 26.günde adet olmadim.bide bugün adet öncesi tutan migrenim gene tuttu.gebelik olsada bu migren tutarmiydi acaba.
Benimki her adette olunca genemi adet geliyor diye düşünüyorum.gebelik olursa birsey en azindan farklı olur diyorumBenim bir gebelikte tuttu
Bende fos cikacak diye düşünüyorum canım.sonucta adet öncesi olan bisey bu ve gene oldu.demekki gene adet gelecek diye düşünüyorumBende her regl önces tutan migreni acaba hamilelik mi diye düşünüyorum ama fos çıkıyor. İnşallah senin ondan dolayıdır
Hilal bebek haberi ver artık süprizz yap bize.Banada öyle geliyor.zaten 12.gun olsaydi yarin adet olmam lazimdi.ben hic 26.günde adet olmadim.bide bugün adet öncesi tutan migrenim gene tuttu.gebelik olsada bu migren tutarmiydi acaba.
Ateş güzel gidiyor aslında. Kac gun kaldi adete. Senin lekelenmelerin olurdu az kalincaBende fos cikacak diye düşünüyorum canım.sonucta adet öncesi olan bisey bu ve gene oldu.demekki gene adet gelecek diye düşünüyorum
Canim o sürprizi yapmayi,su topikte kendimi yirta yirta o haberi vermeyi nasıl istiyorum anlatamam.ama iste hersey böyle önceki rutinler gibi ilerleyince canım sıkılıyorHilal bebek haberi ver artık süprizz yap bize.
Bugünü saymazsam 2 gün kalıyor.pazartesi adet günüm. Aynen genelde 24.gun lekelenme başlardı.henuz yok bisey.gerci cok nadirde olsa 26.gun başladığı da olmustu.bakalim yarin ki ates leke durumu ne olacakAteş güzel gidiyor aslında. Kac gun kaldi adete. Senin lekelenmelerin olurdu az kalinca
amin canim benim. cok tesekkur ederim. darisi tez zamanda sana olsun insallah.Cnmmmm çok ama çok sevindim.işte tüp deyip morel bozup gönderiyorlar ama Rabbim büyük işte.inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Ovulasyon tarihim 28 kasım canımOvu tarihini bilmediğimiz için yorum güç.ama düzenli adet Görüyor ve 14 Aralık bat ise daha çok erken
Test için çok erkenOvulasyon tarihim 28 kasım canım
Günaydın canım evet çok sağlıklı olmamış sabah uyanır uyanmaz senin tablona baktım düştüğünü görünce üzüldüm ama yarın ki ateşe de bakmak lazım. Son günlere yaklaşınca benim de saatler şaştı hep sanırım heyecandan kaynaklı benimki :) üzülmek için çok erken dua ediyoruz lekelenmelerinin başlamaması içimGünaydın kızlar..ben de bu ay sıramı savdim galiba.gerci bugün ki ölçüm cok sağlıklı olmadi.05.20 de uyandim 06.15 de uyandim.uyumakla uyumamak arasinda birseydi.sonra 7 de uyandim ama bugün lekelenmemde baslar gibi hissediyorum.
Ne bileyim ya hic umudum yok.vucudum da ağrılar sıkıntılar basladi.dun migrende tuttu.zaten lekelerde gelirse bitmistir benim icindeGünaydın canım evet çok sağlıklı olmamış sabah uyanır uyanmaz senin tablona baktım düştüğünü görünce üzüldüm ama yarın ki ateşe de bakmak lazım. Son günlere yaklaşınca benim de saatler şaştı hep sanırım heyecandan kaynaklı benimki :) üzülmek için çok erken dua ediyoruz lekelenmelerinin başlamaması içim
insallah baslamasinnnnn..Günaydın kızlar..ben de bu ay sıramı savdim galiba.gerci bugün ki ölçüm cok sağlıklı olmadi.05.20 de uyandim 06.15 de uyandim.uyumakla uyumamak arasinda birseydi.sonra 7 de uyandim ama bugün lekelenmemde baslar gibi hissediyorum.
acaba 12dei catladi senin yum diye dusundum.Ne bileyim ya hic umudum yok.vucudum da ağrılar sıkıntılar basladi.dun migrende tuttu.zaten lekelerde gelirse bitmistir benim icinde
Insallah diyeyim ama kendimi biliyorsam baslarinsallah baslamasinnnnn..
cok amin
Yok canım yapmadim.dün vesonlada konuştuk da ovu testlerine gorede 14 ünde çatladı diye düşündük.test icin adet günümü bekliyordum.ama beklememe gerek kalmayacak gibiacaba 12dei catladi senin yum diye dusundum.
idrar testi yaptin mi hic?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?