Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Banada öyle geliyor.zaten 12.gun olsaydi yarin adet olmam lazimdi.ben hic 26.günde adet olmadim.bide bugün adet öncesi tutan migrenim gene tuttu.gebelik olsada bu migren tutarmiydi acaba.
Bende her regl önces tutan migreni acaba hamilelik mi diye düşünüyorum ama fos çıkıyor. İnşallah senin ondan dolayıdır

Bende her regl önces tutan migreni acaba hamilelik mi diye düşünüyorum ama fos çıkıyor. İnşallah senin ondan dolayıdır
Bende fos cikacak diye düşünüyorum canım.sonucta adet öncesi olan bisey bu ve gene oldu.demekki gene adet gelecek diye düşünüyorum

Ateş güzel gidiyor aslında. Kac gun kaldi adete. Senin lekelenmelerin olurdu az kalinca
Bugünü saymazsam 2 gün kalıyor.pazartesi adet günüm. Aynen genelde 24.gun lekelenme başlardı.henuz yok bisey.gerci cok nadirde olsa 26.gun başladığı da olmustu.bakalim yarin ki ates leke durumu ne olacak

Günaydın kızlar..ben de bu ay sıramı savdim galiba.gerci bugün ki ölçüm cok sağlıklı olmadi.05.20 de uyandim 06.15 de uyandim.uyumakla uyumamak arasinda birseydi.sonra 7 de uyandim ama bugün lekelenmemde baslar gibi hissediyorum.

Günaydın canım evet çok sağlıklı olmamış sabah uyanır uyanmaz senin tablona baktım düştüğünü görünce üzüldüm ama yarın ki ateşe de bakmak lazım. Son günlere yaklaşınca benim de saatler şaştı hep sanırım heyecandan kaynaklı benimki :) üzülmek için çok erken dua ediyoruz lekelenmelerinin başlamaması içim

Ne bileyim ya hic umudum yok.vucudum da ağrılar sıkıntılar basladi.dun migrende tuttu.zaten lekelerde gelirse bitmistir benim icinde

insallah baslamasinnnnn..
cok amin

acaba 12dei catladi senin yum diye dusundum.
idrar testi yaptin mi hic?
Yok canım yapmadim.dün vesonlada konuştuk da ovu testlerine gorede 14 ünde çatladı diye düşündük.test icin adet günümü bekliyordum.ama beklememe gerek kalmayacak gibi

Kızlar sabah 6 da kendi kendime uyandım 36.2 çıktı
hemen uyumuşum saati duymamışım 7:45 te uyandım 36.4 çıktı şimdi hangisini baz alayım.
Kesin adet olacağım onu biliyorum da kaç dereceyle olacağımı merak ediyorum bir sonraki ay için

Kızlar doktora gittim sol tarafta 2 cmlik çikolata kistin var yumurtalık rezervin iyi yumurtlamanda da sorun yok rahim filmin hormonların temiz dedi. Normal yolla olmaz mı dedim 15 aydır olmuyorsa demekki speemin yumurtaya gitmesini engelleyen bi durum var dedi. Aşılama deneriz bir defa dedi olmaZsa tüp bebek dedi. Şimdi sizce akışına mı bırakmalıyım mmadem bir sorun yok neden aşılama diyor ki doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…