Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Demis ya demekki spermlerin yumurtaya gitmesinde sıkıntı var diye.asilamada da spermler yumurtaya en yakın yere bırakılıyor.yani spermin gidegi yol kisalmis oluyor.tüp bebek icin erken ama aşılama deneyebilirsin.aşılama da bisey yok.aşılama tutmazsa gene zamana birakabilirsin

Ben burda baya bi okudum daha büyük çikolata kistleriyle hamile kalanları bizede gülmez mi acaba şans diyorum :) akşam eşimle de konuşcam toplamda 4000 tl civarı tutuyor başarısız olursa 4000çöpe gitmiş oluyor ama işte işin ucunda bebek olunca gözün bile görmüyor. Neyse en azından bu ay tuttu mu tutmadı mı diye düşünmicem yine ateş ölçmeye devam eder miyim onu da bilmiyorum.

Ozelemi gidiyordun sen.ben devlette yaptırdığım icin hic ücret odemedim.bayada tutuyormus.daha imkansiz görünenlere bile şans gülüyorda sana niye gulmesin canım.esinde de sıkıntı yoksa olur zamani gelince.ama beklemek istemiyorsan alternatifleri dene tabi.bende baska bi hastaneye gideyim diyorum.bi taraftanda 3 yıl olana kadar salayim gitsin diyorum.o arada olursa olur olmazsa tüp bebek deneriz diyordum.bende iki akıl bi fikirim

Acıbadem hastanesine gidiyorum bulunduğum yerde devlete pek güvenemiyorum çünkü. Şükür eşimde sorun yok. Bende salmak istiyorum zamanı gelince olacak biliyorum ama işte hep bir aması oluyor malesef işte hep farklı şeyler düşünüyoruz hep bi kararsızlık gerçekten zor bi durummuş

Bende cok kararsiz kalıyorum bu konuda.ama bizimde 2 yıl oldu.ne asilamayla ne normal yolla olduramadik.zaten yaş olayim olmasa daha rahat salacamda.o kafami cok yoruyor.imkanim olsa hic beklemem tüp bebek denerim ama oda olmuyor.onun icinde 3 yil paşa paşa bekleyeceğim.Allahim hepimizin muradini cok bekletmeden en hayırlı zamanda verir ınsallah

Amin canım inşallah. Aşılama için 4000 tüp bebek için 10000 tl fiyat aldım birazdan eşimle konuşucam. Tercihimizi yapıcaz artık en sevindiğim kısmı ise bu ay kafamın rahat olucak olması. Aşılamayla hamile kalanların sayısı pek yok galiba gerçi Rabbim ol dedikten sonra olur da işte ne biliyim ya hiç böyle olacağını düşünmemiştim. Bu kadar zor olmasa keşke

Keşkeee..bende evlenmeden önce 1 yıl çocuk yapmayacağım diyordum.hemen olacak sandığım için.ama evlendim 2.ayda istemeye başladım.10000 de tüp bebek için iyi fiyat sanki.4bin aşılamaya vermektense durumunuz varsa 10bin tüp bebek için vermek daha mantıklı gibi

Evet eşimle konuştum nisan mayıs gibi tüp bebek yaptırcaz aşılamayla uğraşmıcaz artık. Zaten şuan tüp bebek 6000-10000 arasıymış. 30 yaş için %60 diyorlar oranı inşallah bende o yüzde dilimi içinde olurum

Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Belki o zamana kadar kendiliğinden olur belli mi olur.simdi bide bi karara vardığınız icin kafan daha rahat olacak

Kızlar ben gebelik testini sizce çok mu erken yaptım negatif çıktı gerçi umutta yok ama işte, ff'ye göre dpo 12'de yapmış oldum testi ama yarın adet günüm, ovulasyon testi 12. gün pozitif olduğunda 14 gün sonrası 26. gün adet oluyorum. Eğer gebelik olsaydı çıkardı değil mi, sanırım yarın ki ısı belli edicek herşeyi

Biliyordum.senin ateşine hergun özellikle bakiyordum tebrik ederim.saglikla ilerlesin insallah

Bugun sabaha test yapmistim belli belirsiz bir cizgi gordum. Testim ekte. Aslinda bugun ovulasyonumun 9. gunu ama bu kadar az cikmasi normaldir degil mi?

Eklentiler

• 20181208_113206.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 53
Bugun sabaha test yapmistim belli belirsiz bir cizgi gordum. Testim ekte. Aslinda bugun ovulasyonumun 9. gunu ama bu kadar az cikmasi normaldir degil mi?
Kan sonucunu diyorsan evet az çıkması cok normal canım.bir kac güne katlanacaktir.hic onlari düşünüp endise etme.tadını çıkar.saglikla devam etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…