Demis ya demekki spermlerin yumurtaya gitmesinde sıkıntı var diye.asilamada da spermler yumurtaya en yakın yere bırakılıyor.yani spermin gidegi yol kisalmis oluyor.tüp bebek icin erken ama aşılama deneyebilirsin.aşılama da bisey yok.aşılama tutmazsa gene zamana birakabilirsinKızlar doktora gittim sol tarafta 2 cmlik çikolata kistin var yumurtalık rezervin iyi yumurtlamanda da sorun yok rahim filmin hormonların temiz dedi. Normal yolla olmaz mı dedim 15 aydır olmuyorsa demekki speemin yumurtaya gitmesini engelleyen bi durum var dedi. Aşılama deneriz bir defa dedi olmaZsa tüp bebek dedi. Şimdi sizce akışına mı bırakmalıyım mmadem bir sorun yok neden aşılama diyor ki doktor
Ben burda baya bi okudum daha büyük çikolata kistleriyle hamile kalanları bizede gülmez mi acaba şans diyorum :) akşam eşimle de konuşcam toplamda 4000 tl civarı tutuyor başarısız olursa 4000çöpe gitmiş oluyor ama işte işin ucunda bebek olunca gözün bile görmüyor. Neyse en azından bu ay tuttu mu tutmadı mı diye düşünmicem yine ateş ölçmeye devam eder miyim onu da bilmiyorum.Demis ya demekki spermlerin yumurtaya gitmesinde sıkıntı var diye.asilamada da spermler yumurtaya en yakın yere bırakılıyor.yani spermin gidegi yol kisalmis oluyor.tüp bebek icin erken ama aşılama deneyebilirsin.aşılama da bisey yok.aşılama tutmazsa gene zamana birakabilirsin
Ozelemi gidiyordun sen.ben devlette yaptırdığım icin hic ücret odemedim.bayada tutuyormus.daha imkansiz görünenlere bile şans gülüyorda sana niye gulmesin canım.esinde de sıkıntı yoksa olur zamani gelince.ama beklemek istemiyorsan alternatifleri dene tabi.bende baska bi hastaneye gideyim diyorum.bi taraftanda 3 yıl olana kadar salayim gitsin diyorum.o arada olursa olur olmazsa tüp bebek deneriz diyordum.bende iki akıl bi fikirimBen burda baya bi okudum daha büyük çikolata kistleriyle hamile kalanları bizede gülmez mi acaba şans diyorum :) akşam eşimle de konuşcam toplamda 4000 tl civarı tutuyor başarısız olursa 4000çöpe gitmiş oluyor ama işte işin ucunda bebek olunca gözün bile görmüyor. Neyse en azından bu ay tuttu mu tutmadı mı diye düşünmicem yine ateş ölçmeye devam eder miyim onu da bilmiyorum.
Acıbadem hastanesine gidiyorum bulunduğum yerde devlete pek güvenemiyorum çünkü. Şükür eşimde sorun yok. Bende salmak istiyorum zamanı gelince olacak biliyorum ama işte hep bir aması oluyor malesefOzelemi gidiyordun sen.ben devlette yaptırdığım icin hic ücret odemedim.bayada tutuyormus.daha imkansiz görünenlere bile şans gülüyorda sana niye gulmesin canım.esinde de sıkıntı yoksa olur zamani gelince.ama beklemek istemiyorsan alternatifleri dene tabi.bende baska bi hastaneye gideyim diyorum.bi taraftanda 3 yıl olana kadar salayim gitsin diyorum.o arada olursa olur olmazsa tüp bebek deneriz diyordum.bende iki akıl bi fikirim
Bende cok kararsiz kalıyorum bu konuda.ama bizimde 2 yıl oldu.ne asilamayla ne normal yolla olduramadik.zaten yaş olayim olmasa daha rahat salacamda.o kafami cok yoruyor.imkanim olsa hic beklemem tüp bebek denerim ama oda olmuyor.onun icinde 3 yil paşa paşa bekleyeceğim.Allahim hepimizin muradini cok bekletmeden en hayırlı zamanda verir ınsallahAcıbadem hastanesine gidiyorum bulunduğum yerde devlete pek güvenemiyorum çünkü. Şükür eşimde sorun yok. Bende salmak istiyorum zamanı gelince olacak biliyorum ama işte hep bir aması oluyor malesefişte hep farklı şeyler düşünüyoruz hep bi kararsızlık gerçekten zor bi durummuş
Amin canım inşallah. Aşılama için 4000 tüp bebek için 10000 tl fiyat aldım birazdan eşimle konuşucam. Tercihimizi yapıcaz artık en sevindiğim kısmı ise bu ay kafamın rahat olucak olması. Aşılamayla hamile kalanların sayısı pek yok galiba gerçi Rabbim ol dedikten sonra olur da işte ne biliyim ya hiç böyle olacağını düşünmemiştim. Bu kadar zor olmasa keşkeBende cok kararsiz kalıyorum bu konuda.ama bizimde 2 yıl oldu.ne asilamayla ne normal yolla olduramadik.zaten yaş olayim olmasa daha rahat salacamda.o kafami cok yoruyor.imkanim olsa hic beklemem tüp bebek denerim ama oda olmuyor.onun icinde 3 yil paşa paşa bekleyeceğim.Allahim hepimizin muradini cok bekletmeden en hayırlı zamanda verir ınsallah
Keşkeee..bende evlenmeden önce 1 yıl çocuk yapmayacağım diyordum.hemen olacak sandığım için.ama evlendim 2.ayda istemeye başladım.10000 de tüp bebek için iyi fiyat sanki.4bin aşılamaya vermektense durumunuz varsa 10bin tüp bebek için vermek daha mantıklı gibiAmin canım inşallah. Aşılama için 4000 tüp bebek için 10000 tl fiyat aldım birazdan eşimle konuşucam. Tercihimizi yapıcaz artık en sevindiğim kısmı ise bu ay kafamın rahat olucak olması. Aşılamayla hamile kalanların sayısı pek yok galiba gerçi Rabbim ol dedikten sonra olur da işte ne biliyim ya hiç böyle olacağını düşünmemiştim. Bu kadar zor olmasa keşke
Evet eşimle konuştum nisan mayıs gibi tüp bebek yaptırcaz aşılamayla uğraşmıcaz artık. Zaten şuan tüp bebek 6000-10000 arasıymış. 30 yaş için %60 diyorlar oranı inşallah bende o yüzde dilimi içinde olurumKeşkeee..bende evlenmeden önce 1 yıl çocuk yapmayacağım diyordum.hemen olacak sandığım için.ama evlendim 2.ayda istemeye başladım.10000 de tüp bebek için iyi fiyat sanki.4bin aşılamaya vermektense durumunuz varsa 10bin tüp bebek için vermek daha mantıklı gibi
Hayırlısı olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah, darısı bizlerin başına :)Kizlaaaaar sonucum 14 cikti hamileyiiimmmm
Biliyordum.senin ateşine hergun özellikle bakiyordumKizlaaaaar sonucum 14 cikti hamileyiiimmmm
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Belki o zamana kadar kendiliğinden olur belli mi olur.simdi bide bi karara vardığınız icin kafan daha rahat olacakEvet eşimle konuştum nisan mayıs gibi tüp bebek yaptırcaz aşılamayla uğraşmıcaz artık. Zaten şuan tüp bebek 6000-10000 arasıymış. 30 yaş için %60 diyorlar oranı inşallah bende o yüzde dilimi içinde olurum
Evet şuan çılgın gibi mutluyum anlatamam. Bundan sonra ben değil gelecek bebek düşünsün artıkHakkınızda hayırlısı olsun canım. Belki o zamana kadar kendiliğinden olur belli mi olur.simdi bide bi karara vardığınız icin kafan daha rahat olacak
Tebrikler canım. Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Kizlaaaaar sonucum 14 cikti hamileyiiimmmm
Canım tebrik ederim.Kizlaaaaar sonucum 14 cikti hamileyiiimmmm
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahKizlaaaaar sonucum 14 cikti hamileyiiimmmm
Biliyordum.senin ateşine hergun özellikle bakiyordumtebrik ederim.saglikla ilerlesin insallah
Kan sonucunu diyorsan evet az çıkması cok normal canım.bir kac güne katlanacaktir.hic onlari düşünüp endise etme.tadını çıkar.saglikla devam etsin insallahBugun sabaha test yapmistim belli belirsiz bir cizgi gordum. Testim ekte. Aslinda bugun ovulasyonumun 9. gunu ama bu kadar az cikmasi normaldir degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?