- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Kizlaaaaar sonucum 14 cikti hamileyiiimmmm
Ölçüm saati 7:45 ise 36,4Kızlar sabah 6 da kendi kendime uyandım 36.2 çıktı
hemen uyumuşum saati duymamışım 7:45 te uyandım 36.4 çıktı şimdi hangisini baz alayım.
Kesin adet olacağım onu biliyorum da kaç dereceyle olacağımı merak ediyorum bir sonraki ay için
Spermler ne durumda?kür falan denedin miKızlar doktora gittim sol tarafta 2 cmlik çikolata kistin var yumurtalık rezervin iyi yumurtlamanda da sorun yok rahim filmin hormonların temiz dedi. Normal yolla olmaz mı dedim 15 aydır olmuyorsa demekki speemin yumurtaya gitmesini engelleyen bi durum var dedi. Aşılama deneriz bir defa dedi olmaZsa tüp bebek dedi. Şimdi sizce akışına mı bırakmalıyım mmadem bir sorun yok neden aşılama diyor ki doktor
Kizlaaaaar sonucum 14 cikti hamileyiiimmmm
14 değerle yine iyi çıkmış kat kat artsın inşallah maşallahBugun sabaha test yapmistim belli belirsiz bir cizgi gordum. Testim ekte. Aslinda bugun ovulasyonumun 9. gunu ama bu kadar az cikmasi normaldir degil mi?
Operasyondan sonra adet düzensizliği olabilir belki.belki de bir bakmışsın süprizzz .hadi hayırlısıKizlar benim tup alindi falan eskiler bilir hikayemi gecen ayin 11inde adet oldum ilk bu ay ya bugun ya da yarin adet olmalıyım suan bisey yok ama bende yine koku duyarliligi idrarda koku degismesi ve kasiklarin ortasinda bicak saplanmasi gibi agri var acaba kazara hamile mi kaldim etkili bir korunma yontemi kullandigimiz soylenemez
Düşünmeye gerek yok.bi test yap,anla.en kolay ve doğru cevapKizlar benim tup alindi falan eskiler bilir hikayemi gecen ayin 11inde adet oldum ilk bu ay ya bugun ya da yarin adet olmalıyım suan bisey yok ama bende yine koku duyarliligi idrarda koku degismesi ve kasiklarin ortasinda bicak saplanmasi gibi agri var acaba kazara hamile mi kaldim etkili bir korunma yontemi kullandigimiz soylenemez
Canım,senin devlette ücretsiz tüp bebek hakkın yok mu?zekai tahirde yapıyorlar.Kan sonucunu diyorsan evet az çıkması cok normal canım.bir kac güne katlanacaktir.hic onlari düşünüp endise etme.tadını çıkar.saglikla devam etsin insallah
Tebrik ederim sağlıkla kucagina alman alman dilegiyleKizlaaaaar sonucum 14 cikti hamileyiiimmmm
Ölçüm saati 7:45 ise 36,4
masallah... sagsaglim kavuc cnm.Kizlaaaaar sonucum 14 cikti hamileyiiimmmm
birara yollayayim cnm.
Sabaha hiç gerek kalmadan gece adet oldum zatenLelya bugünki ateşin belirleyici olacak gibi duruyor
Gecen ay hemen olmustum ama bakalim ne olacak bize de supriz olacakOperasyondan sonra adet düzensizliği olabilir belki.belki de bir bakmışsın süprizzz .hadi hayırlısı
Ben gecenkinde cok erken ogrendim tam havaya girerken kaybettim bu sefer varsa da gec öğreneyimDüşünmeye gerek yok.bi test yap,anla.en kolay ve doğru cevap
Ürolog spermler için gayet iyi dedi. sayı 1ml de 22milyon ileri doğru hareket %73 normAl şekilli sperm %86Spermler ne durumda?kür falan denedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?