Canım 3 yil olmadan yapmiyorlarki.benim daha 2 yil olduCanım,senin devlette ücretsiz tüp bebek hakkın yok mu?zekai tahirde yapıyorlar.
Canım geçmiş olsun sağlıkla gelsin bebeğin rabbim sana da şifa versin kolaylıkla atlatırsınız inşallah ikinizde bu süreciDün gece feci bir kanama yaşadım. Bütün geceyi doğumhane de normal doğum yapanların çığlıkları arasında nst ve seruma bağlı geçirdim. Çok şükür tekrar servise aldılar. Ped takibi yapılıyor şimdi.
Evde olsam bu kanamayla nasıl gelirdim bilmiyorum.
Allah hepinize sağlıklı bir gebelik nasip etsin.. 28. Haftaya kadar laylaylom gelmişim ama sonrası çok zordu.
Dr. 1 hafta en fazla 10 güne alırız dedi bebeği. Bana da bugün ameliyatta rahim, tüp ve yumurtalıklarımın alınabileceğine dair kağıt imzalattılar.
Sağ salim çıkabiliriz inşallah buradan..
Çok geçmiş olsun inşallah bebeğinde sende sağ salim atlatırsınız bu süreciDün gece feci bir kanama yaşadım. Bütün geceyi doğumhane de normal doğum yapanların çığlıkları arasında nst ve seruma bağlı geçirdim. Çok şükür tekrar servise aldılar. Ped takibi yapılıyor şimdi.
Allah hepinize sağlıklı bir gebelik nasip etsin.. 28. Haftaya kadar laylaylom gelmişim ama sonrası çok zordu.
Dr. 1 hafta en fazla 10 güne alırız dedi bebeği. Bana da bugün ameliyatta rahim, tüp ve yumurtalıklarımın alınabileceğine dair kağıt imzalattılar.
maya_gallo canım çok tebrik ederim sağlıcakla gelsin kuzun.
14 değerle yine iyi çıkmış kat kat artsın inşallah maşallah
Kuzumm cok cok gecmis olsunDün gece feci bir kanama yaşadım. Bütün geceyi doğumhane de normal doğum yapanların çığlıkları arasında nst ve seruma bağlı geçirdim. Çok şükür tekrar servise aldılar. Ped takibi yapılıyor şimdi.
Ah kuzum sag saglim kavusun ins. o kagittakiler en son care gerek kalmadan kavusacaksiniz ins. Ben de dün Zeynep kamil.kadin.dogum acildeydim gece bilsem yanına ugrardim mutlakaDün gece feci bir kanama yaşadım. Bütün geceyi doğumhane de normal doğum yapanların çığlıkları arasında nst ve seruma bağlı geçirdim. Çok şükür tekrar servise aldılar. Ped takibi yapılıyor şimdi.
Canım çok çok geçmiş olsun. Allah ikinizin de yardımcısı olsun. Dualarımız sizinle. Allaha emanet olsunDün gece feci bir kanama yaşadım. Bütün geceyi doğumhane de normal doğum yapanların çığlıkları arasında nst ve seruma bağlı geçirdim. Çok şükür tekrar servise aldılar. Ped takibi yapılıyor şimdi.
Canım herşey yolunda mı? Neden acile gittin?Ah kuzum sag saglim kavusun ins. o kagittakiler en son care gerek kalmadan kavusacaksiniz ins. Ben de dün Zeynep kamil.kadin.dogum acildeydim gece bilsem yanına ugrardim mutlaka
Hayırdır canım sen neden acile gittinAh kuzum sag saglim kavusun ins. o kagittakiler en son care gerek kalmadan kavusacaksiniz ins. Ben de dün Zeynep kamil.kadin.dogum acildeydim gece bilsem yanına ugrardim mutlaka
Bekle o zaman canım.10bin az para mı?1 yıl sonra bedava hakkını kullanırsın.hwm belli mi olur belki de kendiliğinden geliverir meleğin.Canım 3 yil olmadan yapmiyorlarki.benim daha 2 yil oldu
Geçmiş olsun canım.dualarım seninle.sonuna geldin işte.kavuşıyorsun kızına.güzel olacak her şey.iyi düşünelim iyi olsun.öpüldün.Dün gece feci bir kanama yaşadım. Bütün geceyi doğumhane de normal doğum yapanların çığlıkları arasında nst ve seruma bağlı geçirdim. Çok şükür tekrar servise aldılar. Ped takibi yapılıyor şimdi.
Hayırlısı....Sabaha hiç gerek kalmadan gece adet oldum zaten
Yaş ileri ise biran önce tedaviye başlamakta fayda var.Ürolog spermler için gayet iyi dedi. sayı 1ml de 22milyon ileri doğru hareket %73 normAl şekilli sperm %86
Adet günün gelmiş ateş güzel gidiyor test zamanı gelmiş hadi hayırlısıSelam kk'nın güzel kadınları.Bugün adet günüm.Geçen ay adet zamanı ateş olcmeye başladım.Yumurtlamaya kadar ateşim 36.1---36.3 arasında gitti geldi.Yumurtlamadan sonra36.5--36.7 bugüne kadar devam etti.Bugün 32.gün ve sabah saat 7de ölçtüm 36.8 çıktı.Döngüm 32 gün.Ben bu vücut sıcaklığını alıp nerelere koyayım :). Belirti sayılır mı bu?
çok geçmiş olsun cnm iyiki hastanedeymişsin.Dün gece feci bir kanama yaşadım. Bütün geceyi doğumhane de normal doğum yapanların çığlıkları arasında nst ve seruma bağlı geçirdim. Çok şükür tekrar servise aldılar. Ped takibi yapılıyor şimdi.
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah herşey yolunda gidecek bebeğinle sağlıklı bir şekilde evine döneceksin.Dün gece feci bir kanama yaşadım. Bütün geceyi doğumhane de normal doğum yapanların çığlıkları arasında nst ve seruma bağlı geçirdim. Çok şükür tekrar servise aldılar. Ped takibi yapılıyor şimdi.
Herşey yolunda mı?Ah kuzum sag saglim kavusun ins. o kagittakiler en son care gerek kalmadan kavusacaksiniz ins. Ben de dün Zeynep kamil.kadin.dogum acildeydim gece bilsem yanına ugrardim mutlaka
Ben 30 eşim 39 yaşında dün eşinle konuştum beklemeyelim başlayalım çocuğa enerjimin yetmesini istiyorum dedi. Allah izin verirse nisan gibi başlıcazYaş ileri ise biran önce tedaviye başlamakta fayda var.
Az para olur mu hic.ha olacağını bilsem hic düşünmem yaptırırım ama onunda garantisi olmadığı icin 10 bin bizi sarsar.aynen eylülde 2 senemiz doldu.3yila bisey kalmadi sayılır.dedigin gibi belki kendiliginden olur.zaten bu arada baska bi hastaneye gitcem.son bi aşılama hakkım daha var onuda yaptırırım.hayırlısı olsun diyelimBekle o zaman canım.10bin az para mı?1 yıl sonra bedava hakkını kullanırsın.hwm belli mi olur belki de kendiliğinden geliverir meleğin.
Geçmiş olsun canım.dualarım seninle.sonuna geldin işte.kavuşıyorsun kızına.güzel olacak her şey.iyi düşünelim iyi olsun.öpüldün.
Ah kuzum sag saglim kavusun ins. o kagittakiler en son care gerek kalmadan kavusacaksiniz ins. Ben de dün Zeynep kamil.kadin.dogum acildeydim gece bilsem yanına ugrardim mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?