Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım herşey yolunda mı? Neden acile gittin?

Hayırdır canım sen neden acile gittin

Herşey yolunda mı?

Hayırdır canım sen neden geldin ?
Sagolun hanımlar iki gun onceki sarı akıntım kahverengine dönünce gittim cok şükür bebek iyi ama ağır is yapmak yasak bir de kanamaya dönerse ilac ilac kullanacağım bu ara akıntım baya artti acaba kendim mi gidip eczaneden progestan alip kullansam bilmiyorum dr gerek yok şimdilik dedi ama icim rahat degil

Kızlar Allah razı olsun ettiğimiz tüm dualar kabul olsun inşallah.

Burada yatan çoğu gebe yüksek tansiyon yada şekerden yatiyor. Previali 2 kişiyiz.

Özellikle hamile kalana kadar onca şeye dikkat ediyoruz ama sonrasında bir gevşeme illaki oluyor. Yapmayin kendinizi yormayin.

Ben son an a kadar iş iş derken gördüm günümü. Patronuma kalsa salı günü sunum yapmam için Gebze'ye gönderecek beni.. Allah'a havale ediyorum vicdansizi.. geçmiş olsun demeye bile aramadı toplantı maili atmış bide utanmaz. Sağlıktan önemlisi yok. Doğum iznimde başka iş bakicam artık.
Ofiste ki masadan sandalyeden bir farkım yokmuş meğer. 6 sene eşek gibi çalıştığıma da şu duruma düştüğüme de icim yaniyor.

Canim cok gecmis olsun ins hersey güzel olur. Ne cok şeyler yasiyiruz rabbjm yar ve yardimcimiz olsun

Çok geçmiş olsun canım. Dr.lar bebeğin düşeceği varsa her şekilde düşer mantığıyla baktıklarından Protestan yazmıyorlar. Ben ilk başta kullandım her ihtimale karşı, tek riski düşük olursa rahme tutundugundan kendiliğinden düşme ya zor oluyor yada olmuyor. Veson daha iyi bilir.

Ah o patronlar ah beni de şube müdürüm hamile halimle kısın buz gibi sogukta arazi yer incelemesine göndermisti saatlerce ayakta sogukta boğazın korusunu gezmistik anca isler donsun onların gözünde gecmis olsun tekrardan kuzum

Valla yatacak yerleri yok gerçi Allah korkuları da yok ki bunların. Gün olsun devran dönsün inşallah

Valla yatacak yerleri yok gerçi Allah korkuları da yok ki bunların. Gün olsun devran dönsün inşallah
Döndü döndü Allah nasip ederse ikinciyi de yapıyorum toplam 4 yil yokum ins. yaşamayan bilmiyor gercekten bir de erkek olunca

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Allaha emanet olun

insallah minnosumla sagsaglim atlatacaksinjz canim. az kaldi...

Benim son dr kontrolümde doktora daha çnce yaşafığım olumsuzlukları amlatmıştım bana adatten donra 12. Gün progestan kullanabilirsin demişti. Bende 2 gündür kullanıyorum. Hatta dün unutmuştum bugün öğlen aldım. sana al alma diyemem ama hergün nar yiyebilirsin ben narda yiyorum

Geçmiş olsun canım bence başla progesteron eğer kahverengi alıntın fazlaysa riske atma bence

Döndü döndü Allah nasip ederse ikinciyi de yapıyorum toplam 4 yil yokum ins. yaşamayan bilmiyor gercekten bir de erkek olunca
aslinda kullanasaniz daha iyi olabilir progestani...
ben suan 200mg dan gunde 3 tane kullaniyorum. gun asirida progestanin ignesini oluyorum, iki sefer hafif leke oldu diye...

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Allaha emanet olun
Sagolasin canım siz de Allah a emanet olun
Aslında evet tedbir için kullanan da çok Perşembe tekrar dr a gidecegim bakalım belki o yazar nar rahmi kalinlastiriyordu degil mi

Geçmiş olsun canım bence başla progesteron eğer kahverengi alıntın fazlaysa riske atma bence
Sagolasin kuzum, su an kesildi bakalım Perşembe dr a gidecegim o belki yazar..
aslinda kullanasaniz daha iyi olabilir progestani...
ben suan 200mg dan gunde 3 tane kullaniyorum. gun asirida progestanin ignesini oluyorum, iki sefer hafif leke oldu diye...
Siz de sağlıkla bebeginizi kucağınıza alin ,kolay bir hamilelik süreci diliyorum sizin kanama alani mi var? Benim onceki gebeligimde progestan ve igne kullanmıştım bu sebepten bunda dr rahimde bir sey gormedi belki o yuzden vermedi bilemiyorum

Evet narın rahmi kalınlaşyırdığını duydum okudum onun için de hergün 1 nar yiyorum. Kızlar yalnışım varsa düzeltin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…