En kotu bi taneden bir sey olmaz vitamindir tam da mevsimi teşekkür ederimEvet narın rahmi kalınlaşyırdığını duydum okudum onun için de hergün 1 nar yiyorum. Kızlar yalnışım varsa düzeltin lütfen.
Sagolasin canım siz de Allah a emanet olun
Aslında evet tedbir için kullanan da çok Perşembe tekrar dr a gidecegim bakalım belki o yazar nar rahmi kalinlastiriyordu degil mi
Sagolasin kuzum,su an kesildi bakalım Perşembe dr a gidecegim o belki yazar..
Siz de sağlıkla bebeginizi kucağınıza alin ,kolay bir hamilelik süreci diliyorum sizin kanama alani mi var? Benim onceki gebeligimde progestan ve igne kullanmıştım bu sebepten bunda dr rahimde bir sey gormedi belki o yuzden vermedi bilemiyorum
En kotu bi taneden bir sey olmaz vitamindir tam da mevsimi teşekkür ederim
Hadi hayırlısı öyleyse inşallah o zamana doğal yoldan gelir belli mi olurBen 30 eşim 39 yaşında dün eşinle konuştum beklemeyelim başlayalım çocuğa enerjimin yetmesini istiyorum dedi. Allah izin verirse nisan gibi başlıcaz
hala leke devam ediyor mu? Kese kalp atışı ne aşamada içerde hematom falan var mıSagolun hanımlar iki gun onceki sarı akıntım kahverengine dönünce gittim cok şükür bebek iyi ama ağır is yapmak yasak bir de kanamaya dönerse ilac ilac kullanacağım bu ara akıntım baya artti acaba kendim mi gidip eczaneden progestan alip kullansam bilmiyorum dr gerek yok şimdilik dedi ama icim rahat degil
tüm gebeliklerimde kullanmama karşı düştü.çünkü sağlıksızdı benimkiler.kız da da çok kanamam oldu ama onda hematom vardı.ondacda kullandım çok şükür zamanla hematom küçüldü kanama bitti.tekrar hamile kalsam kullanmayı hiç istemiyorum açıkcası ama o zaman insan değişik duygulara giriyor.kullanmak mecburiyetinde gibi hissediyor kendini vicdanen.Çok geçmiş olsun canım. Dr.lar bebeğin düşeceği varsa her şekilde düşer mantığıyla baktıklarından Protestan yazmıyorlar. Ben ilk başta kullandım her ihtimale karşı, tek riski düşük olursa rahme tutundugundan kendiliğinden düşme ya zor oluyor yada olmuyor.Veson daha iyi bilir.
Kalp atışı iyi dedi bir sorun olacağını sanmıyorum dedi icerde kanama alani yokmus ama ben yine de Perşembe baska bir dr a da gidecegim Tuğbacım, sen nasılsın canım?Hadi hayırlısı öyleyse inşallah o zamana doğal yoldan gelir belli mi olur
hala leke devam ediyor mu? Kese kalp atışı ne aşamada içerde hematom falan var mı
tüm gebeliklerimde kullanmama karşı düştü.çünkü sağlıksızdı benimkiler.kız da da çok kanamam oldu ama onda hematom vardı.ondacda kullandım çok şükür zamanla hematom küçüldü kanama bitti.tekrar hamile kalsam kullanmayı hiç istemiyorum açıkcası ama o zaman insan değişik duygulara giriyor.kullanmak mecburiyetinde gibi hissediyor kendini vicdanen.
agrilar cok normal. hic korkma...Canlar gunaydin. Bu da bu sabahki testim. Sanirim koyulasma var. Sabahki atesimi de 36.7 olarak olctum. Aksam tekrar kan verecegim ama icimde bir korku var. Cunku karnim ve belim sanki adet olacakmisim gibi cok agriyor. Normal mi bu kadar agrimasi?
Rabbim sağlıkla ilerletletsin inşallah.ben çok şükğr iyiyim cnm.hayat bir koşturmaca gidiyor öyle.kız 1.sınıf ayrı bir yorgunluk oldu bu seneKalp atışı iyi dedi bir sorun olacağını sanmıyorum dedi icerde kanama alani yokmus ama ben yine de Perşembe baska bir dr a da gidecegim Tuğbacım, sen nasılsın canım?
Koyulaşma var hadi hayırlısı.belirtilere çok takılmaCanlar gunaydin. Bu da bu sabahki testim. Sanirim koyulasma var. Sabahki atesimi de 36.7 olarak olctum. Aksam tekrar kan verecegim ama icimde bir korku var. Cunku karnim ve belim sanki adet olacakmisim gibi cok agriyor. Normal mi bu kadar agrimasi?
Amin cok sağ ol canim, Masallah tatlı kızına umarım alisma sureci kolay geçmiştir. Bir sure sonra kendine daha çok vakit kalacak, başarılı güzel bir egitim hayatı olsun darısı benim bıdığın basinaRabbim sağlıkla ilerletletsin inşallah.ben çok şükğr iyiyim cnm.hayat bir koşturmaca gidiyor öyle.kız 1.sınıf ayrı bir yorgunluk oldu bu sene
Güzel sonuçlar alacaksın inşallah. .Canlar gunaydin. Bu da bu sabahki testim. Sanirim koyulasma var. Sabahki atesimi de 36.7 olarak olctum. Aksam tekrar kan verecegim ama icimde bir korku var. Cunku karnim ve belim sanki adet olacakmisim gibi cok agriyor. Normal mi bu kadar agrimasi?
Offf sorma yaa.valla çok canım sıkıldı gene
Üzülme canım geç olsun sağlıklı olsun. Demek ki zamanı gelmemiş. Bu ay benim de umudum yok herşey olacağına varır önümüzdeki ay inşallah hepimizin mücdesi olur.Offf sorma yaa.valla çok canım sıkıldı genebu ay bi üniversite hastanesine gidecektim.10 günlük bütün randevular doluymuş.artık önümüzdeki aya kaldı
inşallah yeniyılda geliverir. :) Yaradanım yeni yıla güzelliklerle başlatsın hepimizi.
Aminn insallah.dur bakalım canim senin daha umutsuzluğa düşmen için erken.insallah senden de güzel bir haber gelirÜzülme canım geç olsun sağlıklı olsun. Demek ki zamanı gelmemiş. Bu ay benim de umudum yok herşey olacağına varır önümüzdeki ay inşallah hepimizin mücdesi olur.
Hissedersin ya benimde hislerim kuvvetlidir. İnşallah tersi olsun kabulümdürAminn insallah.dur bakalım canim senin daha umutsuzluğa düşmen için erken.insallah senden de güzel bir haber gelir
Amin inşallah cnm inşallah.Amin cok sağ ol canim, Masallah tatlı kızına umarım alisma sureci kolay geçmiştir. Bir sure sonra kendine daha çok vakit kalacak, başarılı güzel bir egitim hayatı olsun darısı benim bıdığın basina
masallahhhh pozitif....Kızlar silik çizginin yanlış olma olasılığı var mı az önce test yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?