Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

amin...
ben de hematom yok. yerlesme lekesi dedi doktor. onlem amacli verdi. oglumda da kullanmistim 12 haftam bitene kadar hapi.

En kotu bi taneden bir sey olmaz vitamindir tam da mevsimi teşekkür ederim

benim bildigim nar gebelere yarim adet tavsiye ediliyordu. tekrar bir arastirayim..

bizde erkek interfilitesi gelistigi icin cocugunuz olmaz dendigi icin birakmistik artik. saglik sorunlarim oldu vs. derken seker hastaligina cevirmek uzere olan sorunum olusunca diyetisyene gittim. 4 haftada 4 kg verdim. o sira da gebeymisim yeni listemi vermisti. aradim tabi o diyete devam dedi. 12. ci haftadan sonra degistiririz dedi.
belki isinize yarar, genel olarak gebe beslenmesini soyle tavsiye etti.
Makarna, pirinc, beyaz ekmek, kizartma, sarkuteri urunu yok....
gunde 7 ogun yiyorum ben, ama genelde 6 ogun yeniyor.
ara ogunlerde 1 meyve+yogurt/ bir digerinde 3 ceviz+1 meyve/ gibi tuketiyorum. tabi olculer benim vucuduma gore verildi.
Sebze, balik, yumurta, peynir, zeytin serbest....
ornek olur belki size de...
bir de cayi icine 1 karanfil atarak iciyorum ki kan sekerim dengelensin...

hatta 1 kg daha verdim. fit hamile oldum iyice

Ben 30 eşim 39 yaşında dün eşinle konuştum beklemeyelim başlayalım çocuğa enerjimin yetmesini istiyorum dedi. Allah izin verirse nisan gibi başlıcaz
Hadi hayırlısı öyleyse inşallah o zamana doğal yoldan gelir belli mi olur
hala leke devam ediyor mu? Kese kalp atışı ne aşamada içerde hematom falan var mı
tüm gebeliklerimde kullanmama karşı düştü.çünkü sağlıksızdı benimkiler.kız da da çok kanamam oldu ama onda hematom vardı.ondacda kullandım çok şükür zamanla hematom küçüldü kanama bitti.tekrar hamile kalsam kullanmayı hiç istemiyorum açıkcası ama o zaman insan değişik duygulara giriyor.kullanmak mecburiyetinde gibi hissediyor kendini vicdanen.

Kalp atışı iyi dedi bir sorun olacağını sanmıyorum dedi icerde kanama alani yokmus ama ben yine de Perşembe baska bir dr a da gidecegim Tuğbacım, sen nasılsın canım?

Canlar gunaydin. Bu da bu sabahki testim. Sanirim koyulasma var. Sabahki atesimi de 36.7 olarak olctum. Aksam tekrar kan verecegim ama icimde bir korku var. Cunku karnim ve belim sanki adet olacakmisim gibi cok agriyor. Normal mi bu kadar agrimasi?

Eklentiler

• 20181210_090442.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 40
Canlar gunaydin. Bu da bu sabahki testim. Sanirim koyulasma var. Sabahki atesimi de 36.7 olarak olctum. Aksam tekrar kan verecegim ama icimde bir korku var. Cunku karnim ve belim sanki adet olacakmisim gibi cok agriyor. Normal mi bu kadar agrimasi?
agrilar cok normal. hic korkma...

Kalp atışı iyi dedi bir sorun olacağını sanmıyorum dedi icerde kanama alani yokmus ama ben yine de Perşembe baska bir dr a da gidecegim Tuğbacım, sen nasılsın canım?
Rabbim sağlıkla ilerletletsin inşallah.ben çok şükğr iyiyim cnm.hayat bir koşturmaca gidiyor öyle.kız 1.sınıf ayrı bir yorgunluk oldu bu sene

Koyulaşma var hadi hayırlısı.belirtilere çok takılma

Rabbim sağlıkla ilerletletsin inşallah.ben çok şükğr iyiyim cnm.hayat bir koşturmaca gidiyor öyle.kız 1.sınıf ayrı bir yorgunluk oldu bu sene
Amin cok sağ ol canim, Masallah tatlı kızına umarım alisma sureci kolay geçmiştir. Bir sure sonra kendine daha çok vakit kalacak, başarılı güzel bir egitim hayatı olsun darısı benim bıdığın basina

Güzel sonuçlar alacaksın inşallah. .

Offf sorma yaa.valla çok canım sıkıldı gene bu ay bi üniversite hastanesine gidecektim.10 günlük bütün randevular doluymuş.artık önümüzdeki aya kaldı
Üzülme canım geç olsun sağlıklı olsun. Demek ki zamanı gelmemiş. Bu ay benim de umudum yok herşey olacağına varır önümüzdeki ay inşallah hepimizin mücdesi olur.

Üzülme canım geç olsun sağlıklı olsun. Demek ki zamanı gelmemiş. Bu ay benim de umudum yok herşey olacağına varır önümüzdeki ay inşallah hepimizin mücdesi olur.
Aminn insallah.dur bakalım canim senin daha umutsuzluğa düşmen için erken.insallah senden de güzel bir haber gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…