Canım silik cizgiden net cizgiye gecis var bu testteKızlar silik çizginin yanlış olma olasılığı var mı az önce test yaptım
Sağol canımmasallahhhh pozitif....
Kuzum valla umudum yoktu ama ara ara batma olunca test yaptım çok şükür bunu gördüm ama kanda görmeden inanmıycam sanırım gerçi adetime daha 4 gün var belki ondan siliktirCanım silik cizgiden net cizgiye gecis var bu testtesilikte çıksa hamilelik oluyor.tebrik ederimmm sağlıkla ilerlesin insallah
Canım 4 gün olmasına rağmen gayet guzel testinKuzum valla umudum yoktu ama ara ara batma olunca test yaptım çok şükür bunu gördüm ama kanda görmeden inanmıycam sanırım gerçi adetime daha 4 gün var belki ondan siliktir
Evet nasip olunca oluyor demekki kuzum ama ben yine de varmış gibi konuşup hayat kırıklığı yaşamak istemiyorum sabah gidicem kan vermeyeCanım 4 gün olmasına rağmen gayet guzel testingene bir tek ilişki mucizesi gördük.maşallahh
Inşallah kanda da güzel bir sonuç alırsın icin rahat eder canımEvet nasip olunca oluyor demekki kuzum ama ben yine de varmış gibi konuşup hayat kırıklığı yaşamak istemiyorum sabah gidicem kan vermeye
MaşallahKizlar degerim 14'ten 59'a yukselmis :) Aksam da test yaptim dayanamadim. Darisi herkesin basina. Allahim ruyada miyim neyim :) Binlerce kez sukur..
Sağol canım inşallah darısı tüm kalbimle sana ve isteyen herkese inşallahInşallah kanda da güzel bir sonuç alırsın icin rahat eder canım
Aminn insallah canım insallahSağol canım inşallah darısı tüm kalbimle sana ve isteyen herkese inşallah
Maşallah canım.Kızlar silik çizginin yanlış olma olasılığı var mı az önce test yaptım
Maşallah kat kat artsın inşallahKizlar degerim 14'ten 59'a yukselmis :) Aksam da test yaptim dayanamadim. Darisi herkesin basina. Allahim ruyada miyim neyim :) Binlerce kez sukur..
Kızlar silik çizginin yanlış olma olasılığı var mı az önce test yaptım
Kizlar degerim 14'ten 59'a yukselmis :) Aksam da test yaptim dayanamadim. Darisi herkesin basina. Allahim ruyada miyim neyim :) Binlerce kez sukur..
Ya canım öyle mi diyorsun birkaç birşey okudum yanlış çıkan testler ile ilgili canım sıkıldı biraz boşuna mı sevindim diye inş yarın esas güzel haberi alırım uyku tutmaz artık bu geceOhh maşallah bu ay sürpriz yaptı miniklerimiz :)) bu çizgiyle 50nin üstünde çıkar herhalde emin değilim ama
Ya canım öyle mi diyorsun birkaç birşey okudum yanlış çıkan testler ile ilgili canım sıkıldı biraz boşuna mı sevindim diye inş yarın esas güzel haberi alırım uyku tutmaz artık bu gece
Bebeğini sağlıkla kucağına al canım çok güzel haberler rahminin kalıyor olması da çok güzel bol bol duacın oluruz canım beklenen gün geldi deseneO zaman benden de bir haber gelsin :) bugünkü USG ile yarın öğleden sonra veya çarşambaya doğum dedi Dr.
Bebek gayet iyi belki kuveze bile gerek kalmazmış. Benim rahim de kalacak gibi görünüyor Allah'ın izniyle damarlar çok ilerlememiş :)
Belki kan alacağım için 1 gece yoğun bakımda kalabilirmişim. O ameliyatta belli olacakmis.
Sizlerin duasına çok inanıyorum canlar beni yalnız bırakmayın
Bebeğini sağlıkla kucağına al canım çok güzel haberler rahminin kalıyor olması da çok güzel bol bol duacın oluruz canım beklenen gün geldi desene
Rabbim sana da miniğine de şifa versin canım sağlıkla kucağına al inşallah dualarımız sizinleO zaman benden de bir haber gelsin :) bugünkü USG ile yarın öğleden sonra veya çarşambaya doğum dedi Dr.
Bebek gayet iyi belki kuveze bile gerek kalmazmış. Benim rahim de kalacak gibi görünüyor Allah'ın izniyle damarlar çok ilerlememiş :)
Belki kan alacağım için 1 gece yoğun bakımda kalabilirmişim. O ameliyatta belli olacakmis.
Sizlerin duasına çok inanıyorum canlar beni yalnız bırakmayın
Düşünmedim değil ama artık sabaha ne kaldıAllah korktuguna uğratmasın canım çıkar negatif düşünceleri aklından yada çok takılıyorsan gönder kocayı nöbetçi eczaneye bir test daha alsin başlasın onun da babalığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?