Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım silik cizgiden net cizgiye gecis var bu testte silikte çıksa hamilelik oluyor.tebrik ederimmm sağlıkla ilerlesin insallah
Kuzum valla umudum yoktu ama ara ara batma olunca test yaptım çok şükür bunu gördüm ama kanda görmeden inanmıycam sanırım gerçi adetime daha 4 gün var belki ondan siliktir

Kuzum valla umudum yoktu ama ara ara batma olunca test yaptım çok şükür bunu gördüm ama kanda görmeden inanmıycam sanırım gerçi adetime daha 4 gün var belki ondan siliktir
Canım 4 gün olmasına rağmen gayet guzel testin gene bir tek ilişki mucizesi gördük.maşallahh

Kızlar silik çizginin yanlış olma olasılığı var mı az önce test yaptım
Maşallah canım. Gözün aydın. Sağlıkla devam etsin inşallah.

Kizlar degerim 14'ten 59'a yukselmis :) Aksam da test yaptim dayanamadim. Darisi herkesin basina. Allahim ruyada miyim neyim :) Binlerce kez sukur..
Maşallah kat kat artsın inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda

Ohh maşallah bu ay sürpriz yaptı miniklerimiz :)) bu çizgiyle 50nin üstünde çıkar herhalde emin değilim ama
Ya canım öyle mi diyorsun birkaç birşey okudum yanlış çıkan testler ile ilgili canım sıkıldı biraz boşuna mı sevindim diye inş yarın esas güzel haberi alırım uyku tutmaz artık bu gece

O zaman benden de bir haber gelsin :) bugünkü USG ile yarın öğleden sonra veya çarşambaya doğum dedi Dr.

Bebek gayet iyi belki kuveze bile gerek kalmazmış. Benim rahim de kalacak gibi görünüyor Allah'ın izniyle damarlar çok ilerlememiş :)
Belki kan alacağım için 1 gece yoğun bakımda kalabilirmişim. O ameliyatta belli olacakmis.

Sizlerin duasına çok inanıyorum canlar beni yalnız bırakmayın

Ya canım öyle mi diyorsun birkaç birşey okudum yanlış çıkan testler ile ilgili canım sıkıldı biraz boşuna mı sevindim diye inş yarın esas güzel haberi alırım uyku tutmaz artık bu gece

Allah korktuguna uğratmasın canım çıkar negatif düşünceleri aklından yada çok takılıyorsan gönder kocayı nöbetçi eczaneye bir test daha alsin başlasın onun da babalığı

Bebeğini sağlıkla kucağına al canım çok güzel haberler rahminin kalıyor olması da çok güzel bol bol duacın oluruz canım beklenen gün geldi desene

Rabbim sana da miniğine de şifa versin canım sağlıkla kucağına al inşallah dualarımız sizinle

Allah korktuguna uğratmasın canım çıkar negatif düşünceleri aklından yada çok takılıyorsan gönder kocayı nöbetçi eczaneye bir test daha alsin başlasın onun da babalığı
Düşünmedim değil ama artık sabaha ne kaldı babalığı yaşıyor zaten canım ama bu bebek daha başka olacak çok fena hırslıyım ona hıncımı alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…